Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 15-01-2016 - 09:35:16
  Naam: Peter Pistor
  E-mail: -
  Onderwerp: Complimenten
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Michel,

  Onlangs zijn we in Kho Pangang in het hotel Mae Haad Bay aangekomen na een twee weekse rondreis georganiseerd door jullie. Echt super geregeld. Altijd waren de mensen op tijd en werd er door jullie gechecked of het goed ging. Klasse. Ik ben mijn zus, Paula Zondag, heel dankbaar dat ze jullie bureau heeft aangeraden. Wil je iedereen bedanken die deel uit heeft gemaakt van de organisatie van onze reis.

  Je bent nog niet helemaal van ons af, omdat de terugweg nog via jullie loopt. Als we nog vragen hebben, dan weten we je te vinden.

  Nogmaals dank en groet,

  Peter Pistor

  Ps mochten wij iets kunnen doen voor het promoten van jullie organisatie, schroom niet omdat aan te geven.
  Datum: 25-12-2015 - 06:51:04
  Naam: Familie Richt
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Hallo Michel,

  Ik weet bijna niet waar ik het eerste mee moet beginnen, maar ik wil jou en greenwoodtravel hartelijk bedanken en de complimenten maken voor het meedenken en regelen van een onvergetelijke vakantie.

  Je hebt goed aangevoeld wat onze wensen waren. Wij hebben ontzettend genoten van Thailand, de aardige mensen, cultuur, tempels, natuur en het eten.

  Daarnaast natuurlijk niet te vergeten onze chauffeur Nakrob wat een fijne goede betrouwbare chauffeur en rustig man. Hij heeft er zeker alles aan gedaan om het ons goed naar de zin te maken. We hebben hem echt in ons hart gesloten.

  En dan niet te vergeten alle mooie hotels/resorts die wij hebben mogen bezoeken. Ik/wij zullen ze bij iedereen aanbevelen, maar zeker om de vakantie via Greenwoodtravel te boeken. Het laatste hotel Centara heeft sinds een half jaar een nederlandse manager Karin. Ze was blij dat wij er waren en hoopt in de toekomst meer nederlandse gasten te mogen ontvangen.

  Ik/wij wensen jou fijne feestdagen en tot een volgende keer. Nogmaals bedankt.

  Met vriendelijke groet,
  Lisette
  Datum: 13-12-2015 - 20:09:18
  Naam: Cindy van Paassen
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie hotels Prince Palace &Jomtien Palm Beach Hotel & Resort in Pattaya
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We hebben een week in Prince Palace in een familieroom gezeten. Geweldig, oma, zoon en wijzelf man & vrouw hadden ieder een eigen slaapkamer. Wij voelen het altijd als thuiskomen in Bangkok. Ook in Jomtien Palm Beach Hotel & Resort in Pattaya zitten we elk jaar geweldig. Over steken en je zit op het mooie strand, mooi zwembad bij het hotel zelf. En op een taxi ritje van 20 baht van het centrum vandaag. Ook hier is het personeel fantastisch , net als in Prince Palace.Wel in November in Pattaya dagelijks een flinke regenbui gehad, wat de dag altijd in tweeen brak. Maar daardoor weer andere dingen gedaan als normaal!! Greenwood heeft ook nog hun best gedaan om een verloren spijkerjack met huissleutels erin terug te vinden !! Dus Dank je wel Greenwood.
  Datum: 03-12-2015 - 16:08:03
  Naam: A.Zuiddam
  E-mail: -
  Onderwerp: Trip 15-110700/A
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een geweldige trip gehad met Greenwood de gids ( Don ) die wij in het Noorden hadden met de rondreis was heel vriendelijk en behulpzaam en sprak heel goed Nederlands.
  Daar hebben we enorm van genoten.
  Er zijn echter wel een paar kleine aandachtspuntjes die niet onbelangrijk zijn maar ook niet onoverkomelijk. Bij aankomst in Bangkok hebben we bij jullie de vouchers opgehaald die niet goed waren ingevuld, de overnachtingen in de hotels van de rondreis stonden allemaal op 0 nachten. Maar gelukkig waren we toen nog in Bangkok en dat is toen goed gecorrigeerd. Na de rondreis in het Noorden hebben wij nog 1 nacht in het Rachamanka hotel geslapen (prachtig hotel) maar in de ochtend (16-11-2015) bleek dat de transfer naar het vliegveld om weer naar Bangkok te gaan niet was geregeld. Maar met behulp van de medewerker van het Hotel konden we nog zelf met de taxi en waren nog op tijd. Omdat het te vroeg in de ochtend was waren jullie niet bereikbaar. In Bangkok aangekomen was daar ook geen transfer bij EXIT 1 en de ATTA counter,de dame van die bali heeft geprobeerd om contact met jullie op te nemen maar niet gelukt wegens "lunchpauze". Nadat wij daar � 0.45 minuten hadden gewacht en aan het overwegen waren om dan zelf maar vervoer te regelen kwam er opeens iemand binnen rennen met een bordje met onze naam ..... wij zijn naar haar toe gelopen en met een behoorlijk onbeleefde houding pakte zij onze voucher aan en gebaarde ons om mee te lopen, bij de auto aangekomen was daar ook een chauffeur die zelfs nog niet de moeite nam om ons gedag te zeggen. En ook totaal geen uitleg waarom zij zoveel te laat waren. Deze zelfde ongemanierde mensen hebben ons als laatste ook weer naar het vliegveld gebracht.
  Verder was alles goed geregeld en hebben we genoten van onze vakantie, maar heeft het ons wel geleerd dat we niet echt blind op jullie kunnen vertrouwen en als we besluiten om ooit nog eens naar Thailand te komen en het door jullie laten regelen dat we dan extra moeten opletten of dingen allemaal wel kloppen.

  MVG,
  Ada Zuiddam
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Ada Zuiddam,

  Bedankt voor het delen van uw ervaring en de eerlijke beoordeling van onze service.

  Allereerst hartstikke fijn dat jullie hebben genoten van jullie Thailand vakantie.

  Aangaande de minpunten die jullie hebben ervaren:
  De transfer van Rachamankha naar Chiang Mai vliegveld was niet opgenomen in het programma, dit hebben wij allen over het hoofd gezien vanaf het begin van de correspondentie, onze excuses hiervoor.

  Voor de transfer van Don Muang airport naar Pattaya, we hebben contact opgenomen met de desbetreffende chauffeur en hij was daar ruim op tijd. U vlucht landde echter 20 minuten eerder dan gepland, hier had hij niet op gerekend en doordat onze chauffeur op dat moment naar het toilet ging, hebben jullie elkaar hoogstwaarschijnlijk misgelopen.
  Onze chauffeur wachtte toen nog een lange tijd bij EXIT 1, maar we hebben begrepen van hem dat u bij EXIT 2 stond toen onze vertegenwoordiger u kwam zoeken.

  We zullen onze chauffeurs beter trainen zodat ze beter servicegericht te werk gaan.

  Nogmaals bedankt voor deze aandachtspunten, hier leren wij als organisatie veel van en wij hopen jullie de volgende keer een vlekkeloze reis te kunnen aanbieden.

  Met vriendelijke groet,

  Pusitraporn Ketmayoon
  www.greenwoodtravel.nl
  Datum: 25-11-2015 - 13:11:45
  Naam: rob oerlemans
  E-mail: -
  Onderwerp: vacantie november 2015
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Omdat dit de eerste keer was dat wij bij greenwood travel onze vacantie geboekt hebben, wil ik hierop reageren dat het in een woord perfect was. Mijn vrouw en vrienden vonden het ook super. Hoe wij geholpen werden bij het boeken maak je nergens mee. Ook de reis en transfers verliep klakkeloos,alles op tijd. Als we weer een verre reis willen maken dan gaan wij zeker weer voor greenwood travel. Bedankt,namens tevreden vacantie gangers.
  Datum: 20-11-2015 - 12:15:15
  Naam: Fam Schip
  E-mail: -
  Onderwerp: Een week geleden-
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Super geregeld vanuit het Prince Palace hotel.
  Boek via Greenwood in het hotel een zeer betaalbare suite; het hotel en de zwembaden zijn gelegen op het dak van het confectie centrum > met food markt. Eigenlijk wil je dan al niet meer weg!
  Maar wil je toch op pad is er van alles mogelijk via Greenwood: leuke fietstour, treintickets, goede tips ook met de kids.
  Veel plezier
  Datum: 02-11-2015 - 20:14:15
  Naam: Alma Kasanwidjojo
  E-mail: -
  Onderwerp: chauffeur
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ik ben net terug van een 2weekse verblijf in Bangkok en Krabi. Ook deze reis weer via GWT geregeld en alles naar tevredenheid (zoals gebruikelijk) geregeld.
  Wil wel even kwijt dat de chauffeur/wagen die ons kwam halen om terug te brengen naar het vliegveld voor ons terugreis niet echt service-gericht was.
  Eerst waren het de banden van zijn minivan die niet in orde bleken. Moesten eerst naar pompstation. Kreeg mijn wisselgeld voor tol niet terug (ging om principe) en bij aankomst op vliegveld werden onze koffers weggerold naar de kant. Weet niet of deze een vaste chauffeur was maar heb deze chauffeur in al die jaren nog niet gehad.
  Voor de rest niets dan lof voor de service van GWT. Tot een volgende keer.
  Datum: 22-10-2015 - 14:08:01
  Naam: Anita Maas
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ik vond het ook wel eens tijd worden om een positieve recensie achter te laten op deze site. Reeds vele reizen hebben we gemaakt, met behulp van Greenwood. Ik ken de weg inmiddels goed in Thailand ( 9x nu geweest) en bedenk altijd eerst zelf de reis en laat dan alles regelen door Greenwoodtravel. Dat werkt geweldig. Alles is altijd perfect geregeld, overal waar we opgewacht zouden worden gebeurt dit ook, ze regelen de beste prijzen voor hotels, huurauto, denken met je mee aangaande je wensen. Kortom niet twijfelen, boek je reis via Greenwood en het wordt super! Wij zijn al vele jaren erg tevreden dus dat mag gezegd worden. As april gaan we weer en inmiddels heb ik alles weer al geregeld. Kan niet wachten......
  Datum: 08-10-2015 - 17:42:17
  Naam: Marika en Marcel
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis zuid Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn inmiddels weer 2 weken thuis na een super vakantie in Zuid Thailand. Zelf wel een directe vlucht geboekt met Eva(super) maar het vervolg in overleg met Greenwood.
  Van Bangkok naar Ko Tao, Koh Samui, Tree tops Jungle en Cha am. Alles top geregeld overal stond vervoer en of gids klaar. Ook ivm slecht weer 2 dagen omgeboekt was geen probleem en was ook weer terplekke goed geregeld. Dus Greenwood jullie zijn top.
  Volgende keer wordt er weer bij jullie geboekt!,

  Groeten Marcel en Marika
  Datum: 07-10-2015 - 08:13:31
  Naam: Clemmy Tjin
  E-mail: -
  Onderwerp: Super service
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Via vrienden kwam ik bij jullie terecht, zij hadden al vaker gebruik gemaakt van jullie diensten en zij waren erg tevreden.

  Ik ben blij dat ik mijn trip via jullie heb geboekt. De service was super, met elk budget word meegedacht en geen vraag is te veel. Bij aankomst in Bangkok kreeg ik netjes een pakketje met reisvouchers, tickets en alles wat ik nodig zou hebben tijdens de reis.

  Kortom mijn reis was super geregeld. Ook voor mijn familie fijn om te weten dat alles goed geregeld was.
  Datum: 30-09-2015 - 19:42:34
  Naam: Leo en Dinie van Raamsdonk
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  In september zijn we voor familiebezoek en een rondreis in Thailand geweest.
  We vonden Green Wood Travel op internet en hebben via hun al onze tickets en hotels geboekt. De ontvangst in Bangkok voor het ophalen van alle vouchers was uitstekend. Tijdens de reis bleek alles prima in orde. Vooral de rondreis die wij hadden geboekt was uitstekend: een goede gids die heel veel kon vertellen en meedacht met onze wensen, goed vervoer en verdere verzorging. Green Wood Travel heeft meegeholpen om hier een fantastische reis van te maken.
  Datum: 20-09-2015 - 09:50:45
  Naam: Theo Fikkers
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Een zeer goed georganiseerde reis door Green Wood Travel. Van de hotels tot de chauffeurs die ons naar de vliegvelden en haven in Phuket hebben gebracht. Hotel accommodaties waren goed en op prachtige locaties, het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
  Onze prive chauffeur reed veilig, bijzonder vriendelijk en dacht met ons mee en nam af en toe de rol van gids op zich. Voorts redelijk contact in het Engels.
  Daar het zo goed verzorgd was hoefden wij ons nergens druk over te maken.
  Chapeau, chapeau.
  Wij kunnen iedereen Green Wood Travel aanbevelen.
  Datum: 17-09-2015 - 05:54:25
  Naam: Janette Rompies
  E-mail: -
  Onderwerp: Arrangement met Green Wood Travel
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hallo Michel,

  Ik wil je bedanken, voor de bemiddeling van GWT m.b.t. onze vakantie Chiang Mai.
  Alles is naar tevredenheid verlopen.

  De treinreis was een ervaring apart, en bij aankomst met een vertraging van krap 20 minuten, konden we meteen door naar hotel Amora Thapae, want de chauffeur staat al gereed bij de uitgang van station Chiang Mai. Wij konden ook meteen naar onze kamer, alhoewel wij zo vroeg in het hotel arriveerden. Hierdoor konden we ons meteen verfrissen en daarna de omgeving verkennen en een hapje eten.

  Nogmaals bedankt voor de goede zorg.

  Vriendelijke groeten, ook namens mijn echtgenoot,

  Janette Rompies

  Datum: 16-09-2015 - 09:39:30
  Naam: Jeannette
  E-mail: -
  Onderwerp: onze vakantie in Thailand zomer 2015
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Afgelopen zomervakantie zijn wij met ons gezin van vier, vader, moeder en 2 teenerdochters op reis geweest in Thailand. Greenwoodtravel heeft (bijna) alle hotels geregeld, de transfers van vliegveld naar hotel vv en de 5 daagse reis met minivan en chauffeur Sam van Bangkok via River Kwai, Ayutthaya en Sukothai naar Chang Mai. Alles was erg goed geregeld, de chauffeur was erg gezellig en we hebben een toptijd gehad. Het is fijn dat je je ter plekke geen zorgen meer hoeft te maken en de prijs is zelfs nog iets beter dan wanneer je alles zelf boekt. De fietstocht die we hebben gedaan in Bangkok was ook zeer de moeite waard. De hotels waren goed tot zeer goed. Alleen het enige hotel dat ik zelf had geboekt viel tegen. En het bezoek aan de floating market was ook zonde van ons geld en tijd. Wij zijn erg tevreden over Greenwoodtravel en zouden iedereen aanraden om via hen te boeken.
  Datum: 15-09-2015 - 20:38:49
  Naam: Cheryl ten Have
  E-mail: -
  Onderwerp: Super reisbureau
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ondertussen zijn we alweer 5 weken terug uit Thailand maar met regelmaat denk ik terug aan onze super vakantie met gezin met 3 kinderen (10/12/14 jr).

  En dat dankzij alle goeie accommodaties, leuke excursies en ons gestroomlijnd programma geregeld met en door Green Wood Travel.
  Alles was top geregeld en als je tijdens je reis nog vragen hebt, is Green Wood Travel altijd bereikbaar.

  Over de gidsen tijdens al onze tours geen ander woord dan: super want enthousiaste aardige engels pratende Thaise kenners van hun tour.

