Cruise naar Sam Roi Yod Nationale Marine Park

Tourcode:0619
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00-16.00
Category: Snorkelen
Algemene waardering: 3.9 uit of 5 beoordelingen. 10 eerlijke recensies. Lees Recensie
Tijdens deze boottrip vaart u door de wonderschone natuur van het Sam Roi Yod Nationale Marine Park en biedt u de mogelijkheid om dolfijnen, tropische vissen en apen tegen te komen maar ook heerlijk relaxed te zwemmen of te vissen.

Rond 8 uur 's morgens wordt u bij uw hotel opgehaald en rijden we per minibus in een half uurtje naar de haven aan de Pran-rivier. Daar gaan we aan boord van de "Maithai" en koersen zuidwaarts de rivier af naar "Dolphin Bay." Hier kunt u, met een beetje geluk, kennis maken met de bijzonder intelligente Flippers. Na dit unieke schouwspel varen we verder naar "Monkey island" waar de lokale apenbevolking u gastvrij zal onthalen en u ongetwijfeld trakteert op wat apenstreken. Ze zijn vriendelijk en vertederend zolang u maar met ze speelt en voert! Hierna is er genoeg tijd om te relaxen op het fraaie strand en wat te zwemmen in het heldere water. Heeft u trek? De uitgebreide buffetlunch van o.a. verse zeevruchten, fruit, koffie en thee zal zeker goed smaken.

In de middag varen we naar een aantal plekken waar veel vissen zich ophouden en dus ideaal om te vissen of gewoon rond te kijken en te genieten van het fraaie decor met de vele eilandjes waar we tussendoor laveren. Rond 3 uur in de middag is het tijd voor de terugtocht langs de kust met zijn groene heuvels en ongerepte natuur.

Om vier uur leggen we weer aan bij de haven en brengen u terug naar uw hotel met de herinnering aan een heerlijke dag in de natuur!Opmerkingen:
 • Vervoer per reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder en mits u over een normale, goede lichamelijke conditie beschikt en kan zwemmen.
 • Mocht u zin hebben in een alcoholische versnapering onderweg dan kan dat want er is een volledig uitgeruste bar aan boord.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Cruise naar Sam Roi Yod Nationale Marine Park tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank, verzekering, en omschreven transfers (alleen vanaf Hua Hin, Cha-am en Pranburi Hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, visgerei, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgave, transfers van andere Hua Hin hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Cruise naar Sam Roi Yod Nationale Marine Park

  Algemene waardering: 3.9 uit of 5 beoordelingen. 10 eerlijke recensies.
  Name: Harm en Marja
  Date: 21-Jun-19

  Recensie: het hoogtepunt was Monkey Island .....verder een beetje varen en zwemmen..niet echt geweldig. dus alleen Monkey Island is een betere optie  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Nanda
  Date: 13-Jun-19

  Recensie: Dit was gewoon mooi en een ontspannen tour. Beetje varen, beetje vissen,aapjes voeren,heel erg leuk. Helaas geen dolfijnen gezien, maar desalniettemin een hele mooie dag.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Robin Smit
  Date: 02-Jun-19

  Recensie: Deze dag op het water is zeer ontspannend. Lekker doen wat je wilt en je bent nergens toe verplicht. De boot af naar het apen eilandje vond ik erg leuk. Lekker kunnen zwemmen met zwemvest. Het vissen is aan mij niet besteed maar de andere mensen hebben zich uitstekend vermaakt terwijl ik heerlijk met een boekje zat te genieten. Het eten is zeer eenvoudig maar smaakvol. Als tip: Smeer jezelf goed in met zonnebrand en neem een vestje mee voor de terugreis. Het kan best fris zijn op de volle zee. Dolfijnen heb ik niet gezien maar de tocht was zeker dolfijn en ga deze tour aan het einde van het jaar zeker weer doen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Janneke Bergsma
  Date: 20-Mar-19

  Recensie: Leuke dagtocht met de boot. Eerst 3 uur varen naar apen eiland waar de apen bij je komen om gevoederd te worden. Daarna de kans om te zwemmen in de zee. Tocht zal voortgezet worden naar plek waar je kan vissen. vooraf een maaltijd wat helaas wat tegen viel. Koude kip, koude rijst wat erg jammer is. Tevens niet echt veel keuze's verder. Bij andere tours hebben wij het beter getroffen. Snorkelen kan wel maar moet je zelf voor zorgen qua attributen. Vissen is erg leuk en heeft dochter lief een hele grote vis gevangen. Op zich een leuke dag met aardig wat vaar uren.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: fam. Hoogwerf
  Date: 19-Feb-19

  Recensie: Wij hadden deze toer geboekt om te kunnen vissen en dat was een tegenvaller. We hebben letterlijk 1 1/2 uur mogen vissen. De rest hebben we vooral gevaren (wat wel adembenemend mooi was) en gezwommen en gesnorkeld. Dit was niet de toer die we in gedachten hadden, dat was jammer voor ons. De toer was verder goed georganiseerd en ook de lunch was uitgebreidt en lekker.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  2350 Baht
  Tropisch snorkelen op Koh Talu

  's Morgens vertrekt u voor een tocht van ongeveer 2,5 uur naar het district Bang Saphan Noi. Van daaruit gaan we een kort tochtje maken met een speedboot

  Vanaf:
  950 Baht
  Cruise naar Sam Roi Yod Nationale Marine Park

  Prachtige natuurtocht per boot door Nationaal Marine Park met dolfijnen, apen en allerlei vissoorten ...