Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
MahaNakhon Skywalk Laagste prijs: ฿ 1,100.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,100.00
Duration: 10:00-23:00
De MahaNakhon Skywalk biedt een uniek 360 graden uitzicht over Bangkok. MahaNakhon, het betekent `de grote stad`, is met 314 meter het hoogste gebouw van Bangkok en dus van Thailand. Dit is geen roof top bar (al krijg je er wel een gratis niet alcoholisch drankje) maar echt een uitkijkpunt. En daar hebben ze best werk van gemaakt.

Het avontuur begint al bij de speciale video-lift (alle wanden van de lift zijn videoschermen met projecties) die in 50 seconden optrekt naar 74e verdieping. Dat is het binnen observatorium dek. Ook hier, binnen, kun je al 360 graden over de stad uitkijken. Interactieve touchscreens geven informatie over wat je er ziet. Je kunt ook de Interactive Augmented Reality app downloaden om alle info op je smartphone te hebben. Als dit het zou zijn, was het al de moeite waard geweest. Alleen, dit is het niet!

Op de 75e verdieping stap je in de glazen lift die je naar het dak brengt. Daarna sta je op de 78e verdieping, feitelijk het dak, op Thailands hoogste buiten observatorium. Bijzonder en voor iedereen zonder hoogtevrees een `must`, is de glazen skywalk waarop je langs je benen 310 meter de diepte in kijkt. Ook aanbevolen: het 314 meter hoge uitkijk platform, voor een onbelemmerd 360 graden uitzicht en de wind in je haren.

Zoals gezegd, dit is het uitkijkpunt. Je kunt er bij je zonsondergang wel een glas champagne, een cocktail of een biertje kopen. Water hebben ze ook. De roof top bar en restaurant van MahaNakhon liggen op de 76e en 77e verdieping en hebben een eigen entree.

MahaNakhon is elke dag open van 10 uur `s ochtends tot middernacht, maar je mag na 23.00 uur niet meer naar binnen. Het gemakkelijkst te bereiken met de BTS Skytrain, station Chong Nonsi.

Wat kan ik verwachten
Hoogtevrees? De MahaNakhon Skywalk helpt niet dit te overwinnen!
Voorwaarden
Toegang tot het binnen en buiten observatorium dek, glasplaat en 360 graden uitkijkpunt van MahaNakhon.
Gratis niet alcoholisch drankje.
Onze persoonlijke zorg en attentie.
Vervoer van en naar MahaNakhon.
Maaltijden en (alcoholische) drankjes.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Exclusief bij Green Wood Travel Skip the Line E-Ticket. Korting 150THB pp

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië.
    Populaire Green Wood Travel tours