Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Een relaxt dagje Koh Klang (Krabi) Lowest price: ฿ 2,450.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,450.00
Duration: 1 day (10.00-17.00)
Wat heeft Krabi behalve zon, zee en strand nog meer te bieden? Genoeg. Deze relaxte tour laat kennismaken met het leven op het `Midden Eiland` Koh Klang. Het uitgaans- en strandleven van Krabi is voor de vijfduizend eilandbewoners van Klang ver weg. Het zijn vissers (ze hebben hun eigen methodes om vis en krabben te vangen), ze verbouwen rijst of kokosnoten en bananen. Iedereen kent elkaar hier. De gemeenschapszin onder de voornamelijk moslimbevolking is groot; de tradities en opvattingen zijn oud en worden gerespecteerd. Bezoekers kunnen op een hartelijke ontvangst rekenen.

Je wordt om tien uur opgehaald bij je hotel. De dag begint dan met een kijkje bij de `Giant Crab`, Krabi`s eigen `landmark`. Dan gaan we met de langstaartboot naar de Khao Kanab Nam berg, waar we een historische grot bezoeken. Hierna gaan we richting Koh Klang, het rijk met mangrove begroeide eiland. Bij een visboerderij zien we dat er hier veel verschillende soorten vissen leven. Hier, aan de kust, wordt ook de lunch opgediend. Het spreekt een beetje vanzelf: veel vis. Met de lokale Skylab taxi rijden we over het eiland en leggen we aan in een van de drie dorpjes op het eiland.

In Krabi staan de Kaew Kowararam tempel, de fruitmarkt (waar veel van de boeren van Koh Klang hun producten verkopen) en het Vogue shopping center op het programma. Je wordt weer terug gebracht naar je hotel.
Voorwaarden
Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!) Neem mee: anti-muggenolie
een kleine rugzak met extra kleren zoals broek
T-shirt
handdoek
zonnecr??me en zonnebril. Green Wood Travel kan ook deze dagtocht priv?? voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u! **Dit programma wordt ontraden voor zwangere vrouwen. Door plaatselijke omstandigheden
het weer
getijden
kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tocht blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen** met een gezonde fysieke conditie
bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Opmerkingen:
Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
Neem mee: anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren zoals broek, T-shirt, handdoek, zonnecr??me en zonnebril.
Green Wood Travel kan ook deze dagtocht priv?? voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
**Dit programma wordt ontraden voor zwangere vrouwen.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tocht blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen** met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours