Thai Detox voor gezondheid

Tourcode:0510
Datum:
Tijd: 09.00-20.00
Category: YogaWellness
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Eindelijk dan toch dat goede voornemen om gezond(er) te gaan leven in praktijk brengen. Met dit eendaagse Thai Detox programma maakt u een goede start en ervaart u diverse aspecten die uw leven positief kunnen beïnvloeden.
De prachtige rustgevende omgeving en de grote ervaring en professionaliteit van uw leraren zullen zeker bijdragen tot een bijzondere ervaring voor u en uw lichaam en geest.

Rond 9.00 uur wordt u verwelkomt met een voedzaam Detox drankje en maakt u kennis met uw gastheren en dames van vandaag.
Om 9.30 krijgt u een persoonlijk gesprek met een Welness adviseur die een biologische impedantie analyse (het meten van de lichaamssamenstelling) bij u doet en uw bloeddruk en gewicht bekijkt om vervolgens een voedingsplan aan u voor te stellen.
10.00 Tijd voor een heerlijk ontspannende hydrotherapie sessie van de wervelkolom. gevolgd door een glas Breuss groentensap om uw lichaam met natuurlijke voedingsstoffen te versterken waarna u de keuze heeft uit een Detox of Thaise massage of Indiase hoofdmassage.

Tijd om nog verder te onthaasten bij en in het oneindige zwembad met verblijf in de kruiden stoomcabine als toetje.
De lunch bestaat uit een ontzurende bouillon om een betere balans te creëren in uw lichaam.

U heeft hierna de keuze om verder bij het zwembad te relaxen of een van de verschillende therapie workshops te volgen (niet inclusief).
Rond 15.30 wederom een glas Breuss of de bouillon.
Hierna volgt een Yoga of Pilates les (afhankelijk van de dag) waarna u als diner een lichte maar gezonde en smakelijke vegetarische maaltijd wordt geserveerd in "The Love Kitchen".

Als laatste activiteit vandaag kijken we naar een film in de bioscoop van het resort en kunt u als herboren deze verwendag afsluiten.Optionele Tours:

Mediteer tijdens Yoga, Massage, Sauna en volpension
Vandaag kunt u zowel uw lichaam als uw geest verwennen en een dag lang bezig zijn met uw welbevinden.Dit op een prachtige rustgevende plek met ex
Thaise verwen massage
Je een volle dag laten verwennen met Thaise massages en lichaamsbehandelingen door ervaren Thaise specialisten in een prachtige, rustgevende omgeving
Opmerkingen:
 • Neem slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril mee.
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, Programma als omschreven in de reisbeschrijving, begeleidt door ervaren specialisten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: transfers van/naar Koh Samui hotels, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven en facultatieve massages en lichaamsbehandelingen.

  Recensie voor Thai Detox voor gezondheid

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood