Golf in Hua Hin

Tourcode:0620A
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.00
Category: Golf
Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
Thailand is beslist het 'leidende Golfparadijs' in Azië. Elke baan is met zorg uitgezet te midden van de mooiste natuur. Met toewijding wordt het gras gemaaid en de perken bijgehouden zodat u aankunt van een constante hoge kwaliteit. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
500 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


Bovendien heeft elke club zijn eigen caddies, die met hun Thaise gastvrijheid en warme lach voor een hartelijke omlijsting van uw golfervaring zorgen. Zo wordt golfen in Thailand een onvergetelijke herinnering waar u in de toekomst alleen nog maar meer van wilt!

Kijk hieronder voor een overzicht van de golfbanen in de omgeving van Hua Hin.

Royal Hua Hin Golf Course

Royal Hua Hin Golf
Designer: A.O. Robins
Opening: June 28, 1924
Yardage: 6,678 yards
Holes: 18
Par: 72

Prijs vanaf: 2.500 THB

Het Royal Hua Hin, op maar een kilometer van het stadscentrum, is de oudste golfbaan van Thailand. Het biedt verleidelijke Tee-shots in de avontuurlijke en natuurlijke jungle-omgeving. Het is één van de meest natuurlijke banen van Thailand. Elke fairway is omzoomd door grote bomen, die een plezierig gevoel van afzondering geven ten opzichte van de aangrenzende holes.

Naast de mooie, natuurlijke omgeving, heeft u vanaf hier ook een mooi uitzicht over de Golf van Thailand, wat deze baan tot een must maakt voor elke golfer die in of vlakbij Hua Hin verblijft. Faciliteiten die hier te vinden zijn: driving range, chipping greens, putting green, pro shop, een restaurant, clubverhuur, elektrische karretjes etc.

Locatie : 5 minuten van Hua Hin.

Banyan Golf Club Course

The Bayan Golf
Designer: Pirapon Namatra
Yardage: 7030/5310 yards
Holes: 18
Par: 72


Prijs vanaf: 3.900 THB

De Banyan Golf Club in Hua Hin Slechts 5 km zuidelijk van Hua Hin vindt u deze in 2008 geopende golfbaan. Vanaf het golvende terrein geniet u van spectaculaire vergezichten over de zee en het overige landschap, dat voornamelijk ananasplantages en boompartijen bestaat.

Het speciaal aangeplante locale zyosia gras blijkt bijzonder geschikt om de golfballen weg te spelen. U kunt kiezen uit 6 afslagplaatsen per hole, zodat u de moeilijkheidsgraad kunt aanpassen aan uw golfvaardigheid. Strategisch geplaatste waterhindernissen en bunkers zorgen voor een extra uitdaging. Voor de warming up kunt u gebruik maken van de oefenruimte met 2 putting greens.

Het clubhuis heeft eersteklasse faciliteiten: van de receptie tot de elegante opbergkastjes, en het internationale restaurant. Vanuit Mulligan's pub kunt u na een golfronde genieten van de zonsondergang. Ook voor de niet-golfers zijn er voorzieningen: er zijn 4 spa-suites waar zij zich heerlijk kunnen laten verwennen!

Palm Hills Golf Course

Palm Hills Golf
Designer: Max Waxler
Opening: 1992
Yardage: 6,888 yards
Holes: 18
Par: 72

Prijs vanaf: 2.800 THB

Palm Hills was begin jaren negentig de eerste van een nieuwe generatie golfbanen. En het was ook de eerste die de Thailand World Pro Am op gang bracht in 1993 en veel lof kreeg van de Britse GPA.
De baan ligt 80 meter boven de zeespiegel; de rollende en zacht golvende fairways geven Palm Hills een eigen karakter. Water is een 'gevaar', met name op de 2e, 8ste, 11e en 14e hole. 'Toppers', wees voorzichtig!

Als baan van de 'nieuwe generatie', heeft Palm Hills fantastische clubhuisfaciliteiten in Thaise en Amerikaanse stijl voor de golfer die niet alleen een rondje wil spelen. De Club beschikt over een groot zwembad, tennis, badminton & squash en een complete gymnastiekzaal voor de echte fanaten.
Palm Hills is een geweldige baan met ervaren, aardige caddies en personeel. Palm Hills biedt ook enkele van de beste uitzichten over de Golf van Thailand. Een must voor uw golfervaring
Andere faciliteiten: een driving range, chipping greens, putting green, pro shop, restaurant, clubverhuur, elektrische karretjes etc.

Locatie : 15 minuten van Hua Hin.

Majestic Creek Country Club

Majestic Creek Country Club
Designer: Dr.Sukitti Klangvisai
Opening: december 1993
Yardage: 6,961 yards
Holes: 18
Par: 72

Prijs vanaf 3.000 THB

Majestic Creek is één van de nieuwste banen in de omgeving van Hua Hin; de rit er naar toe geeft een bijzondere kijk op het Thaise platteland: kleine boerderijen die suikerriet, ananas, bananen en mango's kweken.

De Majestic biedt prachtige holes in een fantastische opmaak. De eerste hole geeft een overdaad aan potentiële problemen, en u moet snel beslissen. Een makkelijke par 4 voor diegenen die de gebruikelijke route nemen. Als u een avontuurlijke golfer bent, probeer dan de 'cut the dog-leg corners' die werkelijk uw vaardigheden testen.

Het clubhuis biedt alle faciliteiten die u maar kunt wensen: driving range, chipping greens, putting green, pro shop, restaurant, clubverhuur, elektrische karretjes; een persoonlijke escort kan u zelfs naar de eerste hole brengen voor de tee off.

Locatie : 25 minuten van Hua Hin hotels

Imperial Lake View Golf Course

Imperial Lake View Golf
Designer: Rooger Packard
Opening: 1992
Yardage: 6,915 yards
Holes: 27
Par: 36; 36 ; 36

Prijzen vanaf: 2.800 THB

U gaat het binnenland in langs kleine boerderijen en ananasplantages. Imperial Lake View is een ander voorbeeld van de kwaliteit van de golfbanen in en rond Hua Hin. Het ontwerp van deze kampioenschapsbaan berust op een gevoel van avontuurt. Hoge palmbomen en goed aangelegde fairways op deze baan. U moet snel beslissen vanaf de eerste hole, want potentiële problemen liggen op de loer. Hoe avontuurlijk bent u?

Deze baan test ook uw moed en putting- behendigheid.
Lake View heeft een par van 72 en een kampioenschapslengte van meer dan 6900 yards vanaf de achterliggende bomen. Andere vrijetijdsactiviteiten zijn ook mogelijk in Lake View's magnifieke clubhuis, zoals tennis en squash. Waarom verblijft u niet in het luxe hotel met 72 kamers dat uitzicht geeft op de golfbaan?

Faciliteiten hier: driving range, chipping greens, putting green, pro shop, een restaurant, mogelijkheid om clubs te huren, elektrische karretjes etc.

Locatie : 25 minuten van de Hua Hin hotels

Springfield Royal Golf Course

Springfield Royal Golf Course
Designer: Jack Nicklaus
Opening: 10 Dec 1993
Yardage: 7,063 yards
Holes: 18
Par: 72


Prijs vanaf: 3.000 THB

Deze baan, ontworpen door Jack Nicklaus, opende zijn deuren in 1993. Springfield heeft een reputatie gekregen als één van de fijnste banen in Thailand. Het is beslist een 'golfers must' voor de spelers die in Hua Hin of Cha Am verblijven.

De baan is aangelegd vanwege de behoefte aan een kampioenschapsbaan, maar is een uitdaging voor golfers van alle niveaus. Met de slim ontworpen lay out, de uitzichten over de stromingen, meren en Golf van Thailand, zult u deze baan erg verslavend vinden.

Spingfield biedt ook andere eersteklas faciliteiten, zoals onder meer het clubhuis. Het interieur is mooi afgewerkt met gepolijst marmer en graniet en geeft het gevoel van een groot paleis.
Faciliteiten: driving range, chipping greens, putting green, pro shop, restaurant, mogelijkheid om clubs te huren, elektrische karretjes etc.

Locatie : 25 minuten van Hua Hin hotels

Black Mountain Golf Club

Black Mountain Golf Club
Designer: Pacific Coast Design
Opening: 20 april 2007
Yardage: 7,343 yards
Holes: 18
Par: 72

Prijs vanaf: 3.900 THB

Naar deze splinternieuwe baan, ontworpen door Pacific Coast Design uit Australië, hebben de kenners lang uitgekeken. De East Course is een kampioensbaan met een par van 72 en een lengte van 7,343 yards. Aan de West Course wordt in de loop van dit jaar begonnen. Deze heeft eveneens een par van 72, maar is met 7,064 iets korter.

Het doel van de ontwerpers van deze baan is: maak deze zo natuurlijk als mogelijk, met gebruik van de specifieke eigenschappen van het gebied. Belangrijk in dit kader zijn de kreken op het terrein en de rotsen die veel holes accentueren. Zo veel mogelijk oorspronkelijke bomen zijn behouden, terwijl ook veel nieuwe zijn geplant. De baan is een ware test voor top-golfers, maar ook speelbaar en boeiend voor de gemiddelde speler. Het ontwerp biedt brede fairways voor de 'korte' speler, maar ze worden nauwer voor wie verder slaat. Aan het gras voor tees, fairways en rough aan de ene kant en de grens aan de andere kant is veel aandacht besteed.

Is aan de baan geen Baht gespaard, hetzelfde geldt voor het clubhuis, met een werkelijk schitterend uitzicht over de hele baan. U kunt hier exquis eten, golf-artikelen kopen, maar ook uw eigen spullen opbergen.

Locatie: ongeveer 10 kilometer van Hua Hin.

Opmerkingen:
 • Extra kosten voor golfclubs, schoenen, paraplu, golfkar enz. dient u op de bestemming te betalen.
 • Extra kosten golfkar 850 THB
 • Standaard club 400 THB per set Callaways club
 • KZG club 600 THB per set

 • Additionele transfer kosten indien u niet verblijf in Hua Hin Hotel:
 • Hotels in Springfield Beach (Veranda/Holiday Inn): + 200THB/person
 • Hotels in Cha Am Area: + 300THB/person
 • Hotels in Pranburi Area: + 500THB/person
 • Inclusief de tour: green-fees, caddy fees en roundtrip transfers hotel Hua Hin - golfbanen. Vervoer per airconditioned minibus of auto.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, bagageafhandeling en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Golf in Hua Hin

  Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
  Name: Arjen
  Date: 31-May-19

  Recensie: Golfen in Thailand: geweldig! Stuk voor stuk fantastische banen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Golf in Hua Hin

  Thailand is beslist het 'leidende Golfparadijs' in Azië. Elke baan is met zorg uitgezet temidden van de mooiste natuur. Met toewijding wordt het gras gemaaid en de perken

  Vanaf:
  Contact
  Golf in Petchburi

  In tegenstelling tot wat je zou denken is Thailand een perfecte bestemming om te golfen. Het weer is geweldig, de golfbanen hebben luxe voorzieningen, zijn mooi ontworpen, hebben e