Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
PRIVE - Tocht door de tempel der natuur Laagste prijs: ฿ 1,550.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,550.00
Duration: 1 day (08.30-18.00)
Op deze tour beleeft u het Doi Suthep-Pui nationale park, maakt u kennis met een bergstam en leert u alles over een unieke manier van herbebossing.
Deze voettocht laat u de wonderen van de tropische jungle beleven in Doi Suthep-Pui nationale park, met een oppervlakte van 261 km2 en meer dan 2000 verschillende plantsoorten een walhalla voor elke natuurliefhebber.
Om 8.30 uur in de ochtend rijden we per truck of minibusje in zo`n 40 minuten de Doi Suthep berg op naar de beroemde tempel, waar vandaan u een prachtig uitzicht heeft over de stad Chiang Mai en omgeving. Nadat u de tempel bezichtigd heeft rijden we verder naar het Phu Ping winterpaleis, dat het centrum is van de koninklijke projecten voor de ontwikkeling van Noord-Thailand. Hierna rijden we verder het Nationale park in richting Doi Pui. Geniet van de panoramische vergezichten in dit heuvel- en bergachtige landschap. We stoppen even om u te laten proeven van de hier verbouwde koffie en thee.
Tijd voor een heerlijke Thaise lunch in een lokaal restaurant. Geheel voldaan vervolgen we onze tocht naar een dorpje van de Hmong bergstam, waar u kunt kennismaken met de bewoners en hun traditionele manier van leven.

En dan trekken we echt de jungle in en zult u de komende drie uur versteld staan van de enorme verscheidenheid aan flora en fauna. Uw gids kunt u alles vertellen over de zeldzame plantensoorten die hier voorkomen zoals de afschrikwekkende Sarpria Himalayana, door de Thai "Kwispedoor van de kluizenaar" genoemd, We lopen verder door de dichte jungle en komen bij de Hue Keo beek en waterval die zorgt voor de watervoorziening in Chiang Mai. Uiteindelijk komen we uit bij het FORRU project waar snelgroeiende bomen en planten worden gekweekt, die vervolgens worden gebruikt bij herbebossingsprojecten. U leert hier alles over deze unieke methode om de natuur te herstellen.

Rond 16.00 uur komen we bij de Monthatarn waterval en bent u vast en zeker wel toe aan een frisse duik in het heldere water. Bij het vallen van de avond zijn wij terug bij uw hotel in Chiang Mai en kunt u terugkijken op een heerlijke afwisselende dag in de natuur.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen
Vervoer per airconditioned minibus
Overige maaltijden
Persoonlijke uitgaven
Fris en alcoholische drankjes
Transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies
Opmerkingen:
Om de kwaliteit van de voettochten op een constant niveau te houden, kan de gids onder bepaalde omstandigheden (bijv. het weer) besluiten van het programma af te wijken. De intentie van de tocht blijft echter te allen tijde gehandhaafd.
Uitrusting: het is raadzaam om lichte wandelschoenen mee te nemen die nat mogen worden, slippers, petje, zonnebrandcrème, anti-muggenolie, kopieën van uw paspoort, een kleine rugzak met zwemkleding en handdoek.
Conditie: deze voettocht door de Tempel der Natuur is voor iedereen met een goede fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Populaire Green Wood Travel tours