PRIVE Phimai Heiligdom van de Khmer

Tourcode:0713
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 19.00
Category: PRIVE
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Privé dagtour naar Phimai, het belangrijkste Khmer heiligdom in Thailand.

Phimai werd gebouwd tussen het einde van de 11e eeuw en laat in de 12e eeuw. Het was het eindpunt van de belangrijke weg van Angkor Wat, het wereldwonder in het noorden van Cambodja, middelpunt van het Khmer rijk, naar Phimai. Een 225 kilometer lange weg waarvan de contouren nu alleen nog uit de lucht te zien zijn omdat het grootste deel is overgroeid door de jungle. In de hoogtijdagen had Phimai ongeveer dezelfde (enorme) omvang als Angkor Wat. NIEUW ! Exclusieve Green Wood Travel PRIVE tour
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE TOUR !
De Thaise benaming Phimai is afgeleid van Vimaya, dat verwijst naar inscripties die in het complex gevonden zijn: Vimayapura, de stad van Vimaya. Opvallend is dat de Khmer hindoe waren maar in Phimai boeddhistische tempels werden gebouwd. Mogelijk naar voorbeeld van een tempel uit de 7e eeuw in Khorat. Nog altijd is in Phimai te zien hoe welvarend, machtig en ontwikkeld het Khmer rijk ooit was.

Op deze privé dagtour, die om 8 uur 's ochtends begint in de Khao Yai Garden Lodge gaat u per minivan naar Phimai. Het complex ligt op ongeveer 60 kilometer van de stad. U bezoekt een lokale markt, een Rock Painting Site, het Phimai Museum en natuurlijk de tempels van Ban Prasat Archaeology Site en Prasat Hin Phimai (een Mahayana boeddhistische heiligdom). De tour is inclusief lunch, fruit en water en wordt begeleid door een Engelssprekende gids. U bent rond 7 uur 's avonds weer terug in Phimai stad.

Het Phimai complex is het belangrijkste en grootste Khmer heiligdom in Thailand maar wordt nog niet overstroomd met hordes toeristen. Zoals een reiziger eens verzuchtte: "Hier kun je nog foto's maken zonder dat er mensen door je beeld lopen."

Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? Camera & zonnebrandcrème en bescherm je goed tegen de zon (pet meenemen!)
2. Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Avontuur, we gaan naar oude Khmer Tempels

Informatie:
Khao Yai routeplanner
Khao yai National Park
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Excursie als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) lokale Engelssprekende gids. Lunch, fruit, water, softdrink, entree park. Vervoer per airconditioned minibus.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, alcoholische drankjes en tips, facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor PRIVE Phimai Heiligdom van de Khmer

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
PRIVE Vogels spotten in het Khao Yai National Park

Vogels spotten in Khao Yai National Park (PRIVE tour). U gaat een volle dag op pad en op zoek naar kleurrijke en bijzondere vogels. Er zijn in Khao Yai meer dan 300 verschillende s

Vanaf:
Contact
PRIVE Kamperen in Khao Yai National Park (2 dagen)

Twee lange en afwisselende dagen kamperen in Khao Yai, het oudste en een van de grootste en populairste natuurparken in Thailand. U maakt verschillende PRIVE jungletreks, gaat naar

Vanaf:
Contact
PRIVE Phimai Heiligdom van de Khmer

Privé dagtour naar Phimai, het belangrijkste Khmer heiligdom in Thailand. Phimai werd gebouwd tussen het einde van de 11e eeuw en laat in de 12e eeuw. Het was het eindpunt van de

Vanaf:
Contact
PRIVE Wijnproeven in Khao Yai

Proeven en genieten zijn de toverwoorden op deze PRIVE Khao Yai dagtour naar een lokale markt, de tempel met de Witte Boeddha en een wijngaard waar u Khao Yai wijn kunt proeven.