Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Duizend en een nacht eiland tour (Krabi) Laagste prijs: ฿ 1,450.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,450.00
Duration: 1 day (12.00 - 20.30)
Duizend en een nacht in Thailand. De zee en de eilanden bij Krabi zijn het decor van deze tour die het ultieme eilandgevoel waarmaakt: een prachtig eiland, een heerlijke barbecue op het witte zandstrand terwijl de zon langzaam in de Andaman zee ondergaat.

Verhalen vertellen, een sensuele nacht, een toverachtige wereld. Kenmerken van het beroemde verhaal van duizend en een nacht. Dat gevoel roepen deze middag en avond in Thailand op. De trip begint als andere mensen naar huis gaan, als de rust op het strand van Ao Nang terugkeert. Deze boottocht brengt je naar de beroemde `zeven eilanden`, waar het prachtig snorkelen en zwemmen is. Bij een van de eilanden kun je in een tunnel door het eiland zwemmen! Je ziet veel vis, koraal en als je geluk hebt een `black tip reef shark`, een haai die niets doet. Wel zo fijn.

Als de avond valt, vliegen vleermuizen boven het eiland. Terwijl de zon ondergaat wordt de barbecue klaargemaakt. Op het menu staan kip en vis. Geniet van de avond met je tenen in het zand, een heerlijke maaltijd en een dromerige omgeving. Helemaal als je lichtgevend plankton ziet. Misschien herinner je je de scene uit The Beach, als de hoofdpersonen tussen het lichtblauwe plankton in zee zwemmen.

Je wordt om 12 uur opgehaald in je hotel. De boot vertrekt om 14 uur. De tocht eindigt als je om ongeveer 20.30 terug bent in het hotel.
Wat kan ik verwachten
Duizend en een nacht in Thailand.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden (BBQ kip- en visgerechten), vers fruit en drinkwater.
Omschreven transfers.
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Snorkeluitrusting en zwemvesten (geen vinnen).
Begeleidt door een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned (mini)bus en diverse open boten.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven.
Transfers van andere niet aan Krabi Ao Nang Beach gelegen hotels.
National Park entree gelden (400 THB pp.).
Facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen).
  • Neem mee: anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
  • Green Wood Travel kan ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u.
  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tocht blijft te allen tijde gehandhaafd.
  • Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours