Thais koken op hoog niveau

Tourcode:2201
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.30-14.00
Category: Thais koken
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Thais leren koken in het hoge noorden bij Khun Suwannee is een bijzondere gebeurtenis. Afgezien van het heerlijke eten waarvan u de geheimen leert kennen is de persoonlijke benadering en grote vakkundigheid van uw veel bereisde gastdame de garantie voor een geweldige ochtend.

Het menu wisselt regelmatig maar het programma begint in de morgen met een wandeling over de markt waar u van alles leert over de groenten, vruchten en kruiden die hier liggen uitgestald. Samen met de Thaise huisvrouwen en mannen en Khun Suwannee is het zeer leerzaam en leuk om hier rond te lopen. Alles voor vandaag ingekocht dan gaan we door naar de locatie waar u aan de slag gaat onder de bezielende leiding van Suwannee. Overigens spreekt zij vloeiend Nederlands want ze heeft daar 11 jaar gewoond en gewerkt in...... een Thais restaurant.

Als de gerechten klaar zijn gaan we natuurlijk met zijn allen aan tafel en sluiten deze gezellige en leerzame ochtend af met een ware feestdis.

Opmerkingen:
 • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
 • Deze kookcursus is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
 • Inclusief de tour: voor deze heerlijke kookcursus wordt u opgehaald en teruggebracht van uw centraal gelegen Chiang Rai hotels en ontvangt u een receptboekje van de door u bereide gerechten. Uw eigen klaargemaakte heerlijke snacks, gerechten en drinkwater. Begeleidt door een professionele Engels- en vaak een Nederlandssprekende Thaise kok.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Rai hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Thais koken op hoog niveau

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1350 Baht
  Thais koken op hoog niveau

  Thais leren koken in het hoge noorden bij Khun Suwannee is een bijzondere gebeurtenis. Afgezien van het heerlijke eten waarvan u de geheimen leert kennen is de persoonlijke benader