Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 02-08-2017 - 11:28:50
  Naam: dafna
  E-mail: -
  Onderwerp: geen dierenleed
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onlangs bekeek ik de website van Green Wood en stuitte ik tot mijn grote verontwaardiging op het aanbod van olifantenritjes, shows met olifanten, slangen en krokodillen. Ik heb hier direct melding van gemaakt. Het resulteerde tot uiteindelijke verwijdering van dit aanbod op de website binnen een paar uur, met de mededeling dat dit al lang niet meer aangeboden werd maar wel nog op de website stond, per ongeluk! Ik ben erg blij te horen dat ook zij van "de olifant zijn afgestapt" ! Bedankt, namens de dieren!
  Datum: 01-08-2017 - 19:11:14
  Naam: Robin Jong
  E-mail: -
  Onderwerp: Perfect!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Via een kennis bij Green Wood terecht gekomen voor het plannen van een rondreis door Thailand(Bangkok, Koh Kood, Koh Chang, Bangkok)waarbij alles van te voren geregeld is> verblijf, vervoer, pickups etc. Net 2 dagen geleden teruggekomen en het was uitstekend! En ja, het was laagseizoen en het was regenseizoen en we hebben een deel van de tijd binnen doorgebracht, maar dat was van te voren bekend voor ons. Wij hadden mooie verblijven/ resorts(Prince Palace Hotel, Koh Kood Resort, Centara Tropical Resort en Villa Cha Cha), we hebben mooie dingen gezien en meegemaakt en ons prima vermaakt> de zee bij Koh Kood en Koh Chang is nog altijd warmer dan de regen die valt dus lekker zwemmen tijdens de moessons. Ook waren alle vouchers check via Green Wood voor het vervoer als wel de verblijven en de verblijven waren zoals van te voren gecommuniceerd en op onze voorkeuren qua kamerindeling en sfeer zoals wij verwacht hadden(Villa Cha Cha in Bangkok is helemaal geweldig). En alle chauffeurs waren op tijd bij de pickups. Alles top geregeld!!
  Datum: 27-07-2017 - 22:39:24
  Naam: Jacqueline Hoitink
  E-mail: -
  Onderwerp: buitengewoon goed!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onze ervaring met Green Wood Travel is buitengewoon goed. Zo'n 10 jaar geleden hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van Green Wood en zij waren ook de eerste waar we weer aan dachten toen we besloten om naar Thailand op vakantie te gaan. We hadden onze hele reis bij ze geregeld en alles liep op rolletjes. We hebben meer gezien dan dat we zonder deze organisatie gezien zouden hebben. Het geeft ook de onbezorgde vakantie die je zo graag wilt. Mochten we ooit een derde keer op reis gaan naar Thailand, dan komen we zeker terug bij Green Wood Travel.
  Datum: 19-07-2017 - 06:12:11
  Naam: Familie Agema
  E-mail: -
  Onderwerp: Top vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Weer terug in Nederland kunnen we terug kijken op een top vakantie. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wat hebben we ons goed vermaakt. De op maat gemaakte reis paste helemaal bij ons. Een van de hoogte punten was de trekking die we met een lokale gids vanuit Chang mai deden. Maar eigenlijk was het een aaneenschakeling van hoogte punten. Bedankt voor alles!
  Datum: 15-07-2017 - 08:33:23
  Naam: Maarten
  E-mail: -
  Onderwerp: Zit te trappelen
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste levensgenieters,

  Als frequente Thailand bezoeker zitten we toch elke keer weer te popelen van ongeduld 20juli17 mogen we weer, de positieve reakties maken het gevoel alleen maar sterker.
  Het is ons eerste keer met Gwt en moet zeggen dat we tot zover heel keurig zijn geholpen we hopen dat dit uiteraard ook voor de totale reis zal gelden hulde aan de Gwt crew.
  En nu is het wachten geblazen.......

  groetjes,
  Maarten
  Datum: 03-07-2017 - 08:42:08
  Naam: Familie Lemmens
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis door Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Hierbij willen wij(8 volwassen) jullie danken dat we de reis hebben kunnen omgooien.
  Vanwege het slechte weer en wateroverlast in Krabi,Koh Lanta en Phi Phi hebben we onze reis dankzij jullie omgezet naar het Noorden Chiang Mai.
  Gelukkig dat we in het hotel zaten waar jullie reisburo is gevestigd.
  Een aanrader Prince Palace.
  Overal dichtbij.
  Ook de fietstocht hebben we als bijzonder beleefd.
  Zeker een aanrader.
  Nogmaals bedankt.
  Datum: 25-06-2017 - 03:54:56
  Naam: Dresscher
  E-mail: -
  Onderwerp: Ervaring Green Wood
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Voor ons eerste bezoek aan Thailand werd ons Green Woord aanbevolen door vrienden. We zijn op eigen gelegenheid naar Bangkok gereisd en hebben een kamer besproken in het Prince Palace Hotel. Het kantoor van Green Wood is in dit hotel gevestigd dus konden wij de volgende dag op hun kantoor, onder het genot van een kopje koffie, een mooie maatwerk rondreis uitstippelen. Hierbij is de ervaring van Green Wood uiteraard van onschatbare waarde.

