Koh Samet tropisch bounty eiland

Tourcode:0402
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30- 17.00
Category: Snorkelen
Algemene waardering: 3.8 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies. Lees Recensie
Het palmeneiland Koh Samet staat bekend om zijn fraaie stranden, glashelder lauw water, schitterende koraalriffen en natuurlijk heerlijk vers zeevoedsel. Het is onderdeel van een Nationaal Maritiem Park. Bovendien regent het relatief weinig op Koh Samet waardoor het ook in de regentijd een prima plek is om te bezoeken.

U wordt 's morgens opgehaald bij uw hotel voor de 1 1/2 uur lange rit per minibus naar het plaatsje Ban Pae in de provincie Rayong. Hier kunt u nog even over de markt lopen met vele souvenirs uit de zee. Van gedroogde inktvis tot gordijnen van schelpen. We schepen vervolgens in en varen in een half uurtje naar het eiland. Op het mooie strand van Vongduan Bay kunt u de rest van de dag relaxen, wat rondwandelen of zwemmen in de schone zee.

Lunchen doen we in het Malibu resort met natuurlijk een maal van verse zeevruchten en andere lekkernijen. Rond 16.00 uur gaat u weer aan boord en varen we terug naar het vasteland en per minibus terug naar Pattaya. Het is ook mogelijk om een open retour te boeken zodat u zelf kunt bepalen wanneer u weer terug gaat naar Pattaya.

Snorkelen is exclusief (400 baht pp.) en ook afhankelijk van de weersomstandigheden!Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Vervoer per speedboot of reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Koh Samet, Bounty eiland tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Pattaya hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Pattaya hotels en facultatieve excursies zoals , snorkelen en uitrusting, zwemvesten.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Koh Samet tropisch bounty eiland

  Algemene waardering: 3.8 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies.
  Name: Fam. Korenberg
  Date: 13-Nov-19

  Recensie: Als je naar Samet gaat is 1 dag te weinig want je hebt al een hoop reis tijd verloren eigelijk moet je er overnachten in een bamboe hut deze zijn daar al vanaf 1700 bath bungalow met airco 2200 bath dan heb je de tijd aan je zelf op het eiland en een echte aanrader is s avonds op het strand gaan eten met leuke vuur show en leuke optredens erg gezellig.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: P. Krielen
  Date: 15-Aug-19

  Recensie: Geslaagde dag, lekker snorkelen en heerlijk eten.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam Meurs
  Date: 17-Jun-19

  Recensie: Leuk dag weg naar het mooie strand. Met de boot varen naar het eiland is al de moeite waard. Tussen de middag kregen wij een lunch met heerlijke soep!. tevens 1 fles water bij het het wat dan heerlijk smaakt. op het eiland kan je lekker zonnen en je laten masseren voor 200-250 bath,  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Mike van Belsen
  Date: 02-May-19

  Recensie: Met een busje opgehaald door een taxichauffeur en op de boot geholpen. Op de boot de gids gezien die de namen checkte en op het eiland de lunchplek aanwees. Verder de hele dag lekker op jezelf en genieten. Heerlijke dag gehad op het water met de boot en op het strand. Jammer toch dat al die toeristen het vuil op het strand neergooien, want dat maakt dat het bounty-eiland er naar mijn idee al een stuk minder bounty uitziet.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Sandra
  Date: 23-Mar-19

  Recensie: Wij hebben deze excursie gedaan half maart en vonden het tegen vallen. We werden vroeg opgehaald en na een 2.5 uur durende minibus rit kwamen we aan bij het kantoor die het regelde. Na wat gewijs van een persoon moesten we een stuk lopen om bij de boten te komen en we hebben geen markt gezien. De boten zien er erg verwaarloosd uit en na een 5 kw. durende overtocht mochten we ook nog eens 20 min. wachten om eraf gehaald te worden. Er werdt duidelijk gezegt hoe laat we moesten eten en vertrekken. Eten was niet slecht. Op het strand waar wij waren hebben we 1 palm boom gezien???, waar waren de anderen. Met snorkelen ging het ook al niet goed het water was troebel. Om half vier moesten we weer aan boord en het duurde 3 kw. voordat de kapitein kwam want die moest zonodig helpen om de kooplui van het eiland te halen en op een andere boot te brengen, daar dober je dan. Na gevraagd te hebben waarom we niet vertrokken werd er gezegd dat er afgesproken was dat het kwart over 4 zou zijn, daar konden we het mee doen. Al met al geen succes. We waren even na zeven uur pas weer bij het hotel.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Koh Samet tropisch bounty eiland

  Het palmeneiland Koh Samet staat bekend om zijn fraaie stranden, glashelder lauw water, schitterende koraalriffen en natuurlijk heerlijk vers zeevoedsel. Het is onderdeel van een n

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen bij Koraal eiland

  Koh Larn oftewel Coral Island ligt vlak voor de kust van Pattaya. U vertrekt vanuit Pattaya per boot naar het eiland. Op het mooie strand kunt u lekker relaxen en in het heldere wa