Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
PRIVE met de Nan Reisbutler de vallei van Pua Laagste prijs: ฿ 900.00          Add to planner
Tour details
฿ 900.00
Duration: 1 day (08.00-15.00)
Waar je in de buurt van Nan ook kijkt, je krijgt vergezichten die rijkelijk zijn bedeeld met natuur. Tegen de hellingen van de bergen en in de valleien liggen kleine leefgemeenschappen, vaak nog met tradities en gebruiken die op andere plekken in Thailand niet meer voorkomen. Nan is niet wereldvreemd, sterker nog, het was al in de 13e eeuw een eigen koninkrijk, maar leeft een beetje op zichzelf. Het bewijs wordt geleverd door de bergstammen die hier nog altijd hun eeuwenoude cultuur in stand houden.

Een bezoek aan dit gebied is een verademing voor mensen die willen zien hoe de meeste Thai anno nu nog steeds leven. Dat is niet in Bangkok, maar landelijk, omringd door groen, door rijstvelden en plantages. Het treft dat u in Nan gebruik kunt maken van de Nan Reisbutler. Een lokale Nederlandssprekende gids, die de plaatselijke bevolking en de omgeving goed kent, veel kan laten zien en vertellen. Het programma houdt rekening met uw wensen en wordt door uw gids voor u op maat gemaakt.
Vanuit Nan neemt de reisbutler u bijvoorbeeld mee naar de omgeving van het dorpje Pua. Onderweg kunt u stoppen en kennis maken met lokale gewoontes en gebruiken in een Thais dorpje aan de Nan Rivier, waar mensen nog heel simpel leven. Ook is het leuk even rond te snuffelen op de Jungle Markt. Bij Pua kunt u ook genieten van het spectaculaire uitzicht bij de Phuket tempel of gaan kijken bij Wat Rong Ngae, een mooie oude Tai Lue minderheden tempel.

Niet veel reizigers bezoeken het gebied rond Sakat. Hier liggen de dorpjes, soms zelfs al een groot woord voor de kleine groepjes huizen, tegen de hellingen van de bergen. Er leven veel boeren die mais verbouwen. Hier weet uw gids de mooiste locaties voor een eenvoudige lunch of een lokaal kopje koffie.

Andere mogelijkheden in deze buurt zijn nog de Sila Phet waterval of die van Tat Luang (afhankelijk van de route die u gaat maken en het seizoen).
Wat kan ik verwachten
Ontdek Nan met een Nederlandse privé reisgids die erg bekend is met de regio.
Voorwaarden
Service van een professionele lokale gids
Een Nederlandssprekende privégids
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving
Onze persoonlijke zorg en attentie
Vervoer is met eigen huur minibus of auto
Persoonlijke uitgaven, maaltijden, drankjes, fooi en entreegelden zijn niet inbegrepen
Indien geen eigen vervoer aanwezig, is er een meerprijs van 2000THB per dag voor vervoer
Opmerkingen:
- Green Wood Travel organiseert deze dagtocht privé. U betaalt iets meer maar deze tour is op-maat gemaakt voor u !
- Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
- Tempels hebben kledingvoorschriften: geen blote schouders (m/v), rokken of jurken op kniehoogte of langer; geen strakke kleding (legging).
- Slippers of open schoenen mag, maar weet dat u er goed op moet kunnen lopen.
- Normale korte broek kan. Verder is korte of lange broek een kwestie van persoonlijke voorkeur.
- Lichte katoenen en bedekkende kleding is het koelst en ook het meest beleefd.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours