Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 22-04-2016 - 15:13:01
  Naam: Jos
  E-mail: -
  Onderwerp: Karima
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Zit ik weer eens voor de lol de recensies van Greenwood te lezen in het gastenboek en valt me die van Karima van 20/4 wel op. Heel vervelend als je dat allemaal overkomt zeg. Dikke pech dus.

  Mijn vriendin en ik boeken al heel vaak via Greenwoodtravel Dit klinkt helemaal niet zoals het Greenwoodtravel betaamt. Ik vermoed dat deze chauffeur zeker niet lang bij GW zal werken.

  Onze ervaringen over het algemeen allemaal positief, maar er wel af en toe zelf bijblijven vooral als je speciale wensen hebt. Een telefoontje op hun Nederlandse nummer wat ze tegenwoordig hebben werkt ook heel goed.

  Persoonlijk zie ik het verhaal van Karima dus als een uitzondering. Ik ben dus ook een fan en zeker niet neutraal. Maar toch..Vindt het ook goed dat Greenwoodtravel ook deze verhalen gewoon in het gastenboek laat staan. Top.

  Datum: 20-04-2016 - 11:15:04
  Naam: Karima
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Greenwood Travel : GEEN AANRADER, NIET WAARD OM DIE HOGE PRIJS TE BETALEN WANT ZEER SLECHTE SERVICE DUS GEEN ENKELE MEERWAARDE!!!!

  We zijn begin April 2016 naar Thailand gereisd en hebben privé-vervoer en hotels geregeld via Greenwood Travel.
  Wat ons onmiddellijk opviel op voorhand is dat je een heel onpersoonlijke aanpak krijgt, ze antwoorden wel op je vragen min of meer, maar ze denken niet mee of adviseren niet over je reisplan etc. Het is duidelijk dat het hun niet te doen is om hun klanten een onvergetelijke en zorgeloze ervaring te bezorgen in Thailand, maar om zoveel mogelijk geld uit je te halen zonder dat ze daar al te veel moeite voor te doen. Maar goed, we hebben zelf op basis van informatie op het internet een reisplan uitgestippeld die we wilden gaan doen met hun chauffeur. We hebben extra betaald voor een Engels sprekende chauffeur, ik raad je aan om dit niet doen, aangezien deze persoon toch gewoon rondrijd en niet met je communiceert. Bovendien was deze persoon niet zo gemotiveerd om ons zoveel mogelijk te laten zien, integendeel alles wat we voorstelden kregen we standaard antwoord "can not". Hij gaf bijvoorbeeld aan dat een rit 3u zou duren, terwijl het in werkelijkheid veel korter was. Hierdoor hebben we veel van onze planning niet gedaan omdat hij aangaf dat het niet haalbaar is. Wij waren zo naïef om dit te geloven en hebben daardoor een aantal dingen geschrapt en anders ingepland. Ook beweerde hij dat bepaalde plaatsten sluiten op een bepaald uur, gewoon zodat hij ons niet hoefde te brengen, andere plaatsen waren zogezegd te "gevaarlijk", terwijl deze wel gedaan worden door vrijwel alle reisorganisaties in Bangkok. We zijn erg teleurgesteld dat we door de chauffeur niet alles gezien hebben wat we wilden zien. Hij wilde ons gewoon zo snel mogelijk afzetten in ons hotel zodat zijn werkdag erop zat. Zo heeft hij ons op een dag bijvoorbeeld afgezet om 15u in het hotel, zonder eerst met ons te overleggen wat onze planning is. Toen we vroegen of hij later die dag wilde terugkomen om ons ergens heen te brengen (in de buurt), zei hij dat we extra moesten betalen en dat we beter een taxi kunnen nemen. Een andere dag had hij blijkbaar niet veel zin om ons ergens heen te brengen (we wilden graag de Dragon Temple zien) dus is hij in de verkeerde richting gereden (toevallig richting hotel), hij kende zogezegd de buurt niet (wat we moeilijk konden geloven aangezien hij zijn hele leven in Bangkok woont), veel tijd verloren met zoeken, uiteindelijk bleken we in de verkeerde buurt te zitten en beweerde dat het te ver was om terug te keren naar die plek. We waren dus over het algemeen niet tevreden over de chauffeur van Greenwood, wij raden aan om zelf ter plaatse vervoer te regelen, Greenwood had geen enkele meerwaarde terwijl je er wel minstens het dubbele voor betaald.

