Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Koh Racha Bounty eiland (4 dagen / 3 nachten) Laagste prijs: ฿ 5,100.00          Add to planner
Tour details
฿ 5,100.00
Duration: 4 days / 3 night(s)
Een ontspannen verblijf op een klein eiland met prachtige baaien, witte zandstranden, wuivende kokospalmen en een helderblauwe zee, met prachtige koraalriffen. Op ruim 20 kilometer ten zuiden van Phuket ligt de nog relatief onbekende eilanden groep, de Racha`s.
Het eiland (=Koh) Racha Yai biedt alles wat u verwacht van een stukje paradijs op aarde. Van alle locaties bij Phuket is het water rond de Racha eilanden het meest helder. Hier kunt u tot rust komen en genieten van de mooiste panorama`s die u zich maar kunt indenken.

Dit tropische paradijs biedt alles wat de rustzoeker en de ware strandliefhebber zich maar kan wensen: een azuurblauwe zee en witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen. Verder landinwaarts vindt u jungle en enkele sprookjesachtig mooie panorama`s. In het kristalheldere water, met zicht van wel 25 meter, kunt u eindeloos snorkelen te midden van kleurrijke koralen en talloze tropische vissen. Er is snorkelmateriaal voorradig, maar u kunt hier ook duiken.

U kunt kiezen uit diverse duikprogramma`s zoals introductie-, strand- en bootduiken en PADI-cursussen. Reserveer tijdig!

Reisroute
Dag 1: Wakker worden, ontbijten en vertrekken naar ons bouty eiland Koh Racha

Vertrek omstreeks 08.00 vanaf uw hotel op Phuket (Patong-, Kata- en Karon Beach) per minibus en boot naar het tropische paradijsje Koh Racha. Transfer vanaf Phuket airport is mogelijk.
De overtocht duurt ongeveer een anderhalf uur. Bij aankomst op Koh Racha is een lunch inbegrepen in het restaurant van Patthai. Voor de overige maaltijden kunt u desgewenst kiezen uit enkele eenvoudige, maar goede restaurants op het eiland.

Betrek uw bungalow, zet de bagage neer en ga meteen genieten van zon, zee en een tropische onderwater wereld.
De 48 bungalowkamers liggen in een prachtige tuin met kokospalmen, op niet meer dan 2 minuten lopen van het strand.

Overnachtingen zijn op basis van logies en ontbijt.


Meals: Lunch

Transfer: minibus | boot

Hotel: Ban Raya
Dag 2: Wat gaan we vandaag doen? Genieten van.....

Tropisch ontbijt en de dag is ter vrije besteding. Het resort is voorzien van een heerlijk en chloorvrij zwembad met jacuzzi en een spa (Green Sari) met traditionele Thaise massage. Laat uzelf hier verwennen. In het restaurant is naast de Thaise keuken ook de Chinese en Europese keuken vertegenwoordigd.

Bij de Beachbar kunt u van heerlijke cocktails genieten terwijl de zon ondergaat. Er is een snelle internet verbinding per satelliet.

Buiten dit alles zijn er opties te over. Ga paardrijden, verken het eiland per mountainbike of verwonder u zelf in de ongelooflijke mooie onderwaterwereld op steenworp van uw bungalow.
Is dit allemaal te inspannend? Ga dan een goed boek lezen.

Overnachtingen zijn op basis van logies en ontbijt.


Meals: Ontbijt

Hotel: Ban Raya
Dag 3: Lekker uitslapen, ontbijten en ga snorkelen boven een scheepswrak

Geniet van een uitgebreid ontbijt. Ban Raya ligt aan de oostzijde van het eiland, op enkele minuten lopen van Kon Kare Bay, met het mooiste koraalrif voor de deur.

In Ban Raya Resort is het genieten en relaxen wat de klok slaat. Dit resort is uitermate geschikt voor snorkelaars, want van deze locatie is het mogelijk om direct van het strand te starten.

Duiken behoort op Koh Racha tot de favoriete mogelijkheden. Zie de video. Aan de zuidwest-zijde vindt u zelfs een scheepswrak. Ook de andere mooie stranden op dit eiland, Batok Beach, Siam Beach en Ter Bay Beach, zijn na een korte wandeling van 10 a 15 minuten gemakkelijk te bereiken.

Overnachtingen zijn op basis van logies en ontbijt.


Hotel: Ban Raya
Dag 4: Aan alles komt een eind. Ook het verblijf op Koh Racha bounty eiland :-(

Vandaag uw laatste ontbijt en het is absoluut nog geen tijd om te vertrekken want de boot komt pas in de namiddag. We hebben dus nog even de tijd om te gaan paardrijden, mountain biking, vissen, duiken, snorkelen of te voet het bounty eiland te gaan ontdekken. Gebruik de plattegrond.

Transfer is per boot en minibus terug naar Chalong pier op Phuket en minibus transfer naar uw hotel op Phuket (Patong-, Kata- of Karon Beach.)


Meals: Ontbijt

Transfer: Boot | Minibus
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers vanaf Phuket (Kata-, Karon- & Patong Beach)
Vervoer per airconditioned minibus en beschreven boot
Verblijf in eenvoudige maar comfortable accommodatie met airconditioning en eigen sanitairs
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, vliegtickets (lokaal & internationaal), luchthavenbelastingen (lokaal en internationaal), visumkosten, bagage afhandeling en facultatieve excursies
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? worden afgesloten
Voor transfers vanaf andere stranden is er een toeslag
Note: er is alleen koud/lauw stromend water en elektriciteit van 18.00 - 08.00 uur voor de Superior airco bungalow
Opmerkingen:
De bevolking op Koh Racha is moslim, dwz. geen varkensvlees! Let op: tevens vindt u geen PIN-automaat op het eiland!
Het vervoer per charterboot en de beperkte accommodatie op het eiland maakt tijdig reserveren bij Green Wood Travel raadzaam.


Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. kunnen routes of hotels soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Koh Racha Bounty Island tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen en met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Populaire Green Wood Travel tours