  Bedankt voor deze onvergetelijke reis!
  Cheryl
  Datum: 15-09-2015 - 12:01:16
  Naam: Karin Zwanikken
  E-mail: -
  Onderwerp: Hartelijk bedankt
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Goedemiddag Green Wood Travel,

  We zijn inderdaad weer terug. Het was een fantastische reis. We hebben enorm genoten, mede dankzij de hele goede organisatie vanuit jullie kant. Het was heel prettig om te reizen waarbij alles al geregeld was zonder dat we met een andere groep moesten reizen. We vonden het enorm leuk hoe jullie de variatie hadden aangebracht in het programma, de opbouw was heel goed en de hotels bijna allemaal perfect. Heel leuk om zulke verschillende hotels te hebben en diverse manieren van transfers.

  We genieten nog enorm na, en zullen zeker een aantal recenties plaatsen op jullie site.

  Nogmaals dank en wie weet tot ziens.

  Hartelijke groet,

  Karin zwanikken
  Datum: 09-09-2015 - 16:52:36
  Naam: Familie ter Horst
  E-mail: -
  Onderwerp: Heerlijke vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hallo beste mensen van Green Wood Travel Wij zijn inmiddels al weer een week thuis, maar zijn nog vol van onze vakantie in Thailand. Het was super!! Wij willen jullie hartelijk danken voor de bijzonder goede organisatie. Op alle bus- en treinstations waar we arriveerden stond er iemand om ons verder te helpen. We hebben genoten van begin tot eind. We komen terug!!
  Met vriendelijke groet, Party ter Horst
  Datum: 31-08-2015 - 09:25:48
  Naam: fam. versantvoort
  E-mail: -
  Onderwerp: greenwood travel
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben met ons gezin (kinderen 18 / 16 / 13 jaar) via green wood travel een fantastische ervaring meegemaakt in Thailand.

  Direct bij aankomst van het vliegveld ontvingen wij van de pick up chauffeur de vouchers en alles klopte, dit was al zo'n geruststelling en bevestiging dat we met de juiste organisatie in zee waren gegaan.

  alle trips waren tot in detail geregeld (ook volgens de site) en goed georganiseerd en alles liep op de afgesproken tijden. Voor ons een vakantie die we niet zullen vergeten en ik kan greenwood travel zeker aanbevelen
  Datum: 30-08-2015 - 10:12:34
  Naam: Fam. Rutten
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onze 1e Thailand reis geregeld door Greenwood Travel (Jack) is ons uitstekend bevallen. De excursies die we geboekt hadden waren allen mooi/afwisselend. Met name de Klong en de Olifanten in Khao Yai Nationaal Park..Speciale dank voor onze gidsen Grin en Sem zij waren zeer enthousiast en prettig om mee op te trekken.

  De gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Chauffeurs waren allen op tijd. De Hotels waren over het algemeen goed. Geen of slechte gratis WiFi in Prince Palace is niet meer van deze tijd wel lekker centraal gelegen. Het Pullman resort in Khao Lak was fantastisch en van alle gemakken voorzien. Het laatste hotel THe Cottage was het minste leek meer op een hostel maar lag wel dicht bij vliegveld.

  Wij zouden Greenwood zeker aanraden om je Azië reis te laten regelen. Contact in het Nederlands en via Skype zorgt voor korte lijnen en is erg makkelijk.

  Greenwood bedankt voor de fijne Thailand ervaring.  Datum: 29-08-2015 - 15:17:45
  Naam: Frank en Nancy Regeer
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis door Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onze 1e vakantie naar een verre bestemming hebben we via Greenwood geregeld. Zelf hebben we onze tour samengesteld en daarbij heeft Michel ons goed geholpen. We hebben een prachtige reis gemaakt van Bangkok richting de Isaan, naar Changmai, de jungletrek (geweldig leuk) en onze relaxdagen op Koh Chang. We kunnen terugkijken op een mooie reis en alles was tot in de puntjes geregeld! En wat is Thailand prachtig, wat een vriendelijke, behulpzame en gastvrije mensen!