  De autostoel die we hadden gehuurd van Greenwood was trouwens kapot !!!!!!! we moeten teruggaan naar hun kantoor om te klagen en een nieuwe te krijgen. Weer tijdverlies!!! Het was een probleem dat gekend was door Greenwood als we de chauffeur mogen geloven, dus hadden ze zich aan de afspraak gehouden hadden we meteen kunnen wegrijden zonder hierover te stressen en tijd te verspillen.

  Ook de hotels die Greenwood heeft geregeld waren niet naar onze verwachting. We hadden heel duidelijk aangegeven dat we met kinderen reizen en dat kindervriendelijke hotels voor ons echt een noodzaak zijn. We hebben 2 peuters dus we hebben Greenwood gevraagd om 2 baby bedjes te reserveren in elk hotel, dit hadden ze in geen enkel hotel geregeld, met als resultaat dat we met een peuter tussen ons moesten slapen, met zeer slecht nachtrust tot gevolg.
  Hotel in Bangkok die ze aanraden (gebouw waar zij toevallig ook hun kantoor hebben), was te duur voor wat het was. Zeer basic hotel, erg verouderd,... voor die prijs kan je veel beter hotels krijgen in Bangkok.
  Op de river kwai hadden ze een ecohotel gereserveerd voor 2 dagen (geen airco, geen elektriciteit,...), wat zeker zijn charmes heeft, maar absoluut niet geschikt voor een gezin met jonge kinderen. Verdrinkingsgevaar, geen elektriciteit, zeer oncomfortabele douche en GEEN babybedjes beschikbaar. Bovendien was het hotel volledig uit de richting, waardoor we veel tijd verloren om er te geraken over land en over water (30 min varen). We hebben Greenwood gebeld om dit aan te geven en ons ongenoegen te uiten omdat ze geen rekening hadden gehouden met onze wensen en te vragen of ze iets anders konden regelen voor de volgende dag. Er werd ons telefonisch beloofd om iets kosteloos te regelen als we daar in de buurt bleven, in de stad konden ze niets kosteloos regelen. Ze zouden ons op de hoogte brengen van het nieuwe hotel, ik heb duidelijk aangegeven dat we in een ecohotel zaten en dus geen toegang tot internet hadden en toch kregen we een bevestiging per email. Waardeloos!!!! Hierdoor zijn we uit het hotel vertrokken met al onze bagage, we werden opgehaald door onze chauffeur maar ook die wist niet waar hij ons heen moest brengen. Hij heeft dan gebeld met de organisatie, maar geen onmiddellijk antwoord dus alvast vertrokken aangezien we al zoveel tijd hadden verloren. Even later krijgt de chauffeur bevestiging dat het nieuwe hotel naast het andere hotel is en dus helemaal terug moesten rijden (ondertussen een uur gereden) en weer een bootritje met al onze bagage. Bovendien bleek de wissel niet kosteloos te zijn!!!!!!! Greenwood weigerde ons tegemoet te komen, en ontkende dat ze de avond ervoor hadden gezegd dat ze kosteloos een ander hotel zouden regelen. We hebben hiervoor dus bedankt, want als we zelf moesten betalen, konden we evengoed zelf een hotel boeken in de buurt ipv weer om te rijden en veel tijd te verliezen. Dienstverlening van Greenwood is dus niets waard!!!!

  Onze chauffeur stelde een ander hotel voor, hij zou alles regelen, 1500 bath per nacht zou de kamer kosten. Maar we moesten het geld aan hem betalen, ipv aan het hotel. Dit vonden we vreemd dus bij het uitchecken hebben we gevraagd hoeveel de kamer kostte en dit bleek maar 1000 bath te zijn. Uiteindelijk heeft hij wel ons het verschil terugbetaald, maar het vertrouwen was volledig weg. En dit zijn dus de "betrouwbare" chauffeurs van Greenwood waar je zoveel extra voor betaald!!!!!!! Ook met de benzine heeft hij ons opgelicht op het einde van de reis, daardoor hebben we besloten om hem geen fooi te geven, aangezien hij deze zichzelf heeft toegeëigend door ons op te lichten.

  Ik neem normaal gezien nooit de tijd om recensies te schrijven, maar deze keer heb ik er echt tijd voor gemaakt, want ik was zeer teleurgesteld in de dienstverlening van Greenwood en wil mensen hiervoor waarschuwen (niet afgaan op de oude recensies van een paar jaar geleden). We hebben bewust gekozen voor een duurdere organisatie (ipv zelf alles goedkoper te regelen of bij een goedkopere kleine organisatie) om toch te kunnen terugvallen op de ervaring van een reisorganisatie, maar in ons geval was het weggegooid geld want Greenwood had geen enkele meerwaarde, integendeel door hun is onze vakantie in mineur gestart. Gelukkig hadden we enkel het eerste deel van de vakantie via hun geregeld, tweede deel van de vakantie verliep vlekkeloos, zelf goede hotels uitgekozen en zo moeilijk was het niet om 2 babybedjes te regelen zodat we toch nog een goede nachtrust hadden tijdens onze vakantie.

  Thailand is een land dat veel toerisme gewend is, dus de mogelijkheden zijn eindeloos, daarom raden we aan om ter plaatste de dingen te regelen en niet via een "buitenlandse" tussenpersoon die heel veel geld in eigen zakken steekt en personeel onderbetaald waardoor ze de klanten gaan oplichten om extra te verdienen!
  Naschrift van Green Wood Travel

  Geachte mevrouw Karima Idrioui,

  Bedankt voor uw schrijven in ons gastenboek.

  Tevreden of ontevreden of daartussen, wij nemen ieder commentaar van onze klanten serieus.

  Graag reageer ik op uw schrijven.

  Uit eigen ervaring en van verhalen van andere reizigers weet ik dat de kosten van ons vervoer niet duur is. Ook dat reizen met privéchauffeurs met minibusjes de beste optie is om Kanchanaburi te ontdekken. Natuurlijk zijn er voordeligere opties maar dat ziet u ook weer minder, het is dus net wat u zelf wilt.

  Uw chauffeur/gids, Mr. Supot werkt voor meer dan 20 jaar voor Green Wood Travel. Dit is de eerste klacht die Green Wood Travel ontvangt.

  http://www.greenwoodtravel.nl/tours/bangkok/minibus-huur-met-engelssprekende-chauffeurgids


  De avond van aankomst in Kanchanaburi op het River Kwai Jungle Raft belde u mij op kantoor om 20.30 uur. U klaagde over de accommodatie, eenvoudig, geen elektriciteit, waar u verbleef.

  De River Kwai Jungle Raft is een van de populairste resorts van Kanchanburi. Inderdaad eenvoudig, geen elektriciteit, dat geeft juist de charme aan dit resort.
  Wij hebben in eerste instantie aan u een voorstel gedaan voor het meer comfortabele Boutique Raft Resort maar dat wenste u niet en vroeg of wij een andere resort konden voorstellen met de wens om op het water te verblijven.
  Wij hebben het populaire River kwai Jungle Rafts aangeboden waarmee u akkoord ging.

  Het is eenvoudig en dat er geen elektriciteit aanwezig is staat allemaal op onze website vermeldt.
  Deze bijzondere accommodatie ligt op een schitterende locatie in de Kwai Noi-rivier. Er is geen elektriciteit in dit uit hout en bamboe vervaardigde, op houten vlotten gebouwde 'floatel.' 's Avonds is het dan ook bijzonder sfeervol, als de olielampjes aangaan.

