Fietsen - De kleuren van Hua Hin


Prijs vanaf
1,150 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 & 13.00
BOEKING
Fietsen De kleuren van Hua Hin Fietsen met kinderenFietsen De kleuren van Hua Hin Fietsen met kinderenFietsen De kleuren van Hua Hin Fietsen met kinderenFietsen De kleuren van Hua Hin Fietsen met kinderenFietsen De kleuren van Hua Hin aanbiedingFietsen De kleuren van Hua Hin aanbiedingFietsen De kleuren van Hua Hin Laagste prijsFietsen De kleuren van Hua Hin aanbiedingFietsen De kleuren van Hua Hin aanbiedingFietsen De kleuren van Hua Hin aanbiedingFietsen De kleuren van Hua Hin aanbieding
Tourcode:0607
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 & 13.00
Category: Fietsen
Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
150 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !
Stap op de fiets en ontdek alle geheimen van het koninklijke Hua Hin. U neemt een kijkje in het leven van de lokale bewoners, maakt kennis met de aapjes op de apenheuvel, bezoekt een boksschool en tempels en geniet natuurlijk van het prachtige uitzicht over de helderblauwe blauwe zee.

Tijdens deze fiets tour zult u Hua Hin op een unieke manier leren kennen. U ervaart het leven van de lokale bevolking uit de stad en van het platteland rondom de stad. Een belevenis zoals u nog nooit eerder heeft gehad.

Er worden regelmatig pauzes gehouden tijdens de tocht om te eten en drinken en uitleg te krijgen over de bezienswaardigheden. Ook zal er een heerlijke Thaise lunch worden geserveerd. De tocht is zeer ontspannen dus u hoeft geen ervaren fietser te zijn om deel te nemen.

Na de start in het oude centrum van Hua Hin fietsen we naar de pier waar vissers druk bezig zijn met het binnenhalen van hun vangsten. Vervolgens bezoeken we de zeer lokale Chat Chai markt en kunnen we genieten van de kleurrijke en geurrijke kraampjes. Er wordt daarna een bekende Muay Thai boksschool aangedaan en een karakteristiek Hua Hin spoorwegstation.
En terwijl we nog genieten van het uitzicht over het parelwitte strand, is het alweer tijd om te stoppen voor een verkoelend drankje.
Hierna gaan we naar de bekende Chopstick Hill. Hier wordt u verwelkomd door honderden aapjes. De tempel is het bezoeken waard en het uitzicht op de berg is magnifiek.

Tijd voor de kennismaking met de lokale plattelandsmensen. We vervolgen de tocht landinwaarts en zien de bevolking werken op land, in huis of op de boerderij. Hier ziet u ook hoe ananassen groeien. Uhhm nee ze groeien niet aan een boom!

Khao Hin Lek Fai is het laatste viewpoint van de tour. Hier krijgt u de gelegenheid om prachtige vakantie foto's te maken of te genieten van de rustpauze.

De laatste kilometers zijn de beste. U gaat heerlijk bergafwaarts en kan genieten van de frisse bries door uw haar.
Bij deze fietstocht is veiligheid voor de deelnemers het belangrijkste. De tocht gaat over goede wegen en is met precisie uitgezet. Na de tocht kunt u nog een verfrissende duik nemen in de zee. Het meeting point ligt namelijk maar 2 minuten wandelen van het strand.Opmerkingen:
 • Het is verstandig om u luchtig te kleden en uzelf goed te beschermen tegen de zon en dichte schoenen te dragen.
 • Het is ook verstandig om zonnebrandcrème, kopieën van uw paspoort, een kleine rugzak met (zwem)kleren, handdoek en toiletartikelen mee te nemen.
 • Conditie: deze dagtocht is voor iedereen met een goede fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen!
 • Deze fietstocht duurt ongeveer 4 uur; de afstand bedraagt ongeveer 30 kilometer.
 • Het bezoek aan Muay Thai boksschool en andere locaties vervallen als ze gesloten zijn.
 • Er zijn maximaal 8 deelnemers per groep.
 • Tegen bijbetaling is het ook mogelijk om deel te nemen aan een prive-training Mauy Thai. Informeer hierover bij de boeking van deze tour.
 • Inclusief de tour: routebeschrijving voor de opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) van uw Hua Hin, Cha Am Pranburi hotel naar het startpunt. We verzamelen in het kantoor voor een korte bijeenkomst. Excursie als omschreven in de reisbeschrijving, entreegelden en begeleid door 1x professionele lokale Engelssprekende gids. Drinkwater, versnaperingen, fiets (met helm), EHBO-doos en poncho's.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische (fris)drankjes, vervoer terug naar uw hotel gaat ook per opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee - zie opmerkingen, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Fietsen - De kleuren van Hua Hin

  Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Erik Oostermeer
  Date: 04-Aug-17

  Recensie: In juli hebben wij de fietstocht gedaan van fietsen in Hua Hin onderbegeleiding van Tanas het was een schitterend tocht onder meer naar een Nederlandse melkfabriek en een schooltje verder door de mooie natuur en bosrijke omgeving dit is een aanrader. ps Tanas was een goeie gids  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Inge Verhage
  Date: 01-Jul-17

  Recensie: Op zondagochtend hebben we deze leuke fietstocht gemaakt. Onze guide was een jonge, enthousiaste Nederlandse man. Hij wist veel te vertellen over Hua Hin, de Thai en de plaatsen die we bezochten. Prima fietsen voor de afstand en het terrein. We konden rustig rijden, geen verplichte helmpjes. De stops waren leerzaam, interessant, leuk om te bezoeken. Voldoende tijd om rond te kijken. Na de tocht: eten bij het restaurant naast de tourshop. Het restaurant van zijn vader, heerlijk Thais gegeten. Ik vind de tour een aanrader.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1150 Baht
  Fietsen - De kleuren van Hua Hin

  Stap op de fiets en ontdek alle geheimen van het koninklijke Hua Hin. Uw neemt een kijkje in het leven van de lokale bewoners, maakt kennis met de aapjes op de apenheuvel, bezoekt

  Vanaf:
  1250 Baht
  Fietsen, authentiek Cha Am

  Deze tour staat niet alleen in het teken van fietsen. Wat vooral centraal staat is het ervaren van het lokale leven en de authenticiteit van Cha-Am. Deze tocht brengt u langs aller

  Vanaf:
  1450 Baht
  Zwoele fietsavond & Beach BBQ

  Een ontspannende en avontuurlijke ontdekkingstocht per fiets door het authentieke Cha Am met als klap op de vuurpijl ter afsluiting een heerlijke, romantische BBQ op het strand.