Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
PRIVE Vogels spotten in het Khao Yai National Park Laagste prijs: ฿ 3,750.00          Add to planner
Tour details
฿ 3,750.00
Duration: 1 day (06.00-18.00)
Vogels spotten in Khao Yai National Park (PRIVE tour). U gaat een volle dag op pad en op zoek naar kleurrijke en bijzondere vogels. Er zijn in Khao Yai meer dan 300 verschillende soorten aangetroffen. U wordt om 6 uur `s ochtends opgehaald en gaat als de spreekwoordelijke vroege vogel op pad om te speuren naar Siamese Fireback Pheasants, een Puff-throated Babbler, de Scaly-breasted Partridge of een paar White-crested Laughingthrush.

Lunch wordt opgediend in een lokaal restaurant. Hierna gaat het spotten naar vogels verder, maar bent u tegelijkertijd op weg naar de Haew Suwat watervallen, die dankzij Leonardo DiCaprio en de film The Beach wereldberoemd werden. Hierna gaat u per auto naar The Lonely Cliff, die zo`n 1200 meter boven de zeespiegel ligt en dus een mooi uitzicht over het nationale park biedt. Op de weg terug hopen we olifanten te zien. De natuur gaat hier zijn eigen gang, het is geen dierentuin, dus we moeten een beetje geluk hebben. U bent rond 6 uur `s avonds weer `thuis`.

Khao Yai, Thailands oudste en een van de grootste en populairste natuurparken in het land. De valleien zijn groen en weelderig, hebben watervallen en worden bewoond door wilde olifanten, makaken, neushoornvogels, gibbons en nog veel meer. Khao Yai National Park is zo`n tweeduizend vierkante kilometer groot en staat op de Werelderfgoedlijst van de Verenigde Naties, voornamelijk omdat het een intact zijnde `moesson woud` of `droog woud` herbergt, een meer open vorm van bebossing dan het dichtere tropisch regenwoud. Dat tropische regenwoud is er ook in Khao Yai, net als graslanden. Er zijn duizenden soorten planten aangetroffen en alleen dus al meer dan 300 verschillende soorten vogels (let op de `gak gak gak` van de Hornbill, de Neushoornvogel).
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers vanaf centraal gelegen Khao Yai resort of guesthouse
Jungletrek als omschreven in de reisbeschrijving wordt begeleid door een lokale Engelssprekende gids
overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris, alcoholische drankjes en tips, transfers van en naar hotel en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours