Brug over de River Kwai-rivier

Tourcode:0105
Datum: Dagelijks
Tijd: 06.45 - 18.00
Category: Treinreis
Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 17 eerlijke recensies. Lees Recensie
De beruchte Birmaspoorlijn werd onder dwang van de Japanners aangelegd door o.a. geallieerde krijgsgevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog en ligt in Kanchanaburi, 130 kilometer ten westen van Bangkok. De onmenselijke omstandigheden waaronder deze 'Dodenspoorlijn' werd aangelegd, heeft het leven gekost aan ongeveer 16.000 geallieerden (waarvan zo'n 3.000 Nederlanders) en naar schatting 70 tot 90.000 Aziatische dwangarbeiders. PRIVÉ TOUR !
Green Wood Travel kan voor een redelijke meerprijs deze tour exclusief privé uitvoeren
BOEK PRIVÉ !


Tijdens deze dagtocht bezoekt u o.a. de 'Bridge over the River Kwai', die onderdeel uitmaakte van de Birma spoorlijn. Ook bezoekt u het bijbehorende museum dat gebouwd werd in de vorm van een jappenkamp en een van de vele oorlogsbegraafplaatsen.

Met een boemeltrein wordt de reis voortgezet naar het plaatsje Ban Nam Tok. Houdt u (video-)camera klaar wanneer het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de rivier de Kwai.
Een lunch is inbegrepen. U kunt facultatief, voor 300 THB per persoon, nog een mooie tocht maken met een longtailboot over de rivier de Kwai.Opmerkingen:
 • kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Bangkok hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en open trein.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris, alcoholische drankjes en tips, transfers van andere niet centraal gelegen Bangkok hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Brug over de River Kwai-rivier

  Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 17 eerlijke recensies.
  Name: Roger & Mirjam
  Date: 15-Jun-19

  Recensie: Leuke tour naar de river kwai. Allereerst bezochten we het oorlogsmonument (indrukwekkend!) en hierna de beroemde brug. We zijn blij dat we de brug een keer gezien hebben, de uitleg van de gids was goed. Hij vertelde veel details. Treinrit was ook erg leuk langs de river kwai aangezien je een mooi uitzicht hebt. Je ziet meer dan als je in de auto zit. Een aanrader.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Stephan Leeflang
  Date: 13-Jun-19

  Recensie: Wij hadden de combinatietour Floating Markets & River Kwai. Gezien het laagseizoen gingen we maar met 4 personen in een busje voor 12 personen. Een zeer geslaagde dag. Jammer was alleen dat we in Bangkok op de terugweg stopten bij een souvenirwinkel.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Pamela
  Date: 03-Jun-19

  Recensie: Deze tour is ons heel goed bevallen. Er was echter geen bezoek aan een tijgertempel meer , wij zijn naar Wangh Pho naar een olifantenkamp gegaan, tot groot genoegen van mijn zoontje. Verder wel indrukwekkend om over die brug heen te lopen en in zo n boemeltreintje over het spoor te gaan.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: J. Groot
  Date: 15-Apr-19

  Recensie: Erg indrukwekkend, gids kon veel vertellen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam. van Dongen
  Date: 30-Mar-19

  Recensie: Mooie toer, maar de gids was wat gestrest en trok ons steeds aan onze armen mee naar het volgende ding. We kregen niet genoeg tijd om alles op ons gemak te bekijken.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  650 Baht
  Grand Palace en de Smaragdgroene Boeddha

  Het 'Grand Palace' is een complex van gebouwen, waar de Wat Pra Keo of tempel van de 'Emerald Buddha' ook deel van uitmaakt. Het is de voormalige residentie van de

  Vanaf:
  1250 Baht
  Brug over de River Kwai-rivier

  De beruchte Birmaspoorlijn werd onder dwang van de Japanners aangelegd door o.a. geallieerde krijgsgevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog en ligt in Kanchanaburi, 130 kilometer