Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 29-10-2018 - 16:14:32
  Naam: Mario
  E-mail: -
  Onderwerp: Perfect geregeld
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Door een collega geattendeerd op het bestaan van Greenwoodtravel, waarvan ik zelf nog nooit van had vernomen omdat ik meestal gebruik maak van de reguliere reisorganisaties. Na een mail om een reis samen te stellen, kreeg ik al zeer snel een voorstel van een samengestelde reis. Hierop enkele malen telefonisch op gereageerd, waarop elke keer ruim de tijd werd genomen om mijn wensen te bespreken.

  Al mijn wensen zijn uiteindelijk gerealiseerd en ook de transfers waren prima geregeld. Derhalve is mijn eerste ervaring uitstekend en zal zeker bij een volgende reis gebruik maken van de expertise en klantvriendelijke behandeling van Greenwoodtravel.
  Datum: 24-10-2018 - 14:56:38
  Naam: Dijkman
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Gewenwoodtravel heeft er aan bijgedragen dat onze reis naar Thailand onvergetelijk is. Alles was top geregeld. De excursies, hotels en de transfers waren allemaal tip geregeld . De reis heeft onze verwachtingen overtroffen en wij zullen geeenwood dan ook zeker aanbevelen. Jullie hebben ons enorm ontzorgd zodat wij volop hebben kunnen genieten. Heel veel dank het was TOP!
  Datum: 18-10-2018 - 03:54:22
  Naam: Ron Veldhuizen
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dear Green Wood team,

  I just completed an extensive review of all the places we stayed at in Thailand.

  I would like to add some comments for the Green Wood team. My wife and I had one of our best holidays ever thanks to your fantastic services. The whole communication around planning and bookings, all your preparations of local transfers and domestic flights were perfect so we did not have to worry about anything during our holiday. Also the hotels selected were of a high quality although there are some points for improvement in each of these hotels (see my reviews) which you cannot directly influence yourself. Even when we arrived back in Bangkok from Koh Samui and we could not find our driver, you helped us rather late at night to resolve it in very short time. The services offered by Khun Toy on Koh Samui were also very friendly.

  We would like to thank all your team members for a fantastic experience and when we visit the region again, we will most definitely use your services again. I also refer all my friends and colleagues to you in case they want to arrange a holiday in SE Asia.

  Kind regards,
  Ron Veldhuizen
  Datum: 16-10-2018 - 09:52:16
  Naam: Isabelle en Jary
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Mijn vriend en ik hebben een hele slechte ervaring met greenwood. Toen we wilde boeken bij greenwood zag alles er goed uit en ze reageerde zoals ze beloven in hun mailtjes elke keer binnen 24 uur. Maar toen wij een heel groot deel van onze 3 weekse reis aanbetaald hadden, veranderde hun service al heel snel. Het duurde soms weken voordat ik reactie op mijn mail kreeg, zelfs als ik meerdere keren dezelfde mail stuurde en soms zelfs geen reactie. Ook was ons khao sok onderdeel van de reis heel erg slecht. Zo slecht dat daardoor onze hele reis eigenlijk �verpest� was.. In de beschrijving op greenwood staat het allemaal heel mooi beschreven maar de werkelijkheid is niet te vergelijken daarmee. Dit terug gekoppeld aan greenwood en zij beloofde ons �zo spoedig mogelijk� een reactie te geven. Dit zeiden ze op 20 augustus 2018. Tot vandaag de dag, bijna 2 hele maanden later nogsteeds geen reactie....
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Isabelle en Jary,

  Bedankt voor jullie schrijven in ons gastenboek.

  Ik ga de details uitzoeken en kom erop terug.

  Met vriendelijke groet,
  Koen Koenekoop
  Datum: 03-10-2018 - 08:05:51
  Naam: Sharon van der Gaag
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand ronreis, perfect geregeld
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ik kan niet anders zeggen dan dat alles tot in de puntjes geregeld was, alles boven verwachting.
  Wat een uitkomst als je geen groepsreis wilt maar je ook niet alles zelf wilt regelen.
  Taxi met chauffeur stond altijd ruim voor tijd klaar, hotels waren wat je ervan verwachte of beter.
  Excursies prima in orde.
  Ook wanneer er iets "misgaat" (taxi chauffeur stond 1 keer niet op de afgesproken plek, word dit direct geregeld, ongeacht het tijdstip waarop je belt.

