Riviercruise Ayutthaya - Rivierleven met boot en fiets - 3 dagen afwaarts

Tourcode:1652B
Datum: Woensdag
Tijd: 12.00 pm
Category: Rivier Cruise
Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Deze tocht over de "rivier der Koningen" is bijzonder veelzijdig en laat u in korte tijd veel van het originele Thailand zien. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
650 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !
Het leven op en aan de rivier, dorpjes waar de tijd stil is blijven staan en eeuwenoude gebruiken. U doet dit met een 100 jaar oude rijstboot die omgebouwd is tot comfortabel drijvend hotel, kleinschalig met zijn 20 meter lengte, en gedeeltelijk per fiets, wat u de gelegenheid biedt op plekken te komen waar u anders nooit zou kunnen komen.

Stroomafwaarts over de Chao Phraya rivier:


Overnachting: comfortabele cabine
Maaltijden: Diner
Vervoer: boot | fiets
Dag 1: Relax en geniet aan boord van de teakhouten Thanatharee en op de fiets van Amazing Thailand
Rond 12.30 uur in de middag vertrekken we vanaf de Aor Bor Jor pier met onze teakhouten boot, de "Thanatharee."
Relax en geniet van het uitzicht en het leven op en aan de rivier. Zie de prachtige Wat Chaiwattanaram aan u voorbijglijden en nog veel meer terwijl we over de rivier glijden.

We leggen aan bij Wat Jula Manee. Hier gaan we van boord en klimmen op onze fietsen om langs verstilde dorpjes te rijden, waar we zien hoe lokale producten gemaakt worden volgens oud gebruik zoals zwavelstokjes en miniatuur poppetjes. Terug aan boord kunt u genieten van het diner op uw drijvende hotel.

NB: vandaag fietsen we ongeveer 3 uur


Overnachting: comfortabele cabine
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: boot & fiets
Dag 2: Beleef een spirituele gebeurtenis en ervaar het authentieke Thaise dorpsleven op de fiets
Al vroeg in de ochtend staan we op om deel te nemen aan een bijzondere spirituele gebeurtenis, namelijk het geven van voedsel aan de monniken die hun ochtendronde maken. Een eeuwenoude traditie die nog steeds in ere wordt gehouden.

Daarna ontbijten we, klimmen weer op de fiets en bezoeken een aantal dorpjes waar we zien hoe oude ambachten nog steeds worden uitgeoefend zoals het glasblazen. Weer aan boord varen we verder de rivier af en gebruiken we de lunch. We leggen aan bij Wat Krachang waar we onze volgende fietstocht houden langs authentieke dorpjes in dit historische deel van Thailand. Terug aan boord kunt u genieten van een heerlijk diner in de zwoele tropennacht.

NB: vandaag fietsen we ongeveer 2 1/2 uur


Overnachting:
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: boot | fiets
Dag 3: Tijd om het werelderfgoed, Ayutthaya per fiets te verkennen
We ontbijten aan boord, nemen afscheid van de bemanning en gaan per fiets het historische park van Ayutthaya in waar we de fascinerende overblijfselen van de tempels uit het Siamese koninkrijk kunnen bewonderen. We lunchen in een lokaal restaurant en keren dan terug naar Bangkok. (inclusief)

NB: vandaag fietsen we ongeveer 2 uren.

Optionele Tours:

Rivercruise Ayutthaya - Dorpsverhalen met boot en fiets (2 dagen)
Deze riviercruise laat u de landelijke omgeving van Ayutthaya beleven op een wel heel bijzondere en originele manier, namelijk met een tot comfortabel
Riviercruise Bangkok - Rivierleven met boot en fiets - 3 dagen opwaarts
Deze cruise over de "rivier der Koningen" is bijzonder veelzijdig en laat u in korte tijd veel van het originele Thailand zien. Het leven op
Opmerkingen: - STROOMOPWAARTS vertrek iedere zaterdag met minimaal 4 deelnemers. Transfer van uw centraal gelegen Bangkok hotel naar Wat Chalerm Phra Kiat pier is inbegrepen. Transfer van Ayutthaya Aor Bor Jor pier naar uw Bangkok of Ayutthaya hotel en/of treinstation is NIET inbegrepen.
- STROOMAFWAARTS vertrek iedere woensdag vanaf Ayutthaya Aor Bor Jor pier met minimaal 4 deelnemers. Transfer van uw Ayutthaya of Bangkok hotel is NIET inbegrepen. Transfer van Bangkok Wat Chalerm Phra Kiat pier naar uw centraal gelegen Bangkok hotel is inbegrepen.
- Transfer in Ayutthaya per lokale tuk tuk naar de Aor Bor Jor pier is vanaf 50 THB.
- Natuurlijk is het ook een optie om door te reizen met de slaaptrein naar Chiang Mai vanaf Ayutthaya of Bangkok.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. moeten we routes of hotels soms wijzigen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie; bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned (mini)bus en boot. Verblijf in privé cabine als omschreven met airconditioning en gedeeld sanitair.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden en fris- en alcoholische drankjes, (boot)transfers, persoonlijke uitgaven, bagageafhandeling en facultatieve excursies. Wij raden klanten aan om reis-, medische-, anulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Riviercruise Ayutthaya - Rivierleven met boot en fiets - 3 dagen afwaarts

Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
Name: Maria van Poorten
Date: 08-Oct-19

Recensie: Prijs kwaliteit was het absoluut waard. Wij hadden het geluk met nog maar 1 stel aan boord te zijn, dus echt een prive reis. Heerlijk gegeten, veel gezien en gedaan. Mooie boot, wel erg kleine hutjes. Koffers konden er niet in en stonden op de gang wat nu prima ging maar met meer passagiers niet te doen is. Maar dat was voor ons bijzaak. Geweldig!Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Elly Damen
Date: 22-Jul-19

Recensie: Helemaal goed. Waren met 2 op de boot dus super verwend. Hadden ook een hele leuke gids (T) die veel kon vertellen . Fietsen was super, veel gezien en de plaatselijke ambachten bezocht. Hele leuke tourRating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Rivercruise Ayutthaya - Dorpsverhalen met boot en fiets (2 dagen)

Deze riviercruise laat u de landelijke omgeving van Ayutthaya beleven op een wel heel bijzondere en originele manier, namelijk met een tot comfortabel hotel omgebouwde voormalige r

Vanaf:
Contact
Riviercruise Ayutthaya - Rivierleven met boot en fiets - 3 dagen afwaarts

Deze tocht over de "rivier der Koningen" is bijzonder veelzijdig en laat u in korte tijd veel van het originele Thailand zien. Het leven op en aan de rivier, dorpjes waar