Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Eiland jungletrekking Lowest price: ฿ 1,050.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,050.00
Duration: 1 day (09.00-15.00)
Mensen die van de natuur houden, zijn in Koh Chang op het goede adres. Want naast alle mooie stranden is er op Koh Chang ook een groot gebied ongerepte jungle. In dit gebied leven verschillende soorten vogels, apen en allerlei andere dieren die zich vaak laten zien of horen. Ook is er een grote variatie van kleurrijke tropische planten en bomen waarvan u waarschijnlijk nog nooit gehoord heeft.

Kom tijdens deze tour kennis maken met de wonderschone natuur van het eiland. De gids maakt u wegwijs met verschillende exotische planten en dieren die zich tijdens de tocht laten zien. Ook kunt u genieten van adembenemende vergezichten over het eiland. Tijdens de tour is er echter ook tijd voor ontspanning. Een verfrissende duik in de mooiste watervallen maken de tocht helemaal compleet. Tussen de middag wordt er voor een lunch gezorgd en tijdens het trekken is er genoeg drinkwater en kunt u het overheerlijke Thaise fruit proeven.

Deze tocht is geschikt vanaf 6 jaar mits u over een normale lichamelijke conditie beschikt. Trek tijdens deze tour goede schoenen aan. Uw schoenen zullen hoogst waarschijnlijk nat worden dus wij adviseren om sokken te dragen om vervelende blaren te voorkomen. De muggenspray en zonnebrandcr??me zijn ook geen overbodige luxe om mee te nemen, net als iets om in te zwemmen en een kleine handdoek.
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers vanaf ieder westkust Koh Chang hotel
Deze jungletrek word begeleidt door een (1x) lokale Engelssprekende gids. Vervoer per lokale open taxi en/of minibus
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers vanaf oostkust hotels op Koh Chang, bagageafhandeling en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Opmerkingen:
om de kwaliteit van de voettochten op een constant niveau te houden, kan de gids onder bepaalde omstandigheden (bijv. het weer, samenstelling van de groep en de conditie van de paden) besluiten van het programma af te wijken. De intentie van de tocht blijft echter te allen tijde gehandhaafd.
- Uitrusting: het is raadzaam om wandelschoenen mee te nemen die nat mogen worden, naast zaklantaarn, slippers, petje, zonnebrandcr??me, anti-muggenolie, kopie??n van uw paspoort, een kleine rugzak met zwemkleding, handdoek en extra kleding.
- Conditie: deze Eiland Jungle Trekking voettocht is voor iedereen met een goede fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen!
Populaire Green Wood Travel tours