  We zitten te denken aan een reis naar Maleisië en kunnen eigenlijk niet meer om Green Wood heen en hopen dan ook dat we weer zo een geweldige beleving tegemoet kunnen gaan.

  In het bijzonder nog een dankwoord aan Michel, bij deze :)
  Datum: 28-09-2018 - 06:20:48
  Naam: Roger en Rosanne
  E-mail: -
  Onderwerp: prima geregeld
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dit was onze 5e keer naar Thailand via Greenwood. Alles was weer tot in de puntjes geregeld. Leuke hotels en hele mooie plekjes voor ons uitgezocht.

  Volgende keer boeken we zeker weer via jullie!

  Bedankt!
  Datum: 19-09-2018 - 03:14:30
  Naam: Martin en Ruthly Buitenhuis
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dit is de 6 reis die we samen met Green Wood hebben samengesteld en hebben gemaakt.
  Was wederom weer goed georganiseerd, anders doe je dat niet 6x.
  Wel 1 kanttekening commutatie via de WhatsApp is zeer matig, mijn advies doe het goed, of niet.
  Bedankt Michel, en tot de volgende reis.
  PS we zullen jullie blijven aanbevelen
  Datum: 17-09-2018 - 10:06:17
  Naam: Sylvia Riemersma
  E-mail: -
  Onderwerp: VIETNAM
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Beste Michel,

  Middels deze mail wil ik je bedanken voor het reisschema wat je voor ons hebt samengesteld. Alles was goed geregeld, de transfers stonden altijd klaar en we hebben ene hele mooie vakantie gehad.

  De village in Hoi aan was echt enorm mooi. Mooie kamers, fijne locatie en een top team daar. Mocht je een recensie willen voor de andere hotels dan wil ik die uiteraard nog geven.

  Al met al, bedankt voor je hulp.

  Hartelijke groet
  Sylvia Riemersma
  Datum: 04-09-2018 - 09:19:14
  Naam: Margriet Nas
  E-mail: -
  Onderwerp: Vietnamreis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hi Michel

  We willen jou en iedereen bij Greenwood die onze reis naar Vietnam mogelijk heeft gemaakt heel hartelijk bedanken. Het was, net zoals vorig jaar Thailand, weer tot in de puntjes verzorgd. Altijd stond de chauffeur op tijd klaar, we hadden goede en leuke gidsen, de reis was erg fijn samengesteld en de ervaring is iets om nooit meer te vergeten. Dank ook dat het mogelijk was de laatste 2 nachten in Ho Chi min in een ander hotel te verblijven.
  Het hotelletje in An Bang Beach is echt een pareltje, wat een aardige mensen werken daar en de locatie is werkelijk fantastisch.
  Mochten we in de toekomst nog een keer naar Azie gaan, hebben we meteen een vraag. Zijn er nog andere landen behalve Thailand en Vietnam waar Greenwood reizen organiseert?

  Hartelijke groet
  Familie Westerik
  Datum: 04-09-2018 - 03:43:52
  Naam: Cynthia
  E-mail: -
  Onderwerp: hartelijk dank
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Michel,

  Wij waren best huiverig bij het online boeken bij jullie. Maar…….

  Het was in 1 woord fantastisch. Super geregeld. We hadden een fantastische chauffeur (zeer vriendelijk en ook zeer stipt) deze 3 dagen, ondanks dat hij amper engels kon was dat geen enkele belemmering in het reizen. De mini-bus was ook geweldig, netjes, schoon en comfortabel.

  Ik zou jullie zeer zeker aanraden/aanbevelen bij een ander!

  Wij zijn ook super blij met het toevoegen van elephants world, dit is 1 van onze highlights tijdens deze vakantie geweest.

  Nogmaals hartelijk dank voor het organiseren van deze 3 dagen.

