Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Bangkok Landmark Tour Laagste prijs: ฿ 1,750.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,750.00
Duration: 1 day (08.30-16.00)
Wat maakt Bangkok zo`n leuke interessante stad? Zijn het de vele gezichten van de metropool, de verstilling in de tempels, de handelsgeest op de markten, de turbulentie van het nachtleven? Is het de relatieve rust en beleefdheid van de Thai of juist hun lak aan regels? Hun zin in een beetje plezier, hun afkeer van gezeur en moeilijke vragen? Uit het boeddhisme stamt het streven een gematigd en goed leven te leiden, een beter mens te worden. In de praktijk is het leven en laten leven binnen de dynamiek van een stad die nooit slaapt.

Deze Bangkok Landmark Tour probeert in een dag zoveel mogelijk van deze stad vast te grijpen. Geniet van het mooiste dat Bangkok te bieden heeft, de uitingen van de rijke geschiedenis die de Thai met zoveel trots vervult.

De tour begint in je Bangkok Hotel*. Met onze Engelssprekende gids gaat u per tuk tuk naar Wat Pho, beroemd vanwege de enorme Liggende Boeddha die de tempel siert. Het is een van de oudste en grootste tempels in de stad, Pho bestond al voordat Bangkok werd gesticht. Naar verluid staan er meer dan duizend Boeddhabeelden op het complex. Met de veerboot steken we over naar Wat Arun, ook al zo oud, ook al een tempel voordat hier de eerste stenen van de Thaise hoofdstad werden gelegd. In het oog springt de stoepa aan de rivier, inmiddels het iconische beeld van Bangkok.
We gaan opnieuw het water op om aan de rivier te gaan lunchen bij Wan Fah in Chinatown. Dan volgt een wandeling door dit kleurrijke stadsdeel, het grootste Chinatown buiten China. Via smalle winkelstraatjes en drukke marktjes komen we bij Wat Traimit. Daar prijkt de Gouden Boeddha, een massief gouden beeld, schoon aan de haak 5 en een halve ton puur goud.

Uw eerste kennismaking met Bangkok zit erop. Een mooie dag rijker, brengt uw gids u per minibus terug naar je Bangkok Hotel*.

Wat kan ik verwachten
Deze Bangkok Landmark Tour probeert in een dag zoveel mogelijk van deze stad vast te grijpen.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden.
Entreegelden.
Omschreven transfers.
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleiding van een professionele lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per tuk tuk of, airconditioned auto/minibus en diverse open boten.
Met 2 personen reizen we met publiek transport zoals Taxi-Meter om het milieu minder te belasten.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Om deel te nemen aan deze uitstap moet u correct gekleed zijn:
  • Heren; lange broek, bedekte schouders.
  • Dames; rok tot over de knie of lange broek (legging niet toegestaan), bedekte schouders.

  • Dit zijn de regels, niet die van Green Wood Travel.
  • Een bezoek aan de Grand Palace is niet inbegrepen maar kan op verzoek ingelast worden. Entreeprijs moet ter plaatse zelf voldaan worden.
  • Populaire Green Wood Travel tours