Fietsen in ongezien Cha-Am


Prijs vanaf
1,050 Baht
Datum: Dinsdag, Donderdag, Zaterdag & Zondag
Tijd: 08.00 & 13.30
BOEKING
Tourcode:0607A
Datum: Dinsdag, Donderdag, Zaterdag & Zondag
Tijd: 08.00 & 13.30
Category: Fietsen
Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
100 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !
Dit is een tour voor iedereen die meer wil zien van Cha-Am dan alleen het, overigens zeer fraaie, strand. Wij nemen u mee, ver van de asfaltwegen, over paadjes en weggetjes door het landelijk gebied ten noorden van Hua Hin. Hier kunt u een grote variatie in de tropische vegetatie zien. Wat een kleurenpracht! Maar deze fietstocht is veel meer dan alleen fietsen. We stoppen onderweg regelmatig en laten u kennismaken met het echte Thailand en de Thaise cultuur. Religie, oude ambachten, traditionele etenswaren en nog veel meer. Kortom behalve een sportieve ook een heel leerzame belevenis.

Om 08.00 uur 's ochtends of 13.30 uur in de middag vertrekken we van het startpunt**. We peddelen in rustig tempo door zijstraatjes en zijn al snel in een landelijke omgeving waar u volop kunt genieten van de prachtige natuur. Langs ananasplantages en natuurlijk stoppen we even om zo'n heerlijke verse ananas te verorberen. Verderop ligt een Thaise boerderij, maar ... wel met Nederlandse koeien. Glaasje Thais/Nederlandse melk erbij? Overigens zult u nog veel meer dieren tegenkomen tijden onze tocht: buffels, die een bad nemen of de ploeg voorttrekken door de rijstvelden. Een eendenfamilie die de weg oversteekt. Reuzenhagedissen en natuurlijk tropische vogels. Even later fietst u tussen de palmen van een kokosnoot plantage en kijk! bij de volgende bocht hangen de trossen bananen in de bomen. Door een groen dennenbos slingert het pad zich verder. Wat een variŽteit in landschappen die we passeren!

Onderweg maken we diverse stops o.a. bij een dam aan een rustiek stuwmeer en een boerendorpje waar we kennis maken met de bewoners en hun traditionele manier van wonen en werken. Ook het onderwijs komt aan bod tijdens een kijkje bij de lokale school. De gastvrijheid en vriendelijkheid van de bevolking is hartverwarmend. Maar we bezoeken eveneens een moskee en boeddhistische en Chinese tempels. U komt hier van alles te weten over de verschillende religies en hun plek in de Thaise samenleving.

De hele tocht duurt tussen de 3 en 4 uur maar de vele beelden en indrukken ervan zullen u nog lang bijblijven.Opmerkingen:
 • Het is verstandig om u luchtig te kleden en uzelf goed te beschermen tegen de zon en dichte schoenen te dragen.
 • Deze fietstocht duurt ongeveer 4 uur; de afstand bedraagt ongeveer 30 kilometer.
 • Een redelijke fietsconditie is een vereiste.
 • Het bezoek aan de Thaise boerderij en andere locaties vervallen als ze gesloten zijn.
 • Er zijn maximaal 8 deelnemers per groep.

 • Start met een minimum van 2x pers. iedere dins-, don- zat- & zondag.
 • Inclusief de tour: routebeschrijving voor de opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) van uw Hua Hin, Cha Am Pranburi hotel naar het startpunt**. We verzamelen in het kantoor voor een korte bijeenkomst. Excursie als omschreven in de reisbeschrijving, entreegelden en begeleid door 1x professionele lokale Engelssprekende gids. Drinkwater, versnaperingen, fiets (met helm), EHBO-doos en poncho's..
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie!
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische (fris)drankjes, vervoer terug naar uw hotel gaat ook per opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee - zie opmerkingen, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in BelgiŽ of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-AziŽ afsluiten.

  Recensie voor Fietsen in ongezien Cha-Am

  Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Jelle van Oosten
  Date: 20-Feb-15

  Recensie: We hebben in februari gefietst in Hua Hin onze leider Anucha was erg goed tempo kan ieder bijhouden en erg mooie tocht door de natuur we hebben een schooltje en melkfabriek en stenen slijperij bezocht. Nog bedankt voor de mooie tocht. Als we terugkomen doen we die andere fietstochten. Groeten, Jelle en Anne  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Remmers
  Date: 23-Aug-14

  Recensie: Super leuke tocht gemaakt. goed te doen voor kinderen (12) (13). Leuke gids, sprak voldoende engels. Betaling van de tocht is een gedoe. Naar een bank gaan dan laten overschrijven. Hoort niet in Thailand. Gewoon lekker op de dag van de activiteit betalen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1500 Baht
  Fietsen - het goud van Bangkok

  In Thailand staat goud voor rijkdom. Eeuwenlang wordt goud gebruikt om tempels en boeddhabeelden te maken. Deze speciale fietstocht is om u de rijkdom en cultuur van Thailand te la

  Vanaf:
  2900 Baht
  Fietsen naar Koh Kret

  Een hele dag rustig fietsen langs de Chao Praya Rivier en omgeving ten noorden van Bangkok met als eindpunt het pottenbakkerseiland Koh Kret in de rivier.

  Vanaf:
  1550 Baht
  Fiets & Boot - De drijvende weekend markten

  Fiets en boot - De drijvende weekend markten is het buitenbeentje onder de fietstours omdat u per fiets en per boot de omgeving van Bangkok en drie drijvende markten gaat ontdekken

  Vanaf:
  2150 Baht
  Fietsen - Bangkok Paradise

  Bangkok Paradise is een volle dagexcursie per boot & fiets waarin, zelfs voor lokale deelnemers, een uniek en onontdekt stukje Bangkok wordt onthuld. Net als in Kleuren van Bangkok

  Vanaf:
  1750 Baht
  Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai

  Paradijselijk Chiang Mai is een fietsavontuur van een dag door het mooie landschap en langs de vriendelijke bevolking zuidoostelijk van Chiang Mai.

  Vanaf:
  1550 Baht
  Fiets & Boot - Het Thaise leven in Bangkok

  Deze dagtocht per fiets en boot gaat sabai sabai, een favoriet Thais tempo, rustig en prettig. Thuis bij een lokale familie maakt u uw eigen Thaise maaltijd. Het Thaise leven in Ba