Drijvende markt van Damnern Saduak en Rose Garden

Tourcode:0102
Datum: Dagelijks
Tijd: 06.45 - 17.00
Category: Markten
Algemene waardering: 3.0 uit of 5 beoordelingen. 11 eerlijke recensies. Lees Recensie
Veel klongs (kanalen) zijn in Bangkok in de loop van de jaren vervangen door wegen en daarmee is het nut van een drijvende markt in deze stad verdwenen. Echter, rondom de stad is vervoer van koopwaar over klongs (kanalen) nog steeds heel gewoon, en ook de handel vindt plaats op het water. PRIVÉ TOUR !
Green Wood Travel kan voor een kleine meerprijs deze tour exclusief privé uitvoeren
BOEK PRIVÉ !


De meest bekende drijvende markt is die van Damnern Saduak in Ratchaburi. Onderweg hiernaartoe ziet U hoe zout uit zeewater wordt gewonnen (in het seizoen van november tot mei) en suiker uit de bloemen van kokospalmen wordt gemaakt.

Deze tocht in de ochtenduren kan perfect worden gecombineerd met een bezoek aan de Chedi in Nakorn Pathom (met zijn 127 meter de hoogste van Thailand) en de wervelende culturele show in de Rose Garden.

Tijdens deze show in de Rose Garden krijgt u een demonstratie van onder meer Thaise dansen, Muay Thai (thaiboksen) en een traditionele bruiloft en er is een olifantenshow.

Bij een combinatietour van Damnern Saduak en Rose Garden is een lunch inbegrepen.Optionele Tours:

PRIVE - Damnern Saduak drijvende markt en de Mae Klong treinmarkt
Honderden Thaise kano's vol groenten, fruit, vlees en zoetigheid op de kleurige en geurige drijvendemarkt van Damnern Saduak. En de Mae Klong trei
Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (centraal gelegen Bangkok hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en open boot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris, alcoholische drankjes en tips, transfers van andere niet centraal gelegen Bangkok hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Drijvende markt van Damnern Saduak en Rose Garden

  Algemene waardering: 3.0 uit of 5 beoordelingen. 11 eerlijke recensies.
  Name: Koen
  Date: 22-Apr-19

  Recensie: In juli hebben we de drijvende markt bezocht, maar het viel ons tegen. Na ruim twee uur rijden (nadat de chauffeur meerdere keren verkeerd was gereden) kwamen we aan bij de drijvende markt. Dit is ontzettend touristisch!! Erg weinig authentieke bootjes met Thaise mensen die fruit, groentes, etc. verkopen, maar vooral lange muren met souvenirs waar je langs vaart. Het is dus absoluut niet wat het op de foto's lijkt. Toen we aankwamen bleek ook dat we nog moesten betalen voor een rondje van een half uur in een boot. Het half uurtje varen zat dus niet eens bij de prijs inbegrepen! Dit betekende dus dat we puur en alleen voor het vervoer hadden betaald, en dat er verder weinig bij in zat!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Cynthia van Hal
  Date: 26-Mar-19

  Recensie: De drijvende markt was erg leuk om mee te maken. Wel goed afdingen. Vervolgens naar de olifanten show en krokodillen act. En tot slot Thaise mensen die een optreden geven in de rozentuin; o.a. Mai Thai en Thaise dansen . Je bent een hele dag zoet met deze tocht, maar het is heel leuk!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Wim Westerhuis
  Date: 01-Mar-19

  Recensie: Onderweg hiernaartoe ziet U hoe zout uit zeewater wordt gewonnen en suiker uit de bloemen van kokospalmen wordt gemaakt. Een leuke korte verbale uitleg via een enthousiaste gids kregen we. Wat niet vermeld stond en we wel aandeden is een olifantenkamp, een snakefarm waar je een slangenshow kunt zien en een handwerkcentrum voor een plaspauze. De kosten voor die extra dingen zitten dus niet in de prijs inbegrepen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Hanneke
  Date: 11-Feb-19

  Recensie: We hadden deze excursie geboekt los van de rest van onze reis en hier hebben we achteraf spijt van. Dit is de reden waarom....het begon met dat we veel later werden op gehaald dan afgesproken en dit werd ook niet gemeld aan het hotel. De gids sprak slecht en onverstaanbaar Engels. Bij de drijvende markt moest je extra betalen om met een (andere) boot door de drijvende markt te varen. Daarna werd er nog op enkele andere locaties gestopt waar je tegen extra betaling een ritje op een olifant kan maken of een apen show kan zien en daarna nog een cobra show. De rose garden was niet meer dan een tuintje bij een hotel waar je een olifantenshow ziet en een show over de Thaise tradities. Als laatste werd je afgezet bij een juwelier waar je naar een filmpje moet kijken en door de winkel moet lopen. Eenmaal buiten regelt de juwelier de gedeelde taxirit terug naar je hotel.

  Beste Hanneke,

  Jammer dat de beleving van deze tour voor jullie minder was.

  We vermelden bij deze tour:
  * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

  Een privé tour is duurder maar superieur! Met een privé tour kan je ook gelijk de Mae Klong (train market) en nog veel meer aandoen en beleven.

  We doen het graag over en beter voor een volgende keer voor u en/of uw vrienden en familie.

  Met vriendelijke groet,
  Michiel Takken
  Green Wood Travel  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Familie Bruins
  Date: 28-Oct-18

  Recensie: Deze tour zou ik niet aanraden om te doen. De drijvende markt is absoluut niet meer wat het geweest is (we zijn er al eens eerder geweest). Ook de tijdens de tour aangeboden lunch is beneden de maat. Wat er precies met Rose Garden wordt bedoeld is me ook niet helemaal duidelijk, we zijn wel bij een culturele show geweest die de moeite waard was, maar rozen heb ik niet gezien. Ook het bezoek aan de olifanten, waar men moest bijbetalen voor een olifanten rit, vond ik niet de moeite waard. De tour begeleider Nick was ook alleen maar geinteresseerd in het zo snel mogelijk afwerken van het programma. Persoonlijk vond ik dit zonde van het geld.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1150 Baht
  Drijvende markt van Damnern Saduak en Rose Garden

  Veel klongs (kanalen) zijn in Bangkok in de loop van de jaren vervangen door wegen en daarmee is het nut van een drijvende markt in deze stad verdwenen. Echter, rondom de stad is v

  Vanaf:
  2250 Baht
  Schilder je eigen Thailand herinnering

  Bezoek aan een atelier, net buiten Bangkok waar de beroemde Benjarong keramiek wordt gemaakt en leer van de kunstenaars zelf hoe u uw eigen Benjarong vaas beschildert.

  Vanaf:
  1850 Baht
  PRIVE - Damnern Saduak drijvende markt en de Mae Klong treinmarkt

  Honderden Thaise kano's vol groenten, fruit, vlees en zoetigheid op de kleurige en geurige drijvendemarkt van Damnern Saduak. En de Mae Klong trein die met zijn komst langzaam