Authentieke bungalowPrijs vanaf
0
+ ontbijt
Prijzen & info

Hotel foto's:Locatie: YANGON • Geschikt voor families
 • Rustige locatie
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
  Voor alle duidelijkheid: dit is niet een hotel of een guesthouse maar wel een uiterst gastvrije plek om te verblijven in Yangon, tussen de lokale bevolking in bij een Engels/ Nederlands echtpaar dat een schooltje heeft opgezeten met verschillende sociale projecten in Myanmar helpt. U betaalt geen huur maar een (kleine) donatie aan een van de sociale projecten, zodat uw verblijf hier behalve een unieke ervaring ook de steun aan een heel goed doel oplevert.
  Accommodatie: de bungalow is vrij gelegen en opgetrokken uit Pyingadoe hout, een soort hardhout vergelijkbaar met teak. Leuk gelegen in een tuin met kokospalmen en fruitbomen. Achter het huis ligt het schooltje.
  De bungalow bestaat uit een slaapkamer met een origineel teakhouten hemelbed en een woonkamer met traditioneel meubilair. In de volledig ingerichte keuken vindt u o.a. een kookstel, koelkast, koffiemachine en broodrooster. Tevens is er een aparte badkamer en toilet. WiFi verbinding is mogelijk op het balkon.
  De woon- en slaapkamer hebben airconditioning en er zijn ventilatoren aanwezig. Zelfs is er een generator voor als de stroom uitvalt.
  Faciliteiten: geen zwembad en bar of restaurant. Maar dicht bij is een winkelcentrum met supermarkt en diverse restaurants.
  Locatie: aan de hoofdweg tussen het vliegveld en de stad, ongeveer 10 minuten van het vliegveld vandaan en per taxi makkelijk om in een kwartiertje in het centrum te komen. Meestal zal de gastheer u gratis kunnen ophalen van het vliegveld maar zoniet dan is het eenvoudig per taxi te bereiken.Opmerking: deze accommodatie is alleen te boeken in combinatie met een tour in Myanmar.

  Room Type Informatie:

  Authentieke bungalow Recensies

  Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
  Name: Hans
  Date: 01-Mar-19

  Recensie: Een erg leuk huis om te verblijven. Eenvoudig maar alles is aanwezig wat men nodig heeft. Voor een verblijf van 3 a 4 dagen is dit een prima lokatie. Het echtpaar Gibson is erg aardig en gastvrij. Het huis ligt wel wat verder van het centrum van Yangon, maar een taxi is niet duur  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Authentieke bungalow

  Voor alle duidelijkheid: dit is niet een hotel of een guesthouse maar wel een uiterst gastvrije plek om te verblijven in Yangon, tussen de lokale bevo