Thais koken - Thai Farm Cooking School


Prijs vanaf
1,450 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30-09.00
BOEKING
Thais koken - Thai Farm Cooking SchoolThais koken - Thai Farm Cooking SchoolThais koken - Thai Farm Cooking SchoolThais koken - Thai Farm Cooking SchoolThais koken - Thai Farm Cooking SchoolThais koken - Thai Farm Cooking SchoolThais koken - Thai Farm Cooking SchoolThais koken - Thai Farm Cooking SchoolThais koken - Thai Farm Cooking SchoolThais koken - Thai Farm Cooking School
Tourcode:0220
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30-09.00
Category: Thais koken
Algemene waardering: 4.8 uit of 5 beoordelingen. 21 eerlijke recensies. Lees Recensie
Heeft u altijd al meer willen weten over dat heerlijke Thaise eten en hoe het bereidt wordt? Deelnemen aan de Thai Farm Cooking School is dan een superleuke en leerzame dagbesteding! De kookleraren spreken nagenoeg perfect Engels en weten hun enthousiasme voor het klaarmaken van Thaise gerechten goed over te brengen. Ze weten vrij precies welke ingrediënten buiten Thailand verkrijgbaar zijn en hoe niet verkrijgbare ingrediënten vervangen kunnen worden door bij ons bekende producten. U kunt na deze cursus dus ook thuis aan de slag om uw familie of vrienden te verrassen met een heerlijke Thaise maaltijd!

Deze kookschool biedt dagelijks cursussen. Tijdens de cursus wordt u intensief begeleid door een Engelssprekende Thaise leraar terwijl u zelf het eten klaarmaakt. U gaat vijf heerlijke Thaise gerechten bereiden! Een lunch met de door u gemaakte schotels is inbegrepen. Er zijn genoeg gaspitten en werkstations om afzonderlijk te kunnen werken, u hoeft dus niet samen met anderen te koken.

Tussen 08.30 en 09.00 uur halen wij u op bij uw hotel voor het bezoek aan de lokale markt Ruamchook. Om 10.45 komen we aan bij de Thai Farm Cooking School. U krijgt een strohoed en een schort, waarna we u uitleggen hoe u (sticky) rijst kookt. Dan mag u de tuin in, op zoek naar kruiden voor het eten en u krijgt alle uitleg die u wilt hebben! De kruiden worden op de farm gekweekt, natuurlijk volkomen biologisch/ecologisch verantwoord! Vervolgens maakt u uw eigen curry pasta in uw eigen vijzel, gevolgd door het klaarmaken van drie gerechten.

Om 13.30 uur is het tijd voor de zelf klaargemaakte lunch met nog wat tijd voor ontspanning of een kleine wandeling. Daarna maken we nog twee gerechten klaar, die u eventueel mee kunt nemen om op een later moment op te peuzelen. Omstreeks 15.45 vertrekken we weer richting Chiang Mai stad.

Menu: er is keuze uit 6 categorieën: curry paste, curry, soep, gewokte noedelgerechten, kip wokgerechten en desserts. Elke categorie heeft 3 gerechten dus de keuze is groot en lastig want het is allemaal heerlijk!Opmerkingen:
 • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
 • Deze kookcursus is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.
 • Inclusief de tour: voor deze heerlijke kookcursus wordt u opgehaald en teruggebracht van uw centraal gelegen Chiang Mai hotels en ontvangt u een receptboekje van de door u bereide gerechten. Een bezoek aan de markt, uw eigen klaargemaakte heerlijke snacks, gerechten en drinkwater. Begeleidt door een professionele Engelssprekende Thaise kok.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Thais koken - Thai Farm Cooking School

  Algemene waardering: 4.8 uit of 5 beoordelingen. 21 eerlijke recensies.
  Name: Saskia Palsma
  Date: 11-Dec-17

  Recensie: Super leuke ervaring. Erg lekker gegeten en een gepersonaliseerd kookboekje cadeau. Teatcher Ae it was perfect!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Jos heldens
  Date: 20-Nov-17

  Recensie: Een echte aanrader! Onze kok Mrs. MB is te gek, een lachebek en vriendelijk. Heerlijk alles zelf gekookt en gegeten.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Roland Heijnen
  Date: 19-Nov-17

  Recensie: Erg leuk om te doen en een beetje te zien wat je eigenlijk allemaal eet in al die tentjes langs de weg. Zeer enthousiaste mensen die je begeleiden. Het is goed en strak geregeld, interessant en lekker. Geeft voor iedereen een feel good moment als je je eigen zelfgemaakte heerlijke Thaise gerecht eet.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Familie Bruins
  Date: 28-Oct-17

  Recensie: Dit was ook 1 van de hoogtepunten van onze reis! Een bezoek aan de markt met uitleg over de produkten die we gaan gebruiken, een rondleiding door de tuin met uitleg over de verse groenten en kruiden, het koken zelf, met hele heldere uitleg en een zeer enthousiaste docent (Garnet), en natuurlijk het opeten! Echt heel geslaagd!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Hilde
  Date: 16-Sep-17

  Recensie: Super ervaring! Echte aanrader en zelfs voor herhaling vatbaar! Perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1450 Baht
  Thais koken - Thai Farm Cooking School

  Heeft u altijd al meer willen weten over dat heerlijke Thaise eten en hoe het bereidt wordt? Deelnemen aan de Thai Farm Cooking School is dan een superleuke en leerzame dagbestedin

  Vanaf:
  1050 Baht
  Thais koken - Baan Hongnaul - dag cursus

  In 1 dag op een ontspannende en leerzame manier de geheimen van de Thaise keuken onder de knie krijgen en natuurlijk mag u alles zelf proeven. Leuk, lekker en leerzaam!

  Vanaf:
  950 Baht
  Thais koken - Baan Hongnaul - halve dag

  In 1/2 dag op een ontspannende en leerzame manier de geheimen van de Thaise keuken onder de knie krijgen en natuurlijk mag u alles zelf proeven!