Thais koken - Siam Rice Avondstond

Tourcode:0239
Datum: Dagelijks
Tijd: 15.45
Category: Thais koken
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
De Thaise keuken is niet voor niks een van de beroemdste en beste in de wereld. Voor kookliefhebbers is deze smakelijke Thais koken Siam Rice Avondstond de uitgelezen kans om hun verfijnde kookkunsten nog verder te perfectioneren. Verras uw familie en vrienden thuis met jungle curry of dronken noedels.

In deze klas leert u -als u dat wilt- zelf curry pasta maken en kunt u uit een menu zelf vijf gerechten kiezen die u wilt leren maken, van soepen, gebakken noedels tot Thaise desserts. Het hele menu dat u gaat maken kan vegetarisch zijn en pittig of niet pittig.

Voorafgaand aan de kookles gaat u de markt op om met de Thaise kok naar de beste ingrediënten voor de les te zoeken. U wordt tussen 15.45 en 16.00 uur opgehaald in uw (centraal gelegen) hotel in Chiang Mai. Het bezoek aan de markt en de les vinden plaats van 16.30 tot 20.30 uur. Uiteraard gaat u genieten van het eten dat u heeft klaargemaakt.

Alle lessen zijn groepslessen, maar mocht u een privéles willen, dan kan dat. Dat is tegen een hogere prijs, uiteraard.Optionele Tours:

Thais koken - Baan Hongnaul halve dag
In 1/2 dag op een ontspannende en leerzame manier de geheimen van de Thaise keuken onder de knie krijgen en natuurlijk mag u alles zelf proeven!
Thais koken - Kookles in Chiang Mai
Thais koken is een kunst, maar wel een kunst die u kunt leren. Iedereen die na een vakantie in Thailand thuis heeft geprobeerd Thais te koken ontdekt
Opmerkingen:
 • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
 • Deze kookcursus is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
 • Inclusief de tour: voor deze heerlijke kookcursus wordt u opgehaald en teruggebracht vanaf uw centraal gelegen hotel in Chiang Mai. Uw eigen klaargemaakte heerlijke snacks, gerechten en drinkwater. Begeleiding door een professionele Engelssprekende Thaise kok.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Thais koken - Siam Rice Avondstond

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Thais koken - Thai Farm Cooking School

  Heeft u altijd al meer willen weten over dat heerlijke Thaise eten en hoe het bereidt wordt? Deelnemen aan de Thai Farm Cooking School is dan een superleuke en leerzame dagbestedin

  Vanaf:
  Contact
  Thais koken - Baan Hongnaul dag cursus

  In 1 dag op een ontspannende en leerzame manier de geheimen van de Thaise keuken onder de knie krijgen en natuurlijk mag u alles zelf proeven. Leuk, lekker en leerzaam!

  Vanaf:
  Contact
  Thais koken - Baan Hongnaul halve dag

  In 1/2 dag op een ontspannende en leerzame manier de geheimen van de Thaise keuken onder de knie krijgen en natuurlijk mag u alles zelf proeven!

  Vanaf:
  Contact
  Thais koken - Kookles in Chiang Mai

  Thais koken is een kunst, maar wel een kunst die u kunt leren. Iedereen die na een vakantie in Thailand thuis heeft geprobeerd Thais te koken ontdekt dat het in Thailand toch ander

  Vanaf:
  Contact
  Thais koken - Siam Rice Avondstond

  De Thaise keuken is niet voor niks een van de beroemdste en beste in de wereld. Voor kookliefhebbers is deze smakelijke Thais koken Siam Rice Avondstond de uitgelezen kans om hun v