Khao Sok Nacht Safari (halve dag)

Tourcode:0346
Datum: Dagelijks
Tijd: 19.30
Category: Jungle trekkingDuurzaam
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Die grote zwarte ogen daar tussen die takken, is het een plompe lori of toch een Bengaalse tijgerkat? Misschien is er wel helemaal niks en gaat de donkere junglenacht met je fantasie op de loop. Hoe dan ook, deze nacht safari, eigenlijk een avond safari in het donker, bewijst dat de jungle nooit slaapt.

Je hoort cicaden en sprinkhanen, en wie weet belicht je met je schijnwerper wel degelijk een plompe lori of een Bengaalse tijgerkat, want ze zitten hier echt. De plompe lori is een kleine halfaap met enorme donkere kijkers, de Bengaalse tijgerkat, die jammer genoeg steeds zeldzamer wordt, is een katachtig roofdier. Je kunt er ook een klein hert aantreffen, zult er vleermuizen zien en je hoort een feest van insecten.

De safari duurt ongeveer twee uur. Je kunt kiezen uit een tour door het Khao Sok National Park (entree niet inclusief) en een tour door een privé deel van het tropisch regenwoud.

Je moet zelf een zaklamp meebrengen en zorgen dat je goede dichte en stevige maar niet te zware schoenen draagt. En je moet zelf voor insectenmiddel zorgen. Je krijgt (uiteraard) een gids (Engelssprekend) en er wordt voor een hoofdlamp gezorgd. Je wordt opgehaald in de (nabije) Khao Sok omgeving (en terug gebracht).Optionele Tours:

River Tubing (halve dag)
River Tubing is ongetwijfeld de meest frisse manier om iets van Khao Sok National Park te zien. Lekker ontspannen achterover hangend in je rubberen ba
Jungle Trekking (halve dag)
Voor jong en oud: ontspannen wandeltocht door de jungle van Khao Sok. Onder leiding van een lokale Engelssprekende gids maak je kennis met de verrassi
Opmerkingen: om de kwaliteit van de voettochten op een constant niveau te houden, kan de gids onder bepaalde omstandigheden (bijv. het weer, de samenstelling van de groep) besluiten van het programma af te wijken. De intentie van de tocht blijft echter te allen tijde gehandhaafd.
- Uitrusting: het is raadzaam om wandelschoenen mee te nemen die nat mogen worden, naast een extra zaklantaarn, anti-muggenolie.
- Conditie: deze Khao Sok Nacht Safari voettocht is voor iedereen met een goede fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen!

Informatie over Khao Sok National Park

Inclusief de tour: omschreven transfers van en naar central gelegen Khao Sok hotels, guesthouses. Excursie als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale Engelssprekende gids. Hoofdlamp.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: maaltijden, overige transfers, zaklamp, entree Nationaal Park (300 THB pp. betaal ter plaatse), fris en alcoholische drankjes en persoonlijke uitgaven.
Wij verplichten klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

Recensie voor Khao Sok Nacht Safari (halve dag)

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Jungle Trekking (halve dag)

Voor jong en oud: ontspannen wandeltocht door de jungle van Khao Sok. Onder leiding van een lokale Engelssprekende gids maak je kennis met de verrassingen en geheimen van dit fraai

Vanaf:
Contact
Khaosok Tree Tops Jungle Jungle Safari (3 dagen / 2 nachten)

Wij zijn er trots op exclusieve en avontuurlijke tours in het nationale park Khao Sok te kunnen aanbieden. Het is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat groten

Vanaf:
Contact
Khao Sok Lake - In het hart van de natuur (2 dagen)

Hier droomt u misschien wel van: midden tussen de groene rotspieken drijft u op het heldere, eindeloze meer. U zwemt nog even rustig rond voordat de sterrenhemel de avond betovert.

Vanaf:
Contact
Khao Sok Lake - In het hart van de natuur (3 dagen)

Drie dagen in een van de mooiste natuurgebieden van Thailand: het Khao Sok Lake in het Khao Sok Nationale Park. Groene rotspieken en een helder, eindeloos meer, dat 's avonds e

Vanaf:
Contact
De ziel van Khao Sok - 2 dagen

De ziel van Khao Sok ligt verscholen tussen de dichte bebossing van het oerwoud en de onnavolgbare waterwegen die dit nationale park doorkruisen. Khao Sok is het oudste en een van

Vanaf:
Contact
Avontuur in Khao Sok regenwoud - 3 dagen

Altijd al even onderdeel willen zijn van de jungle? Dit is je kans. Het avontuur in het Khao Sok regenwoud brengt je naar een van de mooiste natuurgebieden van Thailand. Drie dagen