Zwemmen met dolfijnen - Chantaburi

Tourcode:0410
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30 - 17.30
Category: Zwemmen met dolfijnen
Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 9 eerlijke recensies. Lees Recensie
In de ochtend vertrek van uw hotel richting de plaats Chantaburi voor het dolfijnen-trainingscentrum, Oasis Sea World. Verwacht geen Harderwijk Dolfinarium standaard maar een lokaal dolfijnenopvangcentrum.

Dit trainingscentrum heeft 2 soorten dolfijnen, de Humpbacked dolfijn en de Irrawadi dolfijn. Eerst krijgt u een dolfijnenshow te zien; het is wonderlijk waartoe deze slimme dieren allemaal in staat zijn!

Na de show kunt u zich omkleden en een uur met deze fantastische zoogdieren zwemmen. Het is een ware sensatie en een ervaring om nooit te vergeten! Aan het eind van de middag gaan we weer terug naar Pattaya.Opmerkingen:
 • Zwemmen met Dolfijnen prijs ter plaatse 2500++ THB pp. U boekt voordeliger (-20%) via Green Wood Travel.
 • Geen kinderkorting.
 • Handdoek en zwemspullen meenemen.
 • Zwemmen met dolfijnen is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder en mits u over een normale, goede lichamelijke conditie beschikt en kan zwemmen.

 • - Dolfijn Show tijden: 09:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 uur.
  - Zwemmen met Dolfijnen tijden: 09:45, 11:45, 13:45, 15:45 uur.

  1. Sieraden kunnen dolfijnen bezeren. Ook kunnen dolfijnen zich vergissen in de reflectie ervan, ze zien als kleine vissen en proberen ze op te eten! Laat uw sieraden achter in de kluis van uw hotel. Draag geen zwembroek of bikini met ritsen of andere scherpe voorwerpen.

  2. Lange vinger- of teennagels kunnen bij de dolfijnen schrammen veroorzaken. Knip uw nagels of laat dit doen voordat u het opvangcentrum in gaat.

  3. Dolfijnen zijn zoogdieren - en kunnen iedere infectie en besmettelijke ziekte oplopen die ook mensen infecteert. Als u verkouden bent, een huidziekte heeft, oogontsteking of maagproblemen etc, dan, sorry, mag u het water niet in. Ga langzaam het water in (niet springen!), neem eerst een douche en was eventuele zonnebrandolie af. Het dragen van een zwemvest is verplicht.

  4. Oasis Sea World mag mensen weigeren met een handicap of een andere conditie waarvan de bedrijfsleiding verwacht dat deze veiligheidsproblemen oplevert. Deze regels wordt streng gevolgd. Als u twijfelt, vraag Green Wood Travel om advies voordat u boekt.

  5. Wij hopen dat u begrip heeft voor al deze regels. Wij geven veel om de dolfijnen en .....om onze gasten!
  Inclusief de tour: transfer van/naar centraal gelegen Pattaya hotels. Dolfijnen Show (40 min.) en zwemmen met dolfijnen (40 min.) met Engelssprekende begeleiding.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, transfers van andere locaties en/of niet centraal gelegen Pattaya hotels, persoonlijke uitgave, drankjes en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgiïï

  Recensie voor Zwemmen met dolfijnen - Chantaburi

  Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 9 eerlijke recensies.
  Name: Jolanda Beeren
  Date: 23-Sep-19

  Recensie: Zelf heb ik al 3 keer de trip gemaakt en de laatste keer is mijn dochter van toen vijf jaar mee geweest. We zijn nu bijna anderhalf jaar verder en nog steeds vraagt mijn dochter bijna dagelijks wanneer we weer met de dolfijnen gaan zwemmen! Ik heb een aantal keren het dolfinarium benaderd maar helaas en zelfs slapen bij de dolfijnen gaat (nog) niet door. We gaan waarschijnlijk weer naar Thailand en dan hoofdzakelijk om weer te gaan zwemmen met de dolfijnen!!! We gaan dan ook meerdere keren in die vakantie om genoeg voldoening op te doen om weer naar het saaie Nederland terug te keren.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Oscar Weenk
  Date: 21-Aug-19

  Recensie: Ik heb in augustus met dolfijnen gezwommen via Greenwood. Ik was samen met een vriendin en wij waren de enigen die dag uit Pattaya. Daarom hebben wij de tour niet gedaan zoals hij hier als totaalpakket aangeboden wordt, maar we kregen het advies om personenauto met chauffeur te huren. Dit is goedkoper. We hadden afgesproken dat de chauffeur ons naar de dolfijnen zou brengen en naar een tempel. We kwamen ruim op tijd aan en hebben eerst een beetje rondgewandeld, naar de show gekeken en toen zelf met de dolfijnen gezwommen. Dat was een hele ervaring! Ik ging eigenlijk mee voor die vriendin, omdat het voor haar een droom was. Van mij hoefde het niet zo, maar uiteindelijk vond ik het een van de hoogtepunten van onze reis. Al met al een hele leuke dag gehad. Een klein minpuntje; kennelijk was de chauffeur toch niet goed ingelicht door greenwood, want ze begreep maar niet dat we nog naar de tempel zouden gaan. We konden het haar ook niet duidelijk maken, omdat ze bijna geen woord Engels sprak. Maar ik denk dat de meesten van jullie alleen voor de dolfijnen gaan en dat was echt een mooie belevenis!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam. van der Spuij
  Date: 21-Jul-19

  Recensie: Het zwemmen met de dolfijnen is zeer de moeite waard. Het was geweldig en niet alleen maar voor de kinderen. Koen, nogmaals dank voor een fantastische vakantie in Thailand In de toekomst maken we graag weer gebruik van jullie uitstekende Greenwoodtravel-team.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Arianne
  Date: 16-Jul-19

  Recensie: Wij hebben hebben tijdens onze transfer van Bangkok naar Ko Chang gezwommen met de dolfijnen. De dolfijnenshow van Oasis World was 3 keer niets. Verwacht in ieder geval niet iets zoals in het dolfinarium. Het zwemmen was wel erg leuk. We moesten wel veel zelf uitzoeken, omdat Greenwood was vergeten ons te attenderen op een hostess die ons zou begeleiden. Gelukkig vonden we iemand anders die foto's van ons wilde maken.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Maike
  Date: 06-May-19

  Recensie: Beste Michel, We zijn weer terug in het koele Nederland (12 graden). Ik had beloofd een email te sturen over het zwemmen met de dolfijnen! Het was echt heel erg leuk !!! We kregen eerst een zwemvest aan, onze nagels werden gecontroleerd en toen mochten twee aan twee het water in om naar het plateau te zwemmen waar we met de dolfijnen gingen spelen. Het was echt leuk, we mochten ze laten klappen, soort van praten, zwaaien, bal van de haak laten halen, enz enz. Ook kregen we een zoen van de dolfijnen, wat bijna een kaakfractuur opleverden ....hahaha nee hoor het was heel leuk, het hoogtepunt was wel het zwemmen met de dolfijnen, we pakten ze vast aan de vin op de rug, en ze trokken ons het water door geweldig !!! Het duurde een klein uurtje, het personeel maakt foto"s met je eigen camera, dus fotos genoeg !!! Ook de lunch was erg goed, de gids Sam was echt zeer goed, hij had een prima suikervrije maaltijd voor me geregeld en sprak goed engels, echt een fijne jongen !!! Het is zeker een tour die we iedereen aanraden te doen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Zwemmen met dolfijnen - Chantaburi

  In de ochtend vertrek van uw hotel richting de plaats Chantaburi voor het dolfijnen-trainingscentrum, Oasis Sea World. Verwacht geen Harderwijk Dolfinarium standaard maar een lokaa