Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fietsen - Fatbike naar de Ping rivier (halve dag) Laagste prijs: ฿ 1,550.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,550.00
Duration: 08.00-13.00,12.30-17.30
De rijstvelden en fruitplantages rond Chiang Mai en de rivier de Ping zijn het decor van deze bijzondere fietstocht. Niet alleen de tour zelf is bijzonder, ook de fietsen waarop je door het landschap trapt: de elektrische Fatbike. In ongeveer vier uur tijd rijd je op deze heerlijke fietsen door de fraaiste natuur. Een betere manier om dit gebied goed op je in te laten werken is er bijna niet. De route op deze tour volgt vooral verharde wegen, maar soms ook onverharde. De belasting op deze tour is voor mensen die gewend zijn te fietsen goed te doen. Daar helpt de Fatbike bij.

Fatbikes, eigenlijk Fat Tire Bikes, zie je nog niet veel in Thailand. Het zijn mountainbikes met grotere en dikkere banden dan de meeste andere fietsen. Dat maakt ze robuuster, steviger en zorgt ervoor dat fietsen nog leuker wordt. Oneffenheden op de weg of op een pad worden door de dikke banden opgevangen. De fatbikes hebben een elektrische aandrijving die trappen gemakkelijker maakt en voor extra fietskracht zorgt.

Je fietst ongeveer 35 tot 40 kilometer. Je krijgt dus flink wat van de mooie omgeving van Chiang Mai te zien. Om op kracht te komen is er na afloop een lunch inbegrepen. Ook vervoer van en naar centraal gelegen Chiang Mai accommodatie is inbegrepen. Je wordt voor de tour opgehaald door een lokale pickup en na de tour teruggebracht. Je kunt ook na de lunch je eigen plan trekken. Ga zwemmen in Grand Canyon of bezoek het dorp Baan Tawai waar traditionele potten en houtsnijwerk wordt gemaakt en verkocht (aanvullende activiteiten zijn niet in de tour inbegrepen).

Wil je er nog een schepje bovenop doen? Kies dan de tour over verharde en onverharde wegen. Zoek op: Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde en Onverharde wegen)
Wat kan ik verwachten
Het landelijke landschap van Chiang Mai bewonderen op je elektrische Fatbike.
Voorwaarden
Pick up met open taxi van centraal gelegen hotels in Chiang Mai.
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving.
Onder begeleiding van een professionele lokale Engelssprekende gids.
Fatbike (elektrisch), helm, handschoenen,
Water, eenvoudige lunch.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden en drankjes.
Transfers van en naar niet centraal gelegen accommodatie in Chiang Mai.
Facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
  • Deze tocht is niet geschikt voor (jonge) kinderen, vergt een normale conditie en enige fietservaring.
  • Deelnemers moeten minimaal 1.50 meter lang zijn.
  • Minimaal 2 deelnemers in een groep, maximaal 8.
  • De tocht duurt ongeveer 4 uur; de afstand bedraagt ongeveer 35 - 40 kilometer.
  • Het is verstandig om je luchtig te kleden en je zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours