Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Tokkelen Jungle Zzziplijnen - 39 platforms Laagste prijs: ฿ 2,500.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,500.00
Duration: 06.30, 08.00, 09.30, 12.30
Jungle Flight is de avontuurlijkste attractie van Chiang Mai. Vlieg over en door het regenwoud op een van Thailand`s vijf hoogste bergen, Doi Lankah, langs de zes kilometer lange, supersnelle en hoogste ziplines van Azië met maar liefst 39 platforms; een kilometer lange zipline en een Roller Coaster van ruim een kilometer lang. Deze tocht duurt twee uur en wordt door Jungle Flight geschikt geacht voor personen van 15 tot 60 jaar (met een goede gezondheid).

Een iets rustigere `vlucht`, voor alle leeftijden bestaat ook. Kijk op Tokkelen Jungle Zzziplijnen - 40 platforms

Chiang Mai is hard op weg om de avonturenhoofdstad van Thailand te worden. Het is al lang een populaire bestemming voor avontuurlijke reizigers en backpackers op zoek naar avontuur. In Chiang Mai vind je de combinatie van ruige jungle, bergen, kleurrijke lokale bevolking en avontuurlijke tours.

Ziplijnen zijn een nieuwe rage over de hele wereld. Een ziplijn, ook bekend als kabelbaan of tokkelbaan bestaat uit een stalen kabel. Je wordt met een harnas aan de kabel gekoppeld. De zwaartekracht doet de rest. Je raast van boomtop naar boomtop en behalve een adrenaline kick krijg je als extra bonus een geweldig uitzicht over de tropische jungle.

Tokkelen Jungle Zzziplijnen - 39 platforms (T-0236)
Je wordt opgehaald in je hotel/guesthouse in Chiang Mai en naar Doi Lankah gebracht. We lopen een kwartiertje door de jungle en worden dan welkom geheten met een welkomstdrankje en een snack. Na een materiaal-check en veiligheidsinstructies is het tijd is voor de echte actie! Met 39 platforms, een Roller Coaster afdaling (ruim een kilometer met slaloms in vier minuten), een kilometer lange zipline, 2 luchtbruggen, 1 abseil plek, 1 wenteltrap zijn we klaar voor avontuur. Ervaar de platforms, vaak 50 meter hoog in de boomtoppen en vergeet je hoogtevrees. Tijdens `het vliegen` pauzeren we regelmatig voor een snack en een verfrissing. De gidsen geven onderweg uitleg over de flora en fauna van het regenwoud.

Na alle actie is het tijd voor een stevige Thaise lunch met vers fruit, koffie, thee en water.
Wat kan ik verwachten
Vliegen als een aap door de boomtoppen.
Voorwaarden
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.).
Entreegelden.
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen.
Vervoer per airconditioned minibus.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Transfers van niet centraal gelegen Chiang Mai hotels.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies,
Opmerkingen:
 • Vertrektijden: 06.30-07.00 & 08.00-08.30 & 09.30-10.00 & 12.30-13.00

 • Wat moet je ...
  1. Mee? Camera & zonnebrandcrème
  2. Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen
  3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
  4. Verwacht? Avontuur

  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
  Populaire Green Wood Travel tours