Diepzee vissen op Koh Samui

Tourcode:0506
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.45 - 17.00
Category: Vissen
Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Deze tour is zowel geschikt voor de ervaren als de onervaren sportvisliefhebber: een goed humeur is het enige dat u nodig heeft! Lijkt het u geen sensatie om een barracuda of sailfish aan de lijn te hebben?

Big Game Fishing op de tropische diepzee is een ervaring om niet te missen. We vissen in de wateren rond Koh Pha Ngan of Koh Matsum, die behoren tot de beste visgronden ter wereld. Maak dit mee!

Assistentie van onze ervaren en Engelssprekende kapitein garandeert een onvergetelijke dag in de Golf van Thailand. Green Wood Travel is een voorstander van het terugzetten van gevangen vis. We nemen de vis dus niet mee terug.

Transfers, de benodigde uitrusting en een BBQ-lunch zijn inbegrepen.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, frisdrank en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Samui hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten, uitgebreid visgerei en aas en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of soms open lokale taxi en open boot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, transfers van niet centraal gelegen Koh Koh Samui hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Diepzee vissen op Koh Samui

  Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Frank Vos
  Date: 24-Nov-19

  Recensie: Alleen tonijn en makreel gevangen. We gingen voor de zwaardvissen. Helaas wel goed georganiseerd en goed materiaal.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Roxanne
  Date: 22-Jul-19

  Recensie: Omdat we ervan uit gingen dat het meer BIg game fishing as en gingen vissen op barracuda en miscshien zelfs een merline... helaas..... De grootste vis die we hadden gevangen was 40 cm. sommige mensen zelfs helemaal niets gevangen. Ondanks een kleine tegenvaller, is het een ontzettend leuke dag op zee met aardige mensen! Ontzettend goed verzorgt, veel koude drankjes, chips, fruit en een uitgebreide lunch met o.a vis van de bbq.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Diepzee vissen op Koh Samui

  Deze tour is zowel geschikt voor de ervaren als de onervaren sportvisliefhebber: een goed humeur is het enige dat u nodig heeft! Lijkt het u geen sensatie om een barracuda of sailf