Sook Somboon HotelPrijs vanaf
1,668
1,450 Baht
+ ontbijt
BOEKING

Hotel foto's:Locatie: LOEI

Officiële website

 • Geschikt voor families
 • Rustige locatie
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: 3.4 uit of 5 beoordelingen. 14 eerlijke recensies. Lees Recensie
  In het rustige plaatsje Chiang Khan -in de provincie Loei vindt u dit uitgesproken Thaise logeeradres aan de oever van de Mekong. Het is geheel van teakhout gebouwd en u vindt er een sfeer zoals die in meer toeristische plaatsen niet meer gebruikelijk is.
  Accommodatie: het hotel heeft slechts 8 kamers met airconditioning en eigen w.c.en douche. De andere kamers hebben alleen een ventilator en bij de meeste ervan zult u douche en toilet moeten delen met andere gasten. De bedden zijn redelijk comfortabel, en iets minder hard dan in de meeste authentiek Thaise guesthouses.
  Faciliteiten: bij het hotel hoort een restaurant aan de rivieroever met plaatselijke specialiteiten.
  Locatie: het hotel ligt in dicht bij het centrum. In 10 minuten kunt u naar de leuke fruit- en groentemarkt lopen. Een boottocht over de Mekong rivier bij zonsondergang is zeer de moeite waard!
  Isaan echt Thailand Tour (Noordoosten) (6 dagen)
  Als u met vliegtuig of trein vanuit Bangkok naar Chiang Mai reist, dan mist u I-saan, het noordoosten van Thailand dat grenst aan Laos en Cambodja. In alle opzichten is dit een bijzonder gebied dat nog niet door het toerisme is ontdekt en zeer rijk is aan cultuur, vooral uit de Khmer-periode.
  Autoreis: Kompas op Oost-Thailand (10 dagen)
  Oost-Thailand is ook beter bekend als de Isaan. Hier lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. de Isaan is het armste deel van het koninkrijk, waar het leven nog steeds eenvoudig is en 'traditioneel Thai'. De dagen gaan er langzaam voorbij, de mensen zijn vriendelijk en open; toeristen zijn zeldzaam.
  Isaan echt Thailand rondreis (15 dagen)
  Wanneer u met vliegtuig of trein vanuit Bangkok naar Chiang Mai reist, dan mist u de Isaan. Het noordoosten van Thailand, dat grenst aan Laos en Cambodja, is in alle opzichten een bijzonder gebied. Het is nog nauwelijks door het toerisme ontdekt en is zeer rijk aan cultuur vooral uit de Khmer-tijd.

  Room Type Informatie:

  Sook Somboon Hotel Recensies

  Algemene waardering: 3.4 uit of 5 beoordelingen. 14 eerlijke recensies.
  Name: Anton
  Date: 11-May-18

  Recensie: Een authentiek houten hotel in een ontzettend leuk plaatsje. De kamers zijn helemaal in stijl van het hotel. Inrichting, aankleding en sanitair waren voldoende. Ontbijt stelt niet zoveel voor. De ligging an de rivier en een hele leuke straat was top.  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Stans Zuurmond
  Date: 16-Mar-18

  Recensie: Prima hotel  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Veroniek
  Date: 25-Aug-17

  Recensie: Hotel was niet schoon. Veel stof, vlekken in lakens, matras en gordijnen. Op 1 van de drie kamers zelfs schimmel aan de muren.  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: h.a. van berk
  Date: 02-Aug-17

  Recensie: Zeer gehorig. Meer voor backpackers, wel authentiek. Verblijf tijdens I-Saan toer.  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Kees en Mieke van Tuijl
  Date: 11-Jul-17

  Recensie: Wij hebben de koffers maar in de auto gelaten, alleen de rugzak mee naar boven, op blote voeten. De aircon kamers waren helaas bezet, maar deze ene nacht redden we het ook wel met de ventilator. Het uitzicht is fenomenaal. Wat een omgeving!! Voor herhaling vatbaar.  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES
  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1450 Baht
  Sook Somboon Hotel

  In het rustige plaatsje Chiang Khan -in de provincie Loei vindt u dit uitgesproken Thaise logeeradres aan de oever van de Mekong. Het is geheel van te