  Echt alles is super geregeld. Voor alle hotels en verplaatsingen (auto, boot en binnenlandse vlucht) krijg je een voucher. Die hoef je alleen maar te tonen en alles komt goed. Overal waar je aankomt staat een chauffeur met een bordje klaar om je op te vangen en af te zetten op de plaats van bestemming.

  Hierdoor hebben wij zorgeloos kunnen genieten van al het moois (en lekkers) dat Thailand te bieden heeft. Green Wood (Michel Takken) heel erg bedankt, wat ons betreft voor herhaling vatbaar.
  Datum: 18-06-2017 - 11:54:34
  Naam: Egbert Schelhaas
  E-mail: -
  Onderwerp: Prima verzorgde boeking
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onze reis in augustus 2016 naar Thailand en Cambodja was erg goed geregeld. Prima advies van Michel Takken die goed met onze wensen rekening had gehouden. Het Cambodja programma was ook uitstekend. [NB: Foto uploaden lukte helaas niet]
  Datum: 22-05-2017 - 08:01:25
  Naam: Henk Jan & Monique
  E-mail: -
  Onderwerp: Top service
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Zo leuk geholpen door Green Wood Travel bij het invullen van onze reisplannen voor Thailand!
  Datum: 17-05-2017 - 15:55:23
  Naam: Harald
  E-mail: -
  Onderwerp: Trip Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Als ik mijn ervaring met Greenwood moet omschrijven met enkele steekwoorden dan zijn het; kundig, snel, meedenkend en professioneel.
  Altijd werden mijn vele vragen snel en adequaat beantwoord en tijdens de trip was alles exact zoals besproken.
  Michael, jij en je collega's bedankt voor de top organisatie van een geweldige vakantie!
  Naschrift van Green Wood Travel

  Goeie morgen Harald,

  Eerst en vooral hartelijk dank voor uw mooie woorden, daarvoor doen we het. Zeer blij te horen dat jullie genoten hebben van jullie vakantie. Super bedankt voor de feedback!

  Zouden jullie misschien voor ons een goede recensie willen achterlaten op onze Facebook?
  https://www.facebook.com/GreenWoodTravelThailand/reviews

  Dank u wel en hopelijk tot ziens!

  Groetjes,
  Michael Bulthe
  www.greenwoodtravel.nl
  Datum: 09-05-2017 - 07:00:26
  Naam: Mike
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Bedankt voor de vriendelijke en gastvrije service.
  Tot de volgende keer...
  Datum: 08-05-2017 - 15:08:01
  Naam: p elfrink
  E-mail: -
  Onderwerp: niet echt tevreden
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  het viel ons een beetje tegen daarom heb ik maar niet zichtbaar online aan gevinkt omdatik jullie niet onderuit wil halen weet niet of dit bij idereen gebeurd is maar heb de hele winter online contact gehad waar niks mis mee was altijd goed geholpen daarom viel het ons tegen toen wij aan kwamen paar dagen voor wij aan kwamen had ik nog contact online met mickel takken zou stuk kaas mee nemen uit holland hij zei nog ik wacht op u 13 april wij komen aan kantoor gesloten vanwegen nieuwjaarfeest voor 2 dagen lag geen voucher klaar niks kregen 4 kamers inplaats van 3 kamers zoals afgesproken dus sliepen allemaal appart met de kinderen heb heel kantoor niet gezien niemand gezien geen mickel takken na drie weken door thailand gereist weer terug in het hotel prins palaz zouden wij nog 1 nacht door brengen zoals besproken komen aan kantoor dicht weer geen voucher klaar bij de bali wisten niks kregen mooie kamers dat wel hadden wij graag de eerste 2 nachten gekregen maar wij wisten helemaal niks wanneer we de volgende ochtend opgehaald zouden worden niks geen tijd niks dus smorgens moesten wij om half 9 al weg werd er verteld wij hadden nog recht op ontbijt geen tijd voor gehad want wij moesten snel weg anders zouden wij het vliegtuig naar nederland niet halen werd er gezegt wij gingen 12.30 de lucht in en moesten half 9 al weg het leek nou net of de reis klaar was allemaal er uit klaar was het als er nou dag er voor een voucher klaar lag met de gegevens hoelaat wij gehaald zouden worden hadden wij eerder op kunnen staan om nog even te ontbijten en gewoon rustig weg kunnen gaan ik vind niet zo netjes dat er als je aankomt en kantoor dicht is dat er dan niks klaar ligt voor de fam wij waren met 7 volwassene en 2 kleine kinderen terwijl ik paar dagen daarvoor nog contact heb met michel takken had hij wel even kunnen zeggen dat kantoor gesloten is als wij komen en de voucher bij de bali kunnen afgeven heen en terug zitte wel met kleine kinderen die ook niet konde ontbijten was allemaal heel gaotiche vlug vlug de taxi in en weg dit wou ik even kwijt
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Peter en familie,