  U klaagde op de avond van aankomst dat het resort niet geschikt was voor uw kinderen. Dat kan natuurlijk en u vertelde mij dat u liefst zo snel mogelijk naar een ander hotel wilde gaan.
  Aangezien er twee nachten ingeboekt waren voor u en uw familie hebben wij 's-avonds laat contact opgenomen met het River Kwai Jungle Raft of zij bij annulering geen kosten in rekening konden brengen.

  Ik heb u ook verteld dat een goede optie zou zijn om bijvoorbeeld naar het River Kwai Resotel te verhuizen aangezien het van dezelfde eigenaar is als de River Kwai Jungle Rafts en dat een verplaatsing dan waarschijnlijk kosteloos zou kunnen zijn. Dit heb ik echter nooit beloofd en ook niet dat Green Wood Travel deze 'verhuiskosten' op zich zou nemen. Wij verlenen service maar zijn niet verantwoordelijk als een hotel niet aan de verwachtingen voldoet en er zijn geen gebreken.

  Wij hebben die avond na sluitingstijd direct contact opgenomen met het management van de River Kwai Jungle Rafts met het verzoek om u uit te checken en er een mogelijkheid was voor een teruggave. Helaas was dat niet mogelijk informeerde de manager van het River Kwai Jungle Rafts ons.
  Voor de geboekte nacht(en) moest een ander hotel extra geboekt en betaald worden. Wij hebben ons best gedaan om een teruggave te regelen voor u, helaas ziet u dit anders.

  Wij hebben met u gecommuniceerd en twee bungalows voor de volgende dag ingeboekt in het River Kwai Resotel. Deze moesten natuurlijk wel nog betaald worden en wij hebben dat aan u gevraagd. Toen u dat vernam heeft u ons gevraagd deze boeking te annuleren en heeft uzelf accommodatie geboekt.


  Ik weet niet goed, als werknemer van Green Wood Travel, hoe ik moet antwoorden op uw bewering; "buitenlandse tussenpersoon die heel veel geld in eigen zakken steekt en personeel onderbetaald waardoor ze de klanten gaan oplichten om extra te verdienen!"

  Dit is niet mijn ervaring en ook niet van de vele reizigers die met Green Wood Travel jaarlijks Zuidoost-Azië bezoeken.

