Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Thais koken - Smakelijk Samui Laagste prijs: ฿ 1,950.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,950.00
Duration: 09.00-13.00,16.00-20.00
Al na een paar Thaise maaltijden wilt u weten hoe het komt dat het Thaise eten zo lekker is. Zijn het de verse ingredi??nten, de knappe combinatie van smaken of staat er echt overal een tovenaar in de keuken? Wij raden u daarom aan zelf een Thaise kookles te nemen, zodat u de geheimen van de Thaise chefs Bung en Monk in uw koffer mee naar huis kunt nemen.

Als u op Koh Samui bent, kunt u deze smakelijke kookles volgen. De les wordt in een rustig keuken, omgeven door een tuin, in de buurt van de oude vissershaven, gegeven door ervaren koks. De groepjes zijn klein, nooit meer dan 5 of 6 mensen, zodat iedereen op genoeg aandacht van de koks kan rekenen en zoveel kan vragen als nodig om de lessen onder de knie te krijgen.

Iedere les begint met een bezoek aan de lokale markt, waar de ingredi??nten worden gekocht waarmee u gaat koken. Vooraf mag iedere deelnemer een gerecht uitzoeken. Er worden dus meestal 4 gerechten en een nagerecht gekookt. Alle aspirant Thaise koks koken alle gerechten. Het koken zelf duurt ongeveer twee uur, waarna er wordt geproefd en gegeten.

Er is een les van 9 uur `s ochtends tot 1 uur in de middag en een les van 4 uur `s middags tot 8 uur `s avonds. Indien uw hotel centraal ligt, wordt u opgehaald en weer thuis gebracht.

Opmerkingen:
-Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
-Deze kookcursus is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Wat kan ik verwachten
Kookles en lekker eten!
Voorwaarden
Voor deze heerlijke kookcursus wordt u opgehaald en teruggebracht als u verblijft in Chaweng, Chaweng Noi, Bophut, Mae Nam, Bang Rak, Maret en Choen Mon. Reizigers die in Lamai verblijven kunnen aan het begin van Lamai worden opgehaald
Uw eigen klaargemaakte heerlijke snacks, gerechten en drinkwater
Begeleiding door een professionele Engelssprekende Thaise kok
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes
Transfers van/naar niet centraal gelegen Koh Samui hotels
Facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
  • Deze kookcursus is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours