Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fietsen en wijnproeven in Khao Yai Nationaal Park (2 dagen / 1 nacht) Laagste prijs: ฿ 10,750.00          Add to planner
Tour details
฿ 10,750.00
Duration: 2 days / 1 night(s)
Een verrassende combinatie van relaxed fietsen door een prachtig landschap en kennis maken met de Thaise wijnen.
Deze tour is voor iedereen die van fietsen houdt, van een goed glas wijn en lekker eten.
Reisroute
Dag 1: Verlaat de verkeerschaos van Bangkok en beleef de diversiteit van een tropisch regenwoud op de fiets

U wordt bij uw hotel in Bangkok opgehaald met een airco minibus en we rijden in noordoostelijke richting naar Khao Yai National Park. In het park aangekomen kunt u tijdens een aantal stops genieten van het fraaie heuvelachtige landschap. Dwars door de jungle lopen we ongeveer 2 kilometer naar de Haew Narok waterval. Dan is het tijd om in te checken en te lunchen bij het Cabbages and Condoms Resort.

Nu is het echt zover: op de fiets, rustig pendelend door het glooiende landschap waant u zich in Zuid- Frankrijk ware het niet voor de bananenbomen en kokospalmen langs de weg naar de eerste wijngaard, Gran Monte. De glazen worden gevuld en u zult aangenaam verrast worden door de kwaliteit! Over idyllische, rustige weggetjes rijden we verder via de wijngaarden naar het wijnhuis Khao Yai waar u weer volop kunt proeven.en u bij de rondleiding daarna alles wordt vertelt over de bereiding van de wijnen.

Het is hiervandaan nog maar een kort stukje fietsen terug naar het resort waar u overnacht.


Meals: Lunch,

Transfer: (mini)bus & fiets

Hotel: Cabbages & Condoms resort
Dag 2: Een volle ochtend op de fiets, lunchen in het bekende Hornbill restaurant. Een perfecte dag.

Na het ontbijt fietst u door de valleien en is het volop genieten van het prachtige landschap. Bij het Hornbill restaurant, dat deel uitmaakt van het Khao Yai landgoed gebruiken we de lunch.

Langs rustige weggetjes rijdt u terug naar het hotel waar u nog een frisse duik in het zwembad kunt nemen voordat de ongeveer twee uur durende terugreis naar Bangkok via Saraburi aanvangt.

Green Wood Travel kan ook uw eigen privé-fietstocht organiseren!
 


Meals: Ontbijt,Lunch

Transfer: (mini)bus & fiets
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids
Vervoer per airconditioned minibus en fiets
De minibus volgt de tour en brengt u terug naar Bangkok
Verblijf in toeristenklasse hotel als omschreven met airconditioning en eigen sanitair
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
maaltijden,
(boot)
transfers, bagageafhandeling en facultatieve excursies
overige
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgie of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azie afsluiten.
Opmerkingen:
door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de wegen of hotelsluiting etc. moeten we routes of hotels soms aanpassen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Wijnproeven en fietsen in Khao Yai tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Populaire Green Wood Travel tours