  Vriendelijke groet,

  Cynthia
  Datum: 02-09-2018 - 16:21:42
  Naam: Marjolein Khanin en Yingsan
  E-mail: -
  Onderwerp: reis naar Dubai en Thailand via Greenwood
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Alweer voor de achtste keer een mooie reis geboekt via Greenwood Travel. We hebben genoten en de service wordt alleen maar beter. Ook een akkefietje in het weekend bij het vliegveld werd keurig in het Nederlands opgelost, waarvoor nog onze dank. We zijn in Dubai geweest downtown, Mooi hotel, goed verzorgd maar Dubai hadden wij eerlijk gezegd na twee dagen wel gezien. Het is vooral te veel van alles. In Bangkok hebben we een familie kamer gehuurd in Prince Palace Hotel. Groot hotel, gunstig gelegen. Beetje verouderd maar de service en goede restaurants maken heel veel goed. We hebben weer een Muay Thai wedstrijd bezocht, altijd weer een belevenis. Zeker doen als je in Bangkok bent. Verder de gebruikelijke uitstapjes naar het paleis en andere hoogtepunten. Leuk was een bezoek aan het voetbalstadion in Bangkok. In de winkel wordt mooie sportkleding verkocht. Het grote Seafood restaurant, if it swims we have it, ook een aanrader. Prijzig maar voor een visliefhebber echt een feestje,. Rose Garden voor de liefhebbers is helaas gesloten, het wordt gerenoveerd. We hebben veel gewinkeld en vooral veel gegeten en genoten van de Thaise vriendelijkheid. Als je wat verschillende stijlen eten wilt proberen The Fifth in shopping mall MBK.
  En vergeet de beroemde weekend market niet, inderdaad we moesten weer een koffer bijkopen.
  De laatste dagen in het Amari hotel in Hua Hin. Erg mooi hotel, mooie suite en zeer vriendelijk personeel. Veel naar de night market bij het station geweest (heel veel vis gegeten). Helaas drie dagen regen. Toch fijn gehad. Wij willen het geweldige team van Greenwood bedanken voor opnieuw een mooie bouwstenen reis en geweldige service van het begin tot het einde. Wij blijven fan.
  Heel hartelijk dank.
  Datum: 01-09-2018 - 04:15:15
  Naam: Familie Kok
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Om te beginnen hebben wij een fantastische vakantie gehad, jullie hebben het echt fantastich geregeld voor ons echt super. De watervallen het strand op phangan het olifanten reservaat alles wat top geregeld.

  Enig minpuntje was de nachttrein die zou ik nooit meer nemen, misschien een tip om 1e klasse aan te bieden daar er meer ruimte is in de slaapvertrekken.

  Maar al met al een supervakantie ik zou jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen. En onze volgende reis naar Azie gaat echt weer via jullie.

  Met vriendelijke groet,

  De familie Kok
  Datum: 29-08-2018 - 13:13:39
  Naam: Nele
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn terug van een rondreis van 3 weken door Thailand. Alles was tot in de puntjes verzorgd en verliep prima. De communicatie vooraf via mail of whattsapp was top. Als er vragen waren, kregen we heel snel antwoord. Bij aankomst in Thailand eerst langsgeweest bij Greenwoodtravel waar we nog heel wat info en tips kregen voor de dagen waarop nog niets gepland stond. Daarna aan een prachtige rondreis begonnen die verliep zoals verwacht. Overal stond een chauffeur klaar, hotels prima in orde, vlieg-, trein- en boottickets : alles prima geregeld door Greenwoodtravel. Wij zijn heel tevreden en bevelen jullie bij iedereen aan.
  Bedankt voor de prachtige reis!
  Datum: 28-08-2018 - 04:05:42
  Naam: Paul Adriaens
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een prima trip achter de rug in Thailand. Transporten waren allemaal prima geregeld, chauffeur stond steeds ruim op tijd klaar en chauffeurs waren allen bekwaam. Gelukkig verstond onze chauffeur die een week lang bij ons is gebleven wel Engels, met de chauffeurs voor de kortere ritten was communicatie wel moeizaam, maar geen probleem
  Wat wij met name prettig vonden was de opmaak van de offerte, duidelijk gespecificeerd per onderdeel en geen probleem als je er later een onderdeel uit wil halen of wijzigen. Ook hebben we zelf enkele losse hotels geboekt die niet in het standaard greenwood pakket zaten, maar ook dat was geen enkel probleem. Op mails krijg je binnen een dag een goed antwoord dus wij zijn 100 % tevreden
  Datum: 25-08-2018 - 00:21:23
  Naam: Dennis & Maaike
  E-mail: -
  Onderwerp: Wederom geweldig
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben voor de 2e keer een reis geregeld via greenwood. Ook nu zijn wij weer zeer tevreden!

  We hebben de eerste dagen op tropical paradise gezeten! Dit resort is helemaal nieuwe en je zit in een rustige gedeelte! Met de Bts ben je zo in het centrum van Siam!

  Het resort is echt heerlijk rustig en leuk ingericht! Het lijkt net of je een woning heb ipv een hotel gevoel! Personeel is zo behulpzaam 👍🏽 En ze regelen werkelijk alles voor je. De eigenaresse is een zeer vriendelijke vrouw die je ook veel dingen uitleg wat leuk is om te doen!

  Daarna zijn wij doorgegaan naar koh samui (Malibu beach resort! ) ook dit resort is heerlijk rustig en de drukte is dichtbij op te zoeken! Werkelijk heerlijk strand en veel winkeltjes zodra je het resort afloopt. Kamers Zijn wel een beetje apart ingericht maar zeker goed!

  Op het strand zijn er veel mooie excursies te boeken! Ga Zeker naar koh tao! Dat is prachtig!

  Wij mogen nu nog enkele dagen hier genieten! 🌞

  Greenwood heeft echt alles goed geregeld en zonder zorgen ga je je vakantie tegemoet! Echt een super buro 👍🏽

  Cielo hebben wij van greenwood al tip gekregen! Dit zit heel dichtbij en is een skybar waar je op 46 hoog kan dineren! Echt een prachtig uitzicht en je zit er voor ongeveer 150 bath met de taxi!

  Mvg

  Dennis & Maaike
  Datum: 24-08-2018 - 02:32:21
  Naam: Rasied Niamat
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een prima reis gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Goede accommodaties en chauffeur.
  Dank aan Angelee en chauffeur Sha.
  Datum: 22-08-2018 - 04:49:08
  Naam: Marja Bven
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een geweldige vakantie gehad met hulp van Green Wood travel. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Vervoer, hotels en tours waren exact zoals geboekt en verwacht.
  Datum: 21-08-2018 - 16:58:10
  Naam: Bram
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een prima reis gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Goede accomodaties en chauffeur.

  Er was 2x geen chauffeur maar werd ter plekke door Greenwood perfect opgelost.

  Al met al de reis van ons leven.
  Datum: 20-08-2018 - 08:52:54
  Naam: Esther
  E-mail: -
  Onderwerp: Alles prima geregeld
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Tijdens onze reis was alles prima geregeld door GWT. Mooie accomodaties, chauffeur op de afgesproken tijd aanwezig (Helaas had 1 chauffeur wel een deathwish) en prima geregelde excursies (koken, quadriljoen, fietstocht en klongtocht). Kortom aanrader!!
  Datum: 20-08-2018 - 01:19:18
  Naam: Fam Teerink
  E-mail: -
  Onderwerp: Fijne vakantie fam Teerink
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hallo Michel,

  Hierbij willen we je laten weten dat we een top vakantie hebben gehad! We hebben volop genoten. Precies zoals we graag wilden.
  Fijne hotels met prachtige locaties. Vooral Kanchanaburi heel bijzonder. Prachtig resort en heerlijk eten. ( we hebben 1 nacht in de woonboot geslapen. Helaas werd het water toen te hoog en daardoor te gevaarlijk maar het hotel heeft ons een prima alternatief weer gegeven)

  De taxi's waren altijd op tijd en goed verzorgd.

  Alles was duidelijk via de reisbescheiden die we mee hadden.

  Als we weer eens naar Thailand gaan of een van de landen die greenWood travel ook verzorgd dan zullen we zeker weer bij jullie boeken.

  Mvg. Fam Teerink