  Bedankt voor het schrijven in ons gastenboek. Positief of niet we lezen graag hoe klanten de service van Green Wood Travel ervaren.

  Onderstaand programma hebben we in november 2016 geboekt en bevestigd. Jullie kwamen toe tijdens het Thaise Nieuwjaar en dan is Green Wood Travel gesloten. Via ons noodnummer zijn we natuurlijk 24/7 bereikbaar.
  Helaas hebben we jullie bij aankomst niet kunnen verwelkomen :-( en excuses als Michel Takken gezegd heeft dat hij aanwezig zou zijn. De kaas heeft het wel bijna alleen opgegeten! Nogmaals bedankt voor deze lekkernij.

  Jullie laatste overnachting was van 03 op 04 mei en Green Wood Travel was open op de gepubliceerde tijden.
  www.greenwoodtravel.nl/informatie/all/waar-zijn-wij-te-vinden
  Het ontbijtbuffet is van 06.00 tot 10.00 uur in het Prince Palace Hotel.

  De vertrektijd naar Bangkok airport stond op 08.30 uur daar het minimaal een uur rijden is en je moet drie uur voor vertrek aanwezig zijn.

  Thu 13-Apr-17 Amsterdam - Bangkok EVA AIRWAYS BR 076 / 21.40 - 13.40
  Fri 14-Apr-17 Transfer Suvarnabhumi Airport to Prince Palace Hotel
  Fri 14-Sun 16-Apr-17 Prince Palace Hotel 2 Twin room + Breakfast
  Fri 14-Sun 16-Apr-17 Prince Palace Hotel 2 Twin room + Breakfast
  CHILD POLICY No Extra Bed & 50% ABF 1 child(ren) age under 12 years
  sharing the same room with parents using the existing bedding,

  Sun 16-Apr to Wed 03-May-17 - OPEN PROGRAM -

  Wed 03-Thu 04-May-17 Prince Palace Hotel, 2 Twin + Breakfast,
  Wed 03-Thu 04-May-17 Prince Palace Hotel, 2 Twin + Breakfast,
  CHILD POLICY No Extra Bed & 50% ABF 1 child(ren) age under 12 years
  sharing the same room with parents using the existing bedding,

  Thu 04-May-17 (08:30) Transfers from Bangkok hotel to Suvanabhumi Airport
  Thu 04-May-17 Bangkok - Amsterdam EVA AIRWAYS BR 075 / 12.30 - 19.30

  Als er verder nog vragen, opmerkingen en/of suggesties zijn dan verneem ik deze graag van je.

  Met vriendelijke groet,

  Ernst-Otto Smit
  Datum: 29-04-2017 - 08:16:56
  Naam: Familie Aarts
  E-mail: -
  Onderwerp: Het was fantastisch
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Aan de medewerkers van greenwood,

  Wij willen even laten weten dat wij een super vakantie in Thailand hebben gehad.
  Het land is erg mooi, de bevolking is gastvrij ,het eten en het klimaat is heerlijk; en......... jullie perfekte organisatie heeft er voor gezorgd dat we voor 100% hebben kunnen genieten van het mooie land.

