Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
PRIVE - De donkere dagen van Phnom Penh Laagste prijs: ฿ 2,040.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,040.00
Duration: 08.00-12.00
De donkere dagen van Phnom Penh is een informatieve privé halve dag tour die laat zien hoe de Cambodjaanse ziel door een nietsontziend regime werd verscheurd en dat dat nog niet is verwerkt. De wonden helen langzaam door die recente geschiedenis recht in de ogen te kijken en er over te vertellen, omdat het niet alleen relevant is voor Cambodjanen maar voor alle mensen.
In het dagelijks leven is het niet altijd meer waar te nemen, maar de gruwelijke recente geschiedenis van Cambodja tekent het leven van velen nog steeds. De Rode Khmer die onder leiding van Pol Pot in 1975 aan de leiding kwam, streefde een agrarische samenleving na en om die te bereiken werden massaal monniken en `intellectuelen` afgeslacht. Pol Pot liet zo`n drie miljoen mensen vermoorden. Een kwart van alle Cambodjanen!

Ter herinnering aan de verschrikkelijke Rode Khmertijd is de Toul Sleng gevangenis als museum bewaard gebleven. In de gevangenis, die bekend stond als S-21 (Security Office 21), werden Cambodjanen verhoord, gevangen gehouden en gemarteld. Net zo berucht zijn de Killing Fields, waar veel slachtoffers `s nachts naar toe werden gebracht om te worden geëxecuteerd. Een pagode met doodshoofden herinnert ons aan hen en aan de gruwelijke gebeurtenissen die hier hebben plaatsgevonden.

Na het ontbijt wordt u rond 08.00 uur opgehaald bij uw hotel en rijden we naar de voormalige Tuol Sleng gevangenis. Hierna bezoeken we het Choeung Ek museum, het voormalige vernietigingskamp dat we kennen als The Killing Fields. Rond 12.00 uur bent u terug bij uw hotel.

Deze gitzwarte bladzijde in de geschiedenis van Cambodja is confronterend maar essentieel om iets van het huidige Cambodja te begrijpen.
Wat kan ik verwachten
Duik dieper in de donkere geschiedenis van de Khmer Rouge.
Voorwaarden
Entreegelden en omschreven transfers van centraal gelegen Phnom Penh hotels.
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een ervaren lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned minibus of auto.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven.
Transfers van andere ver gelegen Phnom Penh hotels en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Om deel te nemen aan deze uitstap moet u correct gekleed zijn.
Heren; lange broek, bedekte schouders, dichte schoenen of sandalen met enkelband en sokken.
Dames; rok tot over de knie of lange broek, bedekte schouders, dichte schoenen of sandalen met enkelband en sokken.
Dit zijn de regels, niet die van Green Wood Travel.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Cambodja of Zuidoost-Azië afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours