Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Khao Sok Nacht Safari (halve dag) Laagste prijs: ฿ 950.00          Add to planner
Tour details
฿ 950.00
Duration: 19.00-20.30
Die grote zwarte ogen daar tussen die takken, is het een plompe lori of toch een Bengaalse tijgerkat? Misschien is er wel helemaal niks en gaat de donkere junglenacht met je fantasie op de loop. Hoe dan ook, deze nacht safari, eigenlijk een avond safari in het donker, bewijst dat de jungle nooit slaapt.

Je hoort cicaden en sprinkhanen, en wie weet belicht je met je schijnwerper wel degelijk een plompe lori of een Bengaalse tijgerkat, want ze zitten hier echt. De plompe lori is een kleine halfaap met enorme donkere kijkers, de Bengaalse tijgerkat, die jammer genoeg steeds zeldzamer wordt, is een katachtig roofdier. Je kunt er ook een klein hert aantreffen, zult er vleermuizen zien en je hoort een feest van insecten.

De safari duurt ongeveer twee uur. Je kunt kiezen uit een tour door het Khao Sok National Park (entree niet inclusief) en een tour door een priv?? deel van het tropisch regenwoud.

Je moet zelf een zaklamp meebrengen en zorgen dat je goede dichte en stevige maar niet te zware schoenen draagt. En je moet zelf voor insectenmiddel zorgen. Je krijgt (uiteraard) een gids (Engelssprekend) en er wordt voor een hoofdlamp gezorgd. Je wordt opgehaald in de (nabije) Khao Sok omgeving (en terug gebracht).
Voorwaarden
omschreven transfers van en naar central gelegen Khao Sok hotels, guesthouses
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale Engelssprekende gids
Hoofdlamp
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
maaltijden, overige transfers, zaklamp, entree Nationaal Park (300 THB pp. betaal ter plaatse), fris en alcoholische drankjes en persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
om de kwaliteit van de voettochten op een constant niveau te houden, kan de gids onder bepaalde omstandigheden (bijv. het weer, de samenstelling van de groep) besluiten van het programma af te wijken. De intentie van de tocht blijft echter te allen tijde gehandhaafd.
- Uitrusting: het is raadzaam om wandelschoenen mee te nemen die nat mogen worden, naast een extra zaklantaarn, anti-muggenolie.
- Conditie: deze Khao Sok Nacht Safari voettocht is voor iedereen met een goede fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen!

Wij verplichten klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? worden afgesloten.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours