Libong Beach ResortPrijs vanaf
0
+ ontbijt
Prijzen & info

Hotel foto's:Locatie: Koh Libong

Officiële website

 • Geschikt voor families
 • Familiekamer
 • Rustige locatie
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
  Koh Libong is het grootste eiland te midden van honderden anderen in Trang archipel. Op de oostkust daarvan ligt het kleine en eenvoudige Libong Beach Resort. Het ligt niet ver van Ban Maphrao, waar de veerboten na een half uur varen aankomen vanaf de pier op het vasteland. Als u een of meer dagen van rust en natuur en prachtige zonsopgangen wilt genieten zit u hier goed, als u tenminste even zonder al teveel luxe kunt leven.
  Accommodatie: er zijn verschillende bungalows te huur met zicht op zee, al dan niet in de eerste rij, met ventilator of airconditioned, allen met eigen badkamer en veranda.
  Faciliteiten: de bungalows zijn eenvoudig ingericht, de bedden redelijk. Let op: de airconditioning werkt enkel van 1 oktober tot 15 mei, en dan enkel van 20.00 tot 06.00 uur. Er is enkel elektriciteit beschikbaar tussen 08.00 - 13.00 uur en tussen 18.00 - 06.00 uur. Vanaf het seafood restaurant kunt u over de zee uitkijken.
  Locatie: het resort aan een schitterend wit zandstrand. U kunt er wandelen, duiken en snorkelen. Of ook gewoon in de schaduw van een kokospalm bijkomen met een goed boek en verder helemaal niets doen!

  Opmerkingen...: u vindt geen PIN-automaat op het eiland. Neem voldoende contant geld mee!

  Room Type Informatie:

  Hill View Bungalow AIRCON
  Standaard bungalow met airconditioning. Er is 24 uur elektriciteit, maar de beschikbaarheid kan wisselvallig zijn. Badkamer met douche en toilet.
  Beach View Bungalow AIRCON
  Standaard bungalow dicht bij het strand. Met airconditioning. Er is 24 uur elektriciteit, maar de beschikbaarheid kan wisselvallig zijn. Badkamer met douche en toilet.
  Sea View Bungalow AIRCON
  Standaard bungalow met uitzicht op zee. Met airconditioning. Er is 24 uur elektriciteit, maar de beschikbaarheid kan wisselvallig zijn. Badkamer met douche en toilet.
  Beach Front Family AIRCON - 2nd Row
  Standaard bungalow aan het strand. Er staan 2 rijen bungalows aan het strand, deze staat op de 2e rij. Met airconditioning. Er is 24 uur elektriciteit, beschikbaarheid kan wisselvallig zijn. Badkamer: douche en toilet.
  Beach Front Family AIRCON - 1st Row
  Standaard bungalow met mooie ligging aan het strand. Met airconditioning. Er is 24 uur elektriciteit, maar de beschikbaarheid kan wisselvallig zijn. Badkamer met douche en toilet.

  Libong Beach Resort Recensies

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.
  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Libong Beach Resort

  Koh Libong is het grootste eiland te midden van honderden anderen in Trang archipel. Op de oostkust daarvan ligt het kleine en eenvoudige Libong Beach