Fiets en Kajak in Sri Lanna National Park

Tourcode:0214
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 17.00
Category: FietsenKajakken
Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Het Sri Lanna National Park staat bekend om de prachtige watervallen, meren, bergen en grotten. De natuur is adembenemend en je kunt per fiets en per kajak de schitterende omgeving verkennen. Dit is een aanrader als je avontuurlijk aangelegd bent en graag iets van de natuur wilt meemaken.

Vroeg in de ochtend word je bij het hotel opgehaald en naar het verzamelpunt gebracht. Voordat we starten krijg je eerst een introductie in wat je gaat doen en uitleg over de fietsen en de uitrusting. Daarna is het tijd om op de fietsen te springen. De fietstocht brengt je langs landweggetjes, zandweggetjes, rijstvelden, en modderpaden. Na een rit van ongeveer 20 km arriveren we bij Mae Ngud Dam gelegen in het Sri Lanna National Park.

Hier ruilen wij de fiets voor een kajak en na een korte introductie ga je te water. Geniet een uur lang van een kalme en schitterende landschap, waar je op een rustige tempo naar de drijvende huizen peddelt. Hier krijgt u de tijd om even uit te rusten en is het tijd om te gaan lunchen op een drijvende restaurant. Proef de heerlijke Thaise keuken terwijl om je heen de vogels fluiten en je tot rust kan komen.

Na de lunch is het tijd om terug te peddelen naar het vasteland, vanwaaruit het vervoer klaar staat om je weer naar het hotel te brengen. Met een bezoek aan Sri Lanna National Park ben je verzekerd van een onvergetelijk super dag uit.Opmerkingen: de fietstocht duurt ongeveer anderhalf uur; de afstand bedraagt ongeveer 15 tot 20 kilometer. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon en dichte schoenen te dragen.

- Uitrusting: het is raadzaam om extra schoenen mee te nemen die nat mogen worden, naast slippers, petje, zonnebrandcrème, anti-muggenolie, kopieën van uw paspoort, een kleine rugzak met zwemkleding en handdoek.
- Conditie: deze Fiets & Kajak tocht is voor iedereen met een goede fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen!

Afhankelijk van het seizoen (van juni tot oktober valt veel regen en van november tot en met mei is het droog), de samenstelling van de groep en de conditie van de (water)wegen moeten we soms het programma aanpassen.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers vanaf ieder centraal gelegen Chiang Mai-stadshotel of guesthouse. Deze unieke tour word begeleidt door een professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per lokale open taxi en/of minibus. U kunt gebruik maken van fietshelm en reddingsvest.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en/of alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van niet centraal gelegen Chiang Mai hotels, bagageafhandeling en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Fiets en Kajak in Sri Lanna National Park

Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
Name: Marco
Date: 24-Jan-20

Recensie: Leuke actieve tour, aanrader!Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Ans Wesselman
Date: 30-Jun-19

Recensie: Een leuke en verzorgde dagtocht. Hoewel wij op dat moment de enige 2 bezoekers waren werd alles in het werk gesteld om ons alles te laten zien.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai

Paradijselijk Chiang Mai is een fietsavontuur van een dag door het mooie landschap en langs de vriendelijke bevolking zuidoostelijk van Chiang Mai.

Vanaf:
Contact
Fietsen - De Kleuren van Chiang Mai

Fietsend door het fascinerende landschap rondom Chiang Mai ervaart u het lokale leven met zijn rijkdom aan traditie en eeuwenoude cultuur op een heel ontspannende manier.

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde & Onverharde wegen)

Dit heb je nog nooit gedaan! Fiets op een elektrische fatbike door een van de mooiste streken van Thailand, die rond Chiang Mai. Dit Electric Fat bike Adventure geeft je die kans.

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike naar de Ping rivier (halve dag)

De rijstvelden en fruitplantages rond Chiang Mai en de rivier de Ping zijn het decor van deze bijzondere fietstocht. Niet alleen de tour zelf is bijzonder, ook de fietsen waarop je

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde wegen)

Het immense heuvellandschap rond Chiang Mai behoort tot de mooiste streken van Thailand. Om op een bijzondere manier veel van dit gebied te kunnen zien is er dit Electric Fatbike A

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike Non-Stop (2 uur)

Genoeg stilgezeten? Spring op een elektrische fat bike en ontdek de heuvelachtige omgeving van Chiang Mai. Deze Electric Fat bike Non-Stop tour duurt twee uur en is geen klassieke