Fietsen - De Kleuren van Chiang Mai

Tourcode:0225
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 & 13.00
Category: Fietsen
Algemene waardering: 4.4 uit of 5 beoordelingen. 50 eerlijke recensies. Lees Recensie
Op de fiets door 'De Roos van het Noorden' is een heerlijke activiteit die u niet snel vergeet. De deelnemers komen tijdens deze interessante tour in aanraking met allerlei aspecten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
150 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !

De route voert u over rustige en groene landweggetjes, langs nostalgische dorpjes en kleurrijke tempels. We passeren de vroegere hoofdstad van het Lana koninkrijk, Wiang Kum Kam met zijn honderden jaren oude ruines. Vervolgens stoppen we bij een Chinese tempel en het Mc Kean rehabilitation centrum, een voormalige leprakolonie.
U bezoekt een schooltje voor kinderen afkomstig van "hill tribes" en stopt bij een pottenbakkerij. Daar worden met de hand verschillende soorten aardewerk vervaardigd.
U fietst langs de rivier Ping en snuift de lokale atmosfeer op die zo typerend is voor Chiang Mai. Als u van zoet houdt is de volgende stop bij een traditionele snoepfabriek natuurlijk speciaal voor u. Op een lokale markt proeven we nog wat van diverse fruitsoorten en ander Thaise snacks. Tijdens de tocht wordt regelmatig gepauzeerd voor de ontspanning en om even wat te drinken. Halverwege krijgt u een lichte maaltijd bestaande uit een typisch streekgerecht.

De tocht duurt 4-5 uur en is geschikt voor iedereen met een 'normale' conditie. De fietsen zijn alle geïmporteerd en ontworpen in de VS: ze hebben voorvering en zijn voorzien van 21 versnellingen.

Fietsen met KINDEREN?Optionele Tours:

Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai
Paradijselijk Chiang Mai is een fietsavontuur van een dag door het mooie landschap en langs de vriendelijke bevolking zuidoostelijk van Chiang Mai.
Fietsen - Chiang Mai City Culture
Chiang Mai is een favoriet bij veel reizigers die Thailand aandoen. Begrijpelijk: het is er koeler en minder hectisch dan in Bangkok. Het heeft een bi
Opmerkingen: de fietstocht duurt ongeveer 4 uur; de afstand bedraagt ongeveer 25 tot 30 kilometer. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.

Boek tijdig, gezien het beperkte aantal deelnemers.
 • Het bezoek aan het schooltje en andere locaties vervallen als ze gesloten zijn.
 • Er zijn maximaal 8 deelnemers per groep.
 • Vervoer van en terug naar uw hotel is niet inclusief - u ontvangt van Green Wood Travel een routekaart.
 • Inclusief de tour: routebeschrijving voor de opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) van uw Chiang Mai hotel naar het startpunt. We verzamelen in het kantoor voor een korte bijeenkomst. Onderweg zijn enkele verfrissingen, eenvoudige lunch en versnaperingen inbegrepen. Excursie als omschreven in de reisbeschrijving, entreegelden en begeleid door 1x professionele lokale Engelssprekende gids.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden en drankjes, transfers en facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven. Vervoer terug naar uw hotel gaat ook per opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee!

  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Fietsen - De Kleuren van Chiang Mai

  Algemene waardering: 4.4 uit of 5 beoordelingen. 50 eerlijke recensies.
  Name: Micha de Ridder
  Date: 27-Feb-20

  Recensie: With the family we made two biking tours with this organisation. It was a great experience to discover the surroundings of Chiang Mai by bike.The bikes are very good and the trips show you parts you would never have seen without this tour. well organised, always enough water during the tour, a lot of information about religion, habits, people , culture and history. It is really worth the costs of the trip.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Marsha
  Date: 20-Feb-20

  Recensie: Weer een prive tour met goeie fietsen . Was stevig door fietsen. De kinderen vonden het leuk.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Nicolette
  Date: 18-Feb-20

  Recensie: Wij hebben de privé tour gemaakt. Het was een een hele tocht, rustig waarbij we heel veel hebben gezien. De gids vertelde veel en heeft ons veel laten proeven. Onze dochter van net 4 jaar heeft ook heel erg genoten (vooral van alle aandacht en de lekkere hapjes!) Een aanrader dus, ook als je kleine kinderen hebt. Overigens zat er op een van de twee fietsen een degelijk kinderzitje (dezelfde als wij thuis ook hebben). Nogmaals hartelijk gedankt voor deze geweldige fietstocht en tot op zeker de volgende keer.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Arjen
  Date: 11-Feb-20

  Recensie: Fantastisch, zeker een aanrader. Zo kom je eens buiten de geijkte toeristische plaatsen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam Steenbergen
  Date: 09-Feb-20

  Recensie: Genoten van de fietstocht. Wat is de omgeving van Chiang Mai toch prachtig en lunch in het weeshuis was zo leuk. Bovendien voor ons lange mensen waren de fietsen geweldig!!!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai

  Paradijselijk Chiang Mai is een fietsavontuur van een dag door het mooie landschap en langs de vriendelijke bevolking zuidoostelijk van Chiang Mai.

  Vanaf:
  Contact
  Fietsen - De Kleuren van Chiang Mai

  Fietsend door het fascinerende landschap rondom Chiang Mai ervaart u het lokale leven met zijn rijkdom aan traditie en eeuwenoude cultuur op een heel ontspannende manier.

  Vanaf:
  Contact
  Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde & Onverharde wegen)

  Dit heb je nog nooit gedaan! Fiets op een elektrische fatbike door een van de mooiste streken van Thailand, die rond Chiang Mai. Dit Electric Fat bike Adventure geeft je die kans.

  Vanaf:
  Contact
  Fietsen - Fatbike naar de Ping rivier (halve dag)

  De rijstvelden en fruitplantages rond Chiang Mai en de rivier de Ping zijn het decor van deze bijzondere fietstocht. Niet alleen de tour zelf is bijzonder, ook de fietsen waarop je

  Vanaf:
  Contact
  Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde wegen)

  Het immense heuvellandschap rond Chiang Mai behoort tot de mooiste streken van Thailand. Om op een bijzondere manier veel van dit gebied te kunnen zien is er dit Electric Fatbike A

  Vanaf:
  Contact
  Fietsen - Fatbike Non-Stop (2 uur)

  Genoeg stilgezeten? Spring op een elektrische fat bike en ontdek de heuvelachtige omgeving van Chiang Mai. Deze Electric Fat bike Non-Stop tour duurt twee uur en is geen klassieke