Zeilen naar Bounty Eilanden

Tourcode:0411
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30 - 17.30
Category: Cruises: per zeilboot
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Geniet van een dag zeilen op een 14 meterslange klassieke zeilboot naar verlaten stranden, terwijl u een panoramisch uitzicht hebt op Pattaya. Vanuit Pattaya varen we de Golf van Thailand op.

Wilt u graag zonnebaden en even bijkomen van al de stress thuis? Dat is allemaal mogelijk! Ga ervoor zitten, neem een drankje, en relax terwijl de kapitein u naar een strand brengt en daar een heerlijke Thaise maaltijd bereidt. Bent u graag actief, dan krijgt u de mogelijkheid om het roer over te nemen en alles te leren van de kapitein. Help met het navigeren en de zeilen hijsen. Ervaren of niet, iedereen kan dit doen.

De tocht brengt u langs kleine idyllische eilandjes in de buurt van Pattaya, zoals Koh Lin, Koh Phai, Koh Sichang en Koh Larn. Dit is echter afhankelijk van de windrichting. De eilanden zijn onbewoond, op Koh Larn na. Dit betekent dat u hier geen enkel toerist zult vinden. Hier kunt u gaan snorkelen met kleurrijke vissen of ga zonnebaden op het strand. Op aanvraag kan er gezorgd worden voor snorkelspullen en de mogelijkheid van vissen en windsurfen is ook aanwezig.

Rond 17.00 uur wordt u weer afgezet bij de pier waar een transfer (niet inclusief) klaar staat om u naar uw hotel in Pattaya of Jomtien te brengen.Opmerkingen:
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

 • TIP: neem zelf wat alcoholische drankjes en/of snacks mee om uw verblijf te veraangenamen.
 • Het beste zeilseizoen loopt van november t/m augustus. Charters zijn ook mogelijk op aanvraag.
 • Neem een minimum aan bagage mee tijdens deze unieke zeiltour.
 • Deze zeilexcursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen en beschikt over een gezonde fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
 • Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen etc. kunnen zeilroutes worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van Zeilen naar Bounty Eilanden blijft te allen tijde gehandhaafd.

  Alle charters op aanvraag!
  http://www.greenwoodtravel.nl/informatie/thailand/informatie-over-de-jachten/
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater en vertrek vanaf Ocean Marina haven. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en beschreven Thida zeilboot met vertrek vanaf Ocean Marina Pier. Engelssprekende kapitein en twee lokale 'matrozen'. Verblijf in eenvoudige maar comfortabele ruimte aan boord met airconditioning en ventilator en gedeeld sanitair.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische dranken, persoonlijke uitgaven, niet vermelde (boot)transfers, bagage afhandeling en facultatieve excursies.
  Minibus transfer van uw Rayong en Bangkok hotel naar Ocean Marina pier is niet inclusief.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Zeilen naar Bounty Eilanden

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  3050 Baht
  Zeilen naar Bounty Eilanden

  Vanuit Pattaya varen we de Golf van Thailand op in een comfortabel zeiljacht. Er zijn zowel dagtochten als meerdaagse tochten mogelijk. De dagtocht brengt u langs kleine idyllische