Khao Sok overland

Tourcode:T2105
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30
Category: Bouwstenen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Khao Sok over land is, we zeggen het eerlijk, een beetje misleidend. U gaat over land van Khao Lak naar Khao Sok, twee van de mooiste natuurgebieden van Thailand. Maar zodra u in Khao Sok bent aangekomen, gaat een deel van de dagtour over water. Per kano of per bamboevlot, dat hangt een beetje van de waterstand af.

Het avontuur is er niet minder om. Khao Sok maakt op elke bezoeker diepe indruk. Het enorme meer, gedecoreerd met woeste begroeide kalkstenen rotspieken en bergen, en de jungle met wilde olifanten, apen en neushoornvogels, zijn een traktatie voor het oog, maar ook voor hart en ziel. Dit wordt genieten.

Wat staat er op het programma? U wordt om half 8 opgehaald in uw resort in Khao Lak. Dan is het ongeveer een uur rijden naar Khao Sok. Daar gaat u de jungle en de rivier onderzoeken vanaf een kano of bamboevlot (bij normaal water is het per kano, bij laagwater per vlot). U bezoekt het iconische Khao Sok View Point en gaat naar een grottempel waar veel wilde makaken leven. En u gaat helpen bij het baden van de olifanten (en helpen hen te voederen). Er is tijd voor een kopje koffie en u krijgt lunch. Rond 16 uur gaat u terug naar Khao Lak.Optionele Tours:

Khaolak Avontuur - Zippline, Bamboevlot & Schildpadden
Iedereen kan nu vliegen. Als u meedoet aan de Zipline Khaolak tour tenminste. Dit grote familie avontuur belooft pret voor iedereen. Langs, via en doo
Khaolak Avontuur - Zipline, Olifanten wassen en Waterval
Dit Khaolak Avontuur speelt zich af in, rond en boven de jungle van het Khaolak National Park. Het combineert een paar leuke en bijzondere bezigheden.
Opmerkingen:
 • Deze tour is geschikt voor jong en oud. U moet kunnen zwemmen.
 • Neem droge kleren mee en een handdoek. En comfortable schoenen waar u goed op kunt lopen.
 • Zorg ook voor bescherming tegen de zon: hoedje, zonnebril, etc.
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden (Nationale Park) en omschreven transfers. Vervoer van en naar Khao Sok vanaf centraal gelegen Khao Lak hotels. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale Engelssprekende gids.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, overige transfers, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, trein- of vliegtickets, bagage afhandeling en facultatieve excursies.
  Wij verplichten klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

  Recensie voor Khao Sok overland

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Khao Sok overland

  Khao Sok over land is, we zeggen het eerlijk, een beetje misleidend. U gaat over land van Khao Lak naar Khao Sok, twee van de mooiste natuurgebieden van Thailand. Maar zodra u in K