  Namens onze hele familie hartelijk dank hiervoor en hopelijk tot ziens!

  met vriendelijke groeten

  Petra, Rudy, Ingrid en Mathieu Aarts uit Hoorn
  Datum: 29-04-2017 - 07:07:22
  Naam: Ger/Hans
  E-mail: -
  Onderwerp: service
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We wilden naar Vietnam maar de visum was niet goed Green Wood Travel met medewerker Marc was de enige die ons prima geholpen heeft om het voor elkaar te krijgen. Alle dank dus aan Marc we hebben toch nog een prima vakantie gehad!!!!!!!
  Datum: 07-04-2017 - 16:03:16
  Naam: Peter de Goede
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ons bezoek aan Thailand zit er weer op.
  Wij zijn opgehaald op het vliegveld en hebben verbleven in Prince Palace Hotel.
  Na ons verblijf zijn we naar een resort bij het vliegveld gebracht.
  Alles hebben we via Green Wood Travel geregeld en het was prima geregeld.
  Zoals het ook op onze vorige reis was.
  Dus een aanrader.
  Datum: 29-03-2017 - 09:54:37
  Naam: Wim & Franka Zijlmans
  E-mail: -
  Onderwerp: Prima organisatie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Net terug van 4 weken Thailand. Behalve de vlucht alles door Greenwoodtravel (Aunwee) laten regelen, voor de 4e keer. Deze keer hadden we gekozen voor Khao Sok en 4 eilanden (Koh Lanta, Koh Lipe, Koh Kood, Koh Chang). Alles prima in orde: transfers met binnenlandse vluchten, boten en minivans. Altijd keurig op tijd. Wel 2 minivans die technisch wat achterstallig onderhoud hadden, toevallig net op de langste trajecten. We hebben wel eens betere gehad. Verder niets dan lof.
  Datum: 21-03-2017 - 18:56:21
  Naam: N.S.
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dit jaar voor de 1e keer een reis buiten Europa gemaakt. Samen met Greenwood Travel een reis in elkaar gezet. We hadden zelf veel inbreng w.b. onze persoonlijke wensen. Ondanks onze vele vragen bleven ze klantvriendelijke in benadering. Uiteindelijk hadden we een reis op maat naar eigen wensen.
  Eenmaal in Bangkok geland verliep alles op rolletjes. Afspraken werden prima nagekomen waardoor wij erg veel vakantieplezier konden beleven. Ook de tours waren goed verzorgd. Hotels en resorts door hun geadviseerd waren voor ons boven verwachting.
  We weten zeker dat we samen met Greenwood Travel een nieuwe reis gaan maken.
  Helemaal top bedankt hiervoor!!!
  Datum: 19-03-2017 - 14:05:45
  Naam: Johan van Uffelen
  E-mail: -
  Onderwerp: Heel fijne vakantie gehad
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dit was de 7e keer dat Green Wood Travel de overwinteringsvakantie voor ons regelde. De gehele reis Bangkok - Phuket - Sukhothai - Lampang - Chiang Rai - Hua Hin - Bangkok(vliegtickets, transport en hotels) was weer perfect geregeld. Hartelijk bedankt hiervoor.

  Een opmerking: Het hotel (Baan Suchadaa) in Lampang kon volgens jullie niet door jullie worden geboekt. De hoteleigenaar (Nederlander) was verbaasd dit te horen. Het lijkt mij voor beide partijen goed als Baan Suchadaa via jullie site wordt aangeboden. Het is een uitstekend hotel met schitterende bungalowkamers in een heel rustige, landelijke omgeving. Het hotel biedt een heel goede service en er kan heerlijk worden gegeten (voor een zeer gunstige prijs) met een schitterend uitzicht over de rijstvelden.

  Datum: 17-03-2017 - 15:12:48
  Naam: Nadine Lommen
  E-mail: -
  Onderwerp: Fantastische vakantie gehad
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn drie weken via Greenwood Travel naar Thailand geweest. Het was voor ons een geweldige ervaring. We zijn op mooie plekken geweest, leuke mensen ontmoet en bovenal heerlijk genoten. Ik wil graag Greenwood Travel bedanken en tot een volgende keer!
  Datum: 10-03-2017 - 18:03:57
  Naam: Jos van den Brink
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand-Cambodja
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Weer een geweldige tijd gehad eerst een paar dagen Bangkok toen met het vliegtuig naar Cambodja om daar een rondreis te beginnen alles tot in de puntjes geregeld hier verdient ook Cambodja Travel een hele grote pluim, na deze rondreis terug naar Bangkok waar keurig de "driver" op ons te wachten om ons naar Hua Hin te brengen om precies te zijn naar Baan Bayan.
  Michel top geregeld allemaal tot volgend jaar dan maar weer.
  groetjes Jos en Rosa

  ps: en de grootste verassing op het eind van EVA AIR een upgrade naar Royal Laurel Class en mooi einde van een top vakantie.