Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde & Onverharde wegen)

Tourcode:0231A
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Fietsen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Dit heb je nog nooit gedaan! Fiets op een elektrische fat bike door een van de mooiste streken van Thailand, die rond Chiang Mai. Dit Electric Fat bike Adventure geeft je die kans. In ongeveer vier uur tijd trap je je op deze heerlijke fietsen door de fraaiste natuur. Een betere manier om dit gebied goed op je in te laten werken is er bijna niet. De route op deze tour vergt best wel iets van je; je rijdt over onverharde en verharde wegen. Als het toevallig die nacht heeft geregend, moet je dus wat harder trappen (en kun je vies worden).
NIEUW VOORDEEL!
Exclusieve Green Wood Travel fietstocht. Korting 150THB pp.
BOEK TIJDIG !

Fatbikes, eigenlijk Fat Tire Bikes, zie je nog niet veel in Thailand. Het zijn mountainbikes met grotere en dikkere banden dan de meeste andere fietsen. Dat maakt ze robuuster, steviger en zorgt ervoor dat fietsen nog leuker wordt. Oneffenheden op de weg of op een pad worden door de dikke banden opgevangen. De fatbikes hebben een elektrische aandrijving die trappen gemakkelijker maakt en voor extra fietskracht zorgt (als je wilt, hoeft niet natuurlijk).

Je fietst ongeveer 35 tot 40 kilometer. Je hebt dus flink wat van de mooie omgeving van Chiang Mai gezien. Om op kracht te komen is er na afloop een lunch inbegrepen. Ook vervoer van en naar centraal gelegen Chiang Mai accommodatie is inbegrepen. Je wordt voor de tour opgehaald door een lokale pickup en na de tour teruggebracht.

Een rustigere versie van deze tour vind je op Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde wegen)Optionele Tours:

Fietsen - Fatbike Non-Stop (2 uur)
Genoeg stilgezeten? Spring op een elektrische fat bike en ontdek de heuvelachtige omgeving van Chiang Mai. Deze Electric Fat bike Non-Stop tour duurt
Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde wegen)
Het immense heuvellandschap rond Chiang Mai behoort tot de mooiste streken van Thailand. Om op een bijzondere manier veel van dit gebied te kunnen zie
Fietsen - Fatbike naar de Ping rivier (halve dag)
De rijstvelden en fruitplantages rond Chiang Mai en de rivier de Ping zijn het decor van deze bijzondere fietstocht. Niet alleen de tour zelf is bijzo
Opmerkingen: Deze tocht is niet geschikt voor (jonge) kinderen, vergt een goede conditie en fietservaring. Deelnemers moeten minimaal 1.50 meter lang zijn. Minimaal 2 deelnemers in een groep, maximaal 8. De tocht duurt ongeveer 4 uur; de afstand bedraagt ongeveer 35 - 40 kilometer. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.
Inclusief de tour: pick up van centraal gelegen hotels in Chiang Mai. Excursie als omschreven in de reisbeschrijving, onder begeleiding van een professionele lokale Engelssprekende gids. Fatbike, helm, handschoenen, water, eenvoudige lunch.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden en drankjes, transfers van en naar niet centraal gelegen accommodatie in Chiang Mai, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde & Onverharde wegen)

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai

Paradijselijk Chiang Mai is een fietsavontuur van een dag door het mooie landschap en langs de vriendelijke bevolking zuidoostelijk van Chiang Mai.

Vanaf:
Contact
Fietsen - De Kleuren van Chiang Mai

Fietsend door het fascinerende landschap rondom Chiang Mai ervaart u het lokale leven met zijn rijkdom aan traditie en eeuwenoude cultuur op een heel ontspannende manier.

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde & Onverharde wegen)

Dit heb je nog nooit gedaan! Fiets op een elektrische fatbike door een van de mooiste streken van Thailand, die rond Chiang Mai. Dit Electric Fat bike Adventure geeft je die kans.

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike naar de Ping rivier (halve dag)

De rijstvelden en fruitplantages rond Chiang Mai en de rivier de Ping zijn het decor van deze bijzondere fietstocht. Niet alleen de tour zelf is bijzonder, ook de fietsen waarop je

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde wegen)

Het immense heuvellandschap rond Chiang Mai behoort tot de mooiste streken van Thailand. Om op een bijzondere manier veel van dit gebied te kunnen zien is er dit Electric Fatbike A

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike Non-Stop (2 uur)

Genoeg stilgezeten? Spring op een elektrische fat bike en ontdek de heuvelachtige omgeving van Chiang Mai. Deze Electric Fat bike Non-Stop tour duurt twee uur en is geen klassieke