Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
PRIVE het Hart van Vietnam (12 dagen) Lowest price: ฿ 33,450.00          Add to planner
Tour details
฿ 33,450.00
Duration:
Geen omwegen, deze 12-daagse priv?? Vietnam reis gaat rechtstreeks naar het Hart van Vietnam. Het vormt een aaneenschakeling van hoogtepunten: u trekt door adembenemende landschappen, vaart door de Mekong Delta, gaat op in de drukte van de enorme drijvende markt van Cai Rang en of het allemaal niet genoeg is, ondergaat u het magistrale Halong Bay. Een gigantisch gebied met duizenden kalkstenen rotsformaties, miljoenen jaren oud. Aan boord van een prachtige jonk doorkruist u dit spectaculaire natuurgebied.


De reis is gevarieerd en kleurrijk. U reist per auto, vliegtuig, trein en per boot. De Vietnamezen zijn vriendelijk en staan open voor bezoekers. Vietnam heeft een tongstrelende keuken, een bewogen historie en -ook fijn- is nog altijd betaalbaar!

U gaat ontdekken hoe rijst popcorn wordt gemaakt, hoe goed de Vietnamese koffie is, hoe smaakvol families in de Mekong Delta koken, hoe heerlijk het struinen is langs de theehuisjes van Hoi An of de oever van de Perfume rivier. U verwondert zich bij het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh over hoe dichtbij de tumultueuze geschiedenis van dit land nog is. U gaat genieten van pagodes en paleizen, van het uitzicht op het scheepsdek in Halong Bay of er peddelen met de kano tijdens zonsondergang. Kortom: u gaat dit land in uw hart sluiten.
Wat kan ik verwachten
NIEUWE TOUR ! Exclusieve Green Wood Travel priv?? reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een professionele lokale Engelssprekende gids
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
vliegtickets internationaal en eventuele hoog/piek seizoentoeslagen voor de vermelde binnenlandse vlucht Danang-Saigon(Deze worden apart berekend in uw programma)
overige maaltijden, transfers
Online inchecken (lokaal en internationaal)
visumkosten Vietnam E-visa
bagageafhandeling
persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. kan route of hotel soms worden aangepast of veranderd. We behouden het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Priv?? het Hart van Vietnam tour blijft te allen tijde gehandhaafd.

Vervoer per airconditioned minibus en/of auto, gedeelde airconditioned shuttle bus Hanoi-Halong-Hanoi & cruise (priv?? cabine) en vermelde binnenlandse vlucht Danang-Saigon. Verblijf in toeristenklasse hotels* met airconditioning en eigen sanitair.

Wij raden klanten aan om een reis-, medische-, annulering- en eventuele andere typen verzekeringen af te sluiten in Nederland of Belgi??. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Vietnam of Zuidoost-Azi?? worden afgesloten. Deze verzekeringen kunt u voordelig afsluiten via Green Wood Travel.
Populaire Green Wood Travel tours