  Met vriendelijke groet,

  Michel Takken
  Manager Tourcoördinators
  Datum: 05-04-2016 - 13:20:54
  Naam: Lucky Schoonbrood
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie Phuket
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Voor de 2de keer vakantie via Greenwood Travel geboekt.
  Het was weer TOP.
  Tot de volgende keer.
  Datum: 22-03-2016 - 13:04:05
  Naam: Ben Koolenbrander
  E-mail: -
  Onderwerp: Cambodje-Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Complimenten voor deze prachtige reis,startend en eindigend in Phnom Penh.
  De trip kriskras door Combodja ( 9 dagen ) en vervolgens eilandhoppen in Thailand t.w. Koh Mak( 4 dagen ) Koh Kut ( 4 dagen ) en koh Chang ( 6 dagen )was een groot succes.
  Deze reis over 2 landen sloot naadloos aan bij het reisschema en dat mag ook wel eens gezegd worden dat "reisleiders en taxi's" allen op de afgesproken tijden aanwezig waren.
  Datum: 15-03-2016 - 22:48:00
  Naam: Gerard en Truus Kenter
  E-mail: -
  Onderwerp: Overwinter vakantie 2016
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Het was weer prima geregeld ook al waren we vrij laat om te boeken.
  Ook de bereikbaarheid via de haag is goed geregeld.
  Dus voor ons voor herhaling vatbaar hoor.
  Datum: 11-03-2016 - 11:26:43
  Naam: Rob Joosten
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We kregen Greenwood Travel aangeraden van familie die ook met hen gereisd had. We hebben zelf een reis samengesteld en zij hebben ons prima geadviseerd over wat we beter of anders konden doen. Zij hebben voor ons alle hotels geboekt, de transfers met busjes als we onze chauffeur niet meer hadden en natuurlijk de chauffeur/gids zelf met busje die onze tocht door Thailand heeft gereden.
  Toen we 's ochtends vroeg op Bangkok landde werden we netjes afgehaald door een chauffeur die ons naar het Prince Palace hotel bracht. Daar kom je dan om rond half negen aan na een lange reis voor ons zo'n 11 uur. We waren dan al zo'n 18 uur op. Dan kom je daar met je koffers en kom je bij de receptie. Je kamer is zo vroeg niet klaar. Dat is pas na 13.00 uur het geval zo bleek in de praktijk. We kunnen nergens heen. Het restaurant mogen we niet in want we hebben geen kaartjes. Koffie werd ons niet aangeboden. Greenwood zelf was er ook pas ok 09.00 uur en die verwelkomde ons ook niet echt hartelijk. Je bent een nummer die zijn tickets en vouchers krijgt en verder good bye. Daar is wel een verbeterslag door jullie te maken. Zorg dat er een Nederlandse sprekend iemand is die je even verwelkomd en je koffie aanbiedt en die je even op je gemak stelt en vertelt hoe het verder allemaal gaat verlopen. Kleine moeite met groot resultaat. Dit als tip. We hebben het verder goed gehad. alles was perfect geregeld. Nergens liep het fout. De hotels waren allemaal prima in orde en iedereen wist van onze komst. We hadden de pech dat de vader van 1 van ons overleed tijdensde vakantie en er 2 van de 4 dus terug moesten naar huis. Greenwood heeft dat perfect opgepakt en geregeld. Geweldige service zoals ze dat hebben gedaan. De reisverzekering bij ASR deed het 6 keer slechter. Die wisten niks en konden niks. Wisten geen snelle terugvluchten maar Greenwood wel. en met de info van Greenwood kon ASR er niet meer onderuit. Greenwood was ook goed bereikbaar en als we dan eens op een chauffeur moesten wachten werd er gebeld en regelden zij het meteen. Top.
  Mede dankzij Greenwood hebben we een geweldige vakantie gehad. Je kunt er gerust je vakantie boeken. Ze zijn betrouwbaar, zitten er ook al jaren, hebben verstand van zaken en doen wat ze zeggen.
  Het boeken van het Nan Boutique hotel kunnen jullie wel achterwege laten. Er is geen drank te krijgen, ook geen biertje of wijntje en er is geen restaurant. Dit was het enige hotel dat tegenviel in deze hitte (33 graden C) te krijgen is wel een fors minpuntje daar.
  Datum: 09-03-2016 - 18:58:40
  Naam: Yvonne de Jongh
  E-mail: -
  Onderwerp: ervaring met Green Wood Travel
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dit is alweer de zoveelste keer dat wij een reis bij Green Wood Travel geboekt hebben. Dit keer geen rondreis Thailand maar een relaxte reis naar Hua Hin en een paar dagen Bangkok. De tickets, hotels en het transport naar Hua Hin en terug naar Bangkok waren perfect geregeld. De chauffeurs zijn op tijd en ook hoef je niet van te voren te bellen of ze je niet vergeten zijn. Nee alles was weer goed!!! Bedankt Ernst voor de goede service. Het ga je goed en tot de volgende reis. Groeten van Cees en Yvonne de Jongh
  Datum: 07-03-2016 - 15:12:53
  Naam: Fam. van Egmond
  E-mail: -
  Onderwerp: Heerlijke vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn in januari 16 dagen in Thailand geweest. We waren er voor de derde keer .
  Elk jaar weer geregeld door greenwood weer was alles perfect geregeld alles op tijd
  taxi binnenlandse vluchten hotels alles helemaal top. Volgend jaar komen wij weer.
  Wij willen het greenwoodteam hartelijk bedanken hier voor.En vooral Pusitraporn ketmayoon
  die alles regelde voor ons Hartelijke dank.
  Datum: 05-03-2016 - 07:19:55
  Naam: Fred Versteijlen
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn 6 weken in Thailand geweest, waarvan het reisprogramma van de eerste 3 weken door ons vanuit Nederland bij jullie is geboekt. Het reisprogramma van de laatste 3 weken wilden wij bij jullie bij ons verblijf in Thailand boeken, maar dat proces verliep moeizaam omdat jullie niet tijdig op onze mails reageerden. Wij kwamen hierdoor in tijdnood, waarbij reserveerbare accomodaties ondertussen bezet raakten en vliegreizen duurder werden. De belofte om binnen een werkdag te reageren maken jullie in ieder geval niet waar. Wij hebben verschillende malen moeten bellen om een reactie op onze mail te ontvangen.

  Wij zijn wel erg te spreken over jullie adviezen betreffende de tours en de accomodaties.
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Fred Versteijlen,

  Bedankt voor het delen van jullie ervaringen met Green Wood Travel :-)

  Er is veel e-mail correspondentie over en weer geweest en binnen 1 werkdag hebben we niet altijd kunnen reageren op jullie verzoeken. Onze excuses hier voor.

  Om tijdens het reizen door Thailand / Cambodja extra te boeken of te wijzigen is het beste om dit telefonisch of via onze website chat te doen. Ons team van Tour Coordinators reageren per omgaande.

  Hieronder een stukje tekst uit onze auto-response.

  Hartelijk dank voor uw e-mail. Wij beantwoorden uw e-mail binnen 1 werkdag.

  Heeft u behoeften aan snellere contactmogelijkheden? Neem direct contact op via de onderstaande opties.
  Wij kunnen uw vragen vaak beter behandelen als we gelijk door kunnen vragen.

  Hoe bereikt u ons?

  • Telefoon: 070 250 0062
  • Chat - via www.greenwoodtravel.nl
  • Kantoor
  • Social media: Facebook of Instagram
  • Skype - via greenwoodtravelTH

  Wij wensen jullie, vrienden en kennissen weer spoedig als onze gast te kunnen begroeten tijdens een volgende tropische vakantie.

  Groeten uit Bangkok,

  Ernst-Otto Smit
  www.greenwoodtravel.nl
  Datum: 04-03-2016 - 09:52:42
  Naam: Ronald den Hertog
  E-mail: -
  Onderwerp: Terug in Nederland
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Michel,

  Gisteravond zijn we na ons 3 weekse avontuur in Thailand weer in Nederland teruggekeerd.

  Ik wil je namens mijn gezin hartelijk danken voor de goede zorgen en perfecte organisatie. Alles is prima verlopen en afspraken zijn goed nagekomen. Ons kleine probleempje met de bungalows op koh samui (fair trade hotel) is alsnog goed opgelost en we hebben een upgrade bungalow gekregen.

  De excursies sloten goed aan en hebben ons een mooie indruk van Thailand gegeven. Vooral de jungletocht en vlot varen zullen ons lang bijblijven, behoorlijk pittig en 'back to basic'. Wat een avontuur.

  We zijn nu bezig met een tour in Zuid-Afrika maar daar hebben jullie (nog) geen programma voor. Sorry maar die moeten we elders halen. Nogmaals hartelijk dank voor de fijne vakantie.

  Groeten uit een regenachtig en koel Nederland.

  Ronald den Hertog
  Datum: 01-03-2016 - 13:37:16
  Naam: Don en Sonja Seltenrijch
  E-mail: -
  Onderwerp: Super geregeld
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wat een geweldige organisatie dat Greenwood Travel, hele dikke pluim.
  Net terug van een geweldige eerste kennismaking met de Aziatische cultuur in de vorm van een samen met Greenwood samengestelde individuele rondreis door Thailand.
  Welke iedere afspraak nagekomen, alle transfers en de daarbij behorende chauffeurs en gidsen ruim voor de afgesproken tijd aanwezig en alle even kundig, vriendelijk en betrouwbaar.
  De eerste kennismaking smaakt naar meer, maar eerst volgend jaar Zuid-Afrika doen.

  Dank aan het hele Greenwood team voor een top vakantie.

