Snorkelen bij Koraal eiland

Tourcode:0404
Datum: Dagelijks
Tijd: 10.30 - 16.00
Category: BoottochtSnorkelen
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Koh Larn oftewel Coral Island ligt vlak voor de kust van Pattaya.
U vertrekt vanuit Pattaya per boot naar het eiland. Op het mooie strand kunt u lekker relaxen en in het heldere warme water is het ook prima toeven. Er zijn redelijke koraalriffen die u vanuit een boot met glasbodem kunt bekijken.
Maar u kunt ook zelf een duikbril met snorkel huren om de wonderen van het kleurige onderwaterleven te verkennen. Een heerlijke lunch met vis en schaaldieren is inclusief. Geniet van zon, zee en strand.

Aan het eind van de middag varen we terug naar Pattaya.

Opmerkingen:
 • Vervoer per speedboot of reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Koraal eiland tour tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater en omschreven transfers (alleen vanaf Pattaya of Jomtien Hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Pattaya hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Snorkelen bij Koraal eiland

  Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Hans en Marga
  Date: 28-Aug-19

  Recensie: Met een speedboot naar een eilandje om te vissen, daarna naar een eilandje om te snorkelen en als afsluiting naar Koh Larn om te lunchen en te zonnen. Goed verzorgd en leuke mensen aan boord. Onderweg krijg je de mogelijkheid om 4 meter onder water te lopen of om te parasailen, helemaal geweldig !!! Deze trip kost 1.450 Tbt p.p. maar is elke euro waard !!!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Marjan
  Date: 12-Mar-19

  Recensie: Wij vonden dit een leuke excursie omdat je een goeie vier uur op het eiland aanwezig bent. Wij hadden een speedboot om alles te verkennen. Het eiland is verder leuk om te verblijven voor een dag, alleen dit zou langer mogen zijn dan vier uur.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Cruise - Langstaartboot avontuur in Samut Prakan

  Verlangt u ook naar een ontsnapping van de drukke straten van Pattaya? Stap in onze minibus en na slechts een uur rijden bevindt u zich in het paradijs! Green Wood Travel biedt u e

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen bij Koraal eiland

  Koh Larn oftewel Coral Island ligt vlak voor de kust van Pattaya. U vertrekt vanuit Pattaya per boot naar het eiland. Op het mooie strand kunt u lekker relaxen en in het heldere wa

  Vanaf:
  Contact
  Vlotvaren & ATV in Nakorn Nayok

  Een afwisselende dag waarin u over een woeste rivier raft, op een ATV door het landschap zoeft, maar ook in een ossenwagen langs de velden sjokt en een duik neemt bij een waterval.

  Vanaf:
  Contact
  Tokkelen in Pattaya - Flight of the Gibbon

  Voor het ultieme aapgevoel; een dag in een prachtig regenwoud doorbrengen, van boom naar boom zwevend via kabels, lopend over smalle bruggetjes hoog boven de grond, plus een wandel