Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Aquarium - Siam Ocean World Lowest price: ฿ 800.00          Add to planner
Tour details
฿ 800.00
Duration: 10.00-21.00
Zoiets heeft u nog nooit gezien of meegemaakt! In de kelders van het chique winkelcentrum Siam Paragon bevindt zich nog een paradijs: dat van de wondere onderwaterwereld. Siam Ocean World, het grootste aquarium van Zuidoost-Azi?? biedt onderdak aan maar liefst 400 soorten uitzonderlijke zeedieren, van de veeltandige en vervaarlijk ogende haaien via de gracieuze roggen tot boeiende krabben, kreeften en kleurrijke koralen en simpele zeeanemonen.
U bent geboeid van begin tot einde, van de bizarre zeebewoners in de categorie `weird and wonderful` via het `deep reef` tot de `rocky shore`, het `rainforest`, de `living ocean` en de bot- en hersenloze `sea jellies`. U komt ogen tekort. Er valt altijd wel iets te beleven tijdens uw bezoek, van een praatje door een van de duikers tot het voederen van de dieren (onder meer haaien, zeehonden, vissen of pingu??ns) in of boven water.
Het is een uitmuntende excursie, niet alleen leerzaam voor uzelf, maar zeker ook voor uw kinderen die hier de dag van hun leven hebben.
Green Wood Travel biedt u keuze uit diverse programma`s: het indrukwekkende aquarium of een combinatie van het aquarium, varen met de `glass bottom boot`, een voetmassage door... visjes in de Happy Fish, Happy Feet en een ronduit spectaculaire show in het 5D-!! theater onder het genot van een beker Pepsi en popcorn.

Mocht u nog meer avontuur willen dan is er ook de optie `naar de haaien` te gaan. Dat wil zeggen: duiken met de zekerheid om de nodige hapgrage vissen tegen te komen.

Siam Ocean World aquarium is dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur. Het 5D-theater sluit een uur later.Bij het duiken kunt u kiezen uit 3 mogelijkheden. Beginners volgens het introductieprogramma. Duikers met iets meer ervaring kunnen de `scuba tune up` volgen, terwijl de ervaren duikers meer hun eigen gang kunnen gaan.

De duikoptie is inclusief toegang tot het aquarium, een ervaren instructeur, 30 minuten duiktijd, wetsuit, duikuitrusting, diploma en souvenirs.
Voorwaarden
excursie als omschreven in de eisbeschrijving
entreegelden
Routebeschrijving voor de Meter Taxi (niet inclusief) van uw Bangkok-hotel naar het Siam Paragon
persoonlijke uitgaven
reisverzekering
overige maaltijden en drankjes
transfers en facultatieve excursies
Vervoer terug naar uw hotel gaat ook per Meter Taxi (niet inclusief.)
Populaire Green Wood Travel tours