  Met vriendelijke groet,
  Don en Sonja Seltenrijch
  Datum: 29-02-2016 - 15:03:26
  Naam: Henk en Marian Haasjes
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Super vakantie gehad in Thailand. Prima hotels, goed vervoer en een erg leuke safari met een hele prettige gids (Poppy).
  Neng Neng, prima geregeld, onze complimenten !!
  Datum: 25-02-2016 - 12:30:09
  Naam: T.Driessen
  E-mail: -
  Onderwerp: Weer een prima vakantie gehad
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We hebben dit jaar weer een prima vakantie gehad. Green Wood travel had onze reis weer prima geregeld. Dank jullie en tot volgend jaar.
  Datum: 25-02-2016 - 10:50:56
  Naam: wim van der poel
  E-mail: -
  Onderwerp: ervaring met greenwood
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  in november 2015 nam ik contact op met greenwood travel over mijn plan om naar thailand te gaan.
  ik gaf zelf aan dat ik naar bangkok, koh samui en regio hua hin wilde.
  zeer snel kwam het voorstel per email binnen, na het bekijken ervan heb ik enkele wijzigingen voorgesteld en onmiddellijk werd er meegedacht. reisadviseuse in bangkok was de nederlands sprekende pusitraporn ketmayoon. alles verliep snel en goed.
  toen ik eenmaal in thai;and was had ik nog enkele verzoeken zoals ophaaltijden veranderen etc. alles werd in de kortste keren geregeld.
  greenwood is een prima reisbureau met een uitstekende klantenservice.. aan te raden
  Datum: 19-02-2016 - 11:57:23
  Naam: Hans ter Horst
  E-mail: -
  Onderwerp: Super vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dank jullie wel voor de super vakantie die we gehad hebben en Cambodja was mooi en boeiend. Hotels waren prima geregeld. Dus zeker tot een volgende keer!
  mvg Hans
  Datum: 05-02-2016 - 14:49:31
  Naam: Maurice en Danielle
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een mooie en onvergetelijke vakantie gehad in Thailand. Greenwood heeft voor ons een mooie reis georganiseerd aan de hand van onze wensen. Alles was tot in de puntjes goed geregeld.
  Datum: 03-02-2016 - 12:44:50
  Naam: Stans Zuurmond
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie Thailand Cambodja
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hallo Ernst-Otto Smit,

  Wij zijn weer thuis van een heerlijke vakantie mede door jullie goede zorgen.

  Alles was perfect geregeld de chauffeurs, de hotels, bustocht, en de gidsen.

  Wij bedanken jullie hiervoor.

  En zullen de naam Greenwood travel zeker aan andere mensen doorgeven.

  Lieve groet van Stans en Aat Zuurmond👍😎
  Datum: 01-02-2016 - 12:53:49
  Naam: Bep & Johan
  E-mail: -
  Onderwerp: Prachtige vakantie in Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We zijn weer thuis na een prachtige vakantie in Thailand. Hartelijk dank voor de puike bijdrage van Greenwood Travel. Mede door jullie toedoen is ook onze 2e vakantie in Thailand een aaneenschakeling geworden van prachtige momenten en indrukken met heerlijke hotels/resort en transfers die allemaal volgens afspraak verliepen. Grote klasse!

  In het bijzonder onze dank aan Michel, die ons op de 1e dag zo maar zijn mobiel uitleende zodat wij naar Nederland konden bellen i.v.m. een verloren bankpas. En hij hoefde daar niet eens een vergoeding voor!

  We komen zeker nog eens terug en we zullen dan geen moment twijfelen om jullie opnieuw in te schakelen.
  Datum: 31-01-2016 - 09:02:42
  Naam: francien henskens
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  de vakantie was perfect geregeld van het begin tot het einde als we weer terug gaan naar het land van de eeuwige glimlach boeke we zeker bij jullie bedankt voor alles
  Datum: 15-01-2016 - 13:43:18
  Naam: Robert Stegeman
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand Information
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hallo Neng Neng,

  Het is hier idd koud en nat in Nederland en niet fijn om weer terug te zijn wat dat betreft.
  We hebben een heerlijke vakantie gehad in Thailand en we zijn zeker van plan om terug te komen.
  Dank jullie wel voor de goede service.

  Groet,
  Robert & Bas