Dubai STOPOVER - Stad van Goud (3 dagen)


Prijs vanaf
270 Euro Prijzen & info
Dubai individuele rondreisopmaat Dubai vakantieDubai STOPOVER voordelig Stad van GoudDubai STOPOVER voordelig Stad van GoudDubai individuele rondreisopmaat Dubai vakantieDubai individuele rondreisopmaat Dubai vakantieDubai STOPOVER voordelig Stad van GoudDubai STOPOVER voordelig Stad van Goud rondreisDubai STOPOVER voordelig Stad van GoudDubai individuele rondreisopmaat Dubai vakantieDubai individuele rondreisopmaat Dubai vakantieDubai individuele rondreisopmaat Dubai vakantieDubai individuele rondreisopmaat Dubai vakantieDubai individuele rondreisopmaat Dubai vakantieDubai individuele rondreisopmaat Dubai vakantieDubai STOPOVER voordelig Stad van GoudDubai STOPOVER voordelig Stad van GoudDubai STOPOVER voordelig Stad van GoudDubai individuele rondreisopmaatDubai individuele rondreisopmaatDubai individuele rondreisopmaatDubai individuele rondreisopmaatDubai individuele rondreisopmaatDubai STOPOVER goedkoop Stad van GoudDubai STOPOVER goedkoop Stad van GoudDubai individuele rondreisopmaatDubai individuele rondreisopmaatDubai individuele rondreisopmaatDubai individuele rondreisopmaat
Tourcode:dubai
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00
Category: City Opstap
Algemene waardering: 4.3 uit of 5 beoordelingen. 20 eerlijke recensies. Lees Recensie
Als u met Emirates vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf naar Bangkok vliegt of aan uw Thailand vakantie een bijzonder einde wilt geven, dan is een kort verblijf in Dubai zeker een boeiende ervaring.
VERNIEUWD ! Exclusieve Green Wood Travel individuele reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !

In 3 dagen en 2 nachten krijgt u een goede indruk van deze trendsettende stad met zijn onovertroffen winkelmogelijkheden. Maar u maakt tevens kennis met de eeuwenoude Arabische cultuur tijdens een tocht door de woestijn en een rondvaart op een traditionele "Dhow" door de baai van Dubai.

Extra: wij kunnen toegangskaarten aanbieden voor World Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. Let op, deze kaarten zijn niet vrij verkrijgbaar, er is een gelimiteerde uitgave. Ze geven toegang tot het Top Observatory Deck op de 124e (!) verdieping. Het kost 45 euro pp en Rove Downtown Hotel is op loopafstand.

Emirates vanaf Düsseldorf of Amsterdam naar Bangkok


Overnachting: Rove Downtown Hotel
Maaltijden: Diner
Vervoer: (mini)bus & boot
Dag 1: Aankomst uit Amsterdam, Düsseldorf of Bangkok, indrukwekkende stadstour door Dubai, diner en cruise met Dhow boot in de baai van Dubai
Vroeg in de ochtend komt u aan na uw vlucht uit Amsterdam, Düsseldorf of Bangkok op het indrukwekkende vliegveld van Dubai. Een voorproefje van wat u de komende dagen te wachten staat.

U wordt opgehaald en maakt in deze woestijnstaat al meteen kennis met de meest geavanceerde architectuur ter wereld. De stadstoer door Dubai is een aanrader voor alle bezoekers. U krijgt een goed overzicht van alle bezienswaardigheden en het maakt voor u makkelijker om te beslissen wat u graag wilt zien en doen. Na de lunch (niet inclusief) checkt u in bij uw hotel en heeft u even de tijd om op adem te komen en u voor te bereiden op het avondprogramma.

Tussen 19.00 en 20.00 uur wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de haven gebracht waar de "Dolphin," een traditioneel Arabische houten "Dhow" boot, al op u ligt te wachten.
En dan kan het festijn beginnen: Terwijl we over het spiegelgladde water van de baai van Dubai varen wordt de omgeving feeëriek verlicht door een zee van lichtjes, afkomstig van de wolkenkrabbers van Dubai-stad.

Maar ook aan boord is het feest want u gaat genieten van een wervelende show met Arabische muziek en buikdansen. Het heerlijke internationaal buffet zal u ongetwijfeld prima smaken. Na deze cruise van ongeveer twee uur leggen we weer aan in de haven en wordt u teruggebracht naar uw hotel.


Overnachting: Rove Downtown Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Diner
Vervoer: 4x4 & kameel
Dag 2: Ontdek Dubai en ga de woestijn in met 4x4, kamelen, Bedoeïenenkamp, buikdanseressen: een volmaakt sprookje uit 1001 nacht
U heeft vandaag genoeg tijd om de stad verder te verkennen en te winkelen. Rond 16.00 uur wordt u opgehaald en gaan we een andere kant van de woestijnstaat Dubai beleven. Per comfortabele 4x4 wagen rijden we de woestijn in, tot zo'n 60 kilometer buiten de stad.

Wij scheuren door een ogenschijnlijk oneindig landschap van rode zandheuvels. Uiteraard stoppen we om foto's te maken van de onvergetelijke zonsondergang in dit woestijnlandschap. We vervolgen onze reis en houden stil bij een Bedoeïenenkamp. Laat u verbazen over oude tradities, ze lijken al eeuwen onaangetast.

U wordt gastvrij ontvangen met een kopje sterke Arabische koffie en een keur aan Arabische, heerlijke zoete lekkernijen. Kijk hoe het diner voor u wordt bereidt, terwijl u zich neervlijt op de kussens. Na het diner kunt u eventueel een ritje maken op de rug van het "echte" schip van de woestijn: de kameel. Mocht u de bijzondere henna kunst, waarmee de Bedoeïenenvrouwen hun huid versieren, ook bij uzelf willen laten aanbrengen, dan is dit hier mogelijk. Maar u kunt ook ontspannen tussen de kussens blijven zitten en het allemaal om u heen laten gebeuren. Na dit sprookje uit 1001 nacht rijden we weer terug naar uw hotel.


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: (mini)bus
Dag 3: Doorreis van Dubai naar Bangkok of Amsterdam

Na het vroege ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis of door naar Thailand. U bent een bijzondere ervaring rijker.

Natuurlijk kunnen we uw verblijf voordelig verlengen in het Rove Downtown Hotel
OF ieder ander gewenst hotel in Dubai.

Meer weten over geld, visa en medicijnen in Dubai? Kijk dan op onze pagina met informatie over Dubai.

Opmerkingen: - Houd er rekening mee dat het af en toe behoorlijk wild aan toe kan gaan met de 4x4 in de woestijn. Graag van tevoren aangeven als u snel wagenziek bent.

Bezoekers moeten toeristenbelasting te betalen voor overnachtingen. Deze Tourism Dirham Fee bedraagt in een 3* hotel 10 AED per kamer per nacht, in een 4* hotel 15 AED per kamer per nacht, in een 5* hotel 20 AED.

MEDICIJNEN
 • Indien u regelmatig medicijnen gebruikt, is het nuttig om bij de huisarts of apotheker een medisch paspoort aan te vragen. In het paspoort staat alle medische informatie die nu van belang is, maar ook informatie uit het verleden.
 • Met het medisch paspoort kunt u bij de douane ook aantonen dat de medicijnen voor eigen gebruik zijn.
 • Een medisch paspoort is tevens aan te raden omdat sommige medicijnen verward kunnen worden met drugs.
 • De douane in Dubai controleert iedereen strikt op illegale goederen volgens de regels en wetten van Dubai, KLIK HIER.
 • Voor bijna ieder hotel in Dubai geldt: check-in tijd is 14:00 uur & check-uit tijd is 12:00 uur
 • Praktische informatie over Dubai

 • VERBLIJF IN DUBAI TIJDENS DE RAMADAN
 • Het is verboden om op straat te eten, te drinken en te roken. Ook niet in bus of auto.
 • Voor kinderen zijn de regels soepeler. Zij kunnen wel eten en drinken maar ook hier wordt discretie op prijs gesteld.
 • Supermarkten en benzinestations zijn gewoon open en men kan daar eten en drinken kopen
 • Tijdens Ramadan wordt het ook aangeraden om u iets conservatieverte kleden. Schouders en benen moeten bedekt zijn.
 • Bars in Dubai zijn open en serveren meestal wel aan niet moslims.
 • Luide en Live muziek is verboden dus de meeste nachtclubs zullen gesloten zijn of heel rustig.
 • De meeste hotels hebben roomservice overdag maar alcohol zal pas na zonsondergang geserveerd worden
 • Tijdens de Desert Safari, is er geen buikdansen en wordt er geen alcohol geschonken. Het eten wordt na 19.00 uur geserveerd.
 • Tijdens de Dhow Cruise, is er geen magische show en muziek en wordt er geen alcohol geschonken. Het eten wordt na 19.00 uur geserveerd.
 • Hoewel er beperkingen zijn is, zeker na zonsondergang, de sfeer geweldig en is juist deze tijd van het jaar een bijzondere belevenis om mee te maken.

 • De regels en wetten van Dubai.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Emirates stopover Dubai toeslag 20 euro pp. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned (mini)bus en/of 4x4 auto en varen per open boot. Verblijf in goede toeristenklasse hotels als omschreven, met airconditioning en eigen sanitair.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, (boot)transfers, vliegtickets (lokaal & internationaal), online inchecken vluchten, niet vermelde visumkosten, bagage afhandeling, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  De gepubliceerde prijs is niet geldig gedurende een aantal grote beurzen in Dubai. Tourism Dirham fee: alle 4* sterren hotels berekenen: Dh15 (UAE Dirhams) per kamer/ nacht. Dit bedrag moet ter plaatse betaald worden tijdens check-in of check-out.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belieg of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand het Midden-Oosten of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Dubai STOPOVER - Stad van Goud (3 dagen)

  Algemene waardering: 4.3 uit of 5 beoordelingen. 20 eerlijke recensies.
  Name: Fam. Tol
  Date: 03-Nov-19

  Recensie: Stopover was prima geregeld! Mooi hotel op een goede locatie. Heerlijk om even een onderbreking te hebben in een lange vlucht naat Bangkok.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Mandy Pires
  Date: 01-Oct-19

  Recensie: We hebben heel veel tijd in de lobby van het hotel doorgebracht vanwege het wachten op chauffeurs voor tours en de dag dat we aan kwamen 3 uur in de lobby gewacht tot we in konden checken. De verschillende pick ups waren steeds aan het eind van het uur wat werd gegeven. Bijv stond er tussen 9 en 10 dan was het altijd 10.00 uur waardoor we elke keer een uur in de lobby zaten. 1x 1.5 uur gewacht op dinner cruise die was veel te laat het rijden in de woestijn was super gaaf en het museum tijdens de city tour ook de tijd die voor het museum werd gegeven was te kort maar 20 minuten..  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Joke Kuijpers
  Date: 09-Aug-19

  Recensie: In juli zijn we vóór onze rondreis door Thailand eerst 3 dagen in Dubai geweest. We vlogen met Emirates en maakten een stopover in Dubai-stad. Een geweldige ervaring. Green Wood Travel heeft hier een goed programma. Het Rove Downtown Hotel ligt 150 meter van de metro die je overal zeer goedkoop naar toe brengt. De excursies en trips zijn al eerder beschreven. Die zijn prima. Als je nog tijd over hebt bezoek je natuurlijk het hoogste gebouw ter wereld; de Burj Khalifa, 820 meter hoog. De hele dag te bezichtigen, vooraf reserveren is goedkoper.(kan via Green Wood Travel) Naast de toren ligt het grootste winkelcentrum ter wereld met ernaast een gigantisch fonteinen-spektakel, 's avonds zeer mooi. Een tip: boek geen verblijf in juli en augustus. De temperaturen lopen 's middags op tot wel 45 graden en hoger. Gelukkig heeft elk gebouw airco, zelfs de bushalte hokjes hebben airco!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Natasha de Hoog
  Date: 21-Jul-19

  Recensie: Dubai stopover is een aanrader. Wel pittig. Want wij gingen s'ochtends na 2 uur slaap gelijk op excursie. Was voor ons precies goed om iets van Dubai te zien.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Peter
  Date: 04-Jul-19

  Recensie: Fantastische stad en ook de service van Greenwood  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  270 Euro
  Dubai STOPOVER - Stad van Goud (3 dagen)

  Als u met Emirates vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf naar Bangkok vliegt of aan uw Thailand vakantie een bijzonder einde wilt geven, dan is een kort verblijf in Dubai zeker e