Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
PRIVE - Damnern Saduak drijvende markt en de Mae Klong treinmarkt Laagste prijs: ฿ 1,550.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,550.00
Duration: 07.00-13.00
Honderden Thaise kano`s vol groenten, fruit, vlees en zoetigheid op de kleurige en geurige drijvendemarkt van Damnern Saduak. En de Mae Klong trein die met zijn komst langzaam maar gestaag de markt rondom het spoor uit elkaar trekt. Twee mooie ervaringen die wij samenbrengen in deze exclusieve privé ochtend-tour.
U hoeft niet met te veel mensen in een busje te zitten en lang rond te rijden om ze allemaal op te halen. U hoeft niet naar ateliers waar u geen belangstelling voor heeft. Uw chauffeur en gids brengen u en uw gezelschap rechtstreeks naar de drijvende markt van Damnern Saduak en de treinmarkt van Mae Klong.

Op weg naar Damnern Saduak passeert u zoutvlaktes, waar door verdamping zeezout wordt gewonnen. Mooi om even te stoppen en een paar schitterende foto`s te maken. En dat geldt ook voor de velden met de tropische Toddy Palm die u passeert. Deze palm levert een suikerachtige stof waar de Thai een heerlijk en dus populair nagerecht van maken.

Bangkok werd niet voor niks ooit het Venetië van Azië genoemd. Een dikke honderd jaar geleden woonden en werkten veel Thai op het water. Het oude Bangkok was doortrokken met kanaaltjes en aftakkingen van de Chao Praya rivier. Logisch dat de markten zich dus ook op het water bevonden. De drijvende markt is langzaam uit het straatbeeld van Bangkok verdwenen. Gelukkig is de markt van Damnern Saduak, op zo`n 90 kilometer van Bangkok, bewaard gebleven. Het is niet alleen een populaire markt voor toeristen, veel Thai doen er nog gewoon hun dagelijkse boodschappen.

De reizigers op de Mae Klong trein hebben geen haast, en dat is maar goed ook. Ze zitten in een van de langzaamste treinen van het land. Beroemd is deze trein, die ooit vis en andere goederen naar lokale markten bracht, wel. Op sukkeldraf doorsnijdt de locomotief de op en rond het spoor opgebouwde Rom Hup markt. Die bijnaam verwijst naar een paraplu die inklapt. Precies de beweging die de markt maakt als de trein passeert.

Wat kan ik verwachten
Heel veel eetwaar, markten, geuren en kleuren die een aanslag doen op je zintuigen.
Voorwaarden
Entreegelden.
Omschreven transfers (centraal gelegen Bangkok hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleidt door een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned minibus en open boot.
Onze persoonlijke zorg en attentie.
Overige maaltijden.
Persoonlijke uitgaven en tips.
Fris- en alcoholische drankjes.
Transfers van andere niet centraal gelegen Bangkok hotels.
Facultatieve excursies zoals optional boot huur op de drijvende markt.
Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen).
  • Green Wood Travel organiseert deze dagtocht PRIVÉ. U betaalt iets meer maar deze tour is op-maat gemaakt voor u.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië.
    Populaire Green Wood Travel tours