Golf in Petchburi

Tourcode:0620B
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Golf
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
In tegenstelling tot wat je zou denken is Thailand een perfecte bestemming om te golfen. Het weer is geweldig, de golfbanen hebben luxe voorzieningen, zijn mooi ontworpen, hebben een prachtige infrastructuur en natuurlijk mooie resorts. Thailand is recentelijk nog verkozen tot de beste opkomende golfbestemming door de World Golf Travel Agents Association. Meer en meer mensen boeken een reis naar Thailand om ontspanning te combineren met mooie rondes golf. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
500 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


Ook heeft Thailand diverse internationale golf evenementen gehost. De grotere golfers ter wereld als Colin Montgomerie, Ernie Els en Tiger Woods waren aanwezig.

Bovendien heeft elke club zijn eigen caddies, die met hun Thaise gastvrijheid en warme lach voor een hartelijke omlijsting van uw golfervaring zorgen. Zo wordt golfen in Thailand een onvergetelijke herinnering waar u in de toekomst alleen nog maar meer van wilt!

Kijk hieronder voor een overzicht van de golfbanen in de omgeving van Petchburi.

Sawang Resort Golf Club

Designer: Mr.Isao Katsumata
Opening: September 6, 1995
Yardage: 4,356 yards
Holes: 27
Par: 36; 36; 36


Prijs vanaf: 2650 THB


Sawang Resort & Golf Club ligt op 1 uur rijden van Hin Hin, in de Petchaburi provincie. Omgeven door rijstvelden en fruitboom orchideeën en gebouwd op glooiende heuvels. Deze golfbaan is een ontsnapping van de drukke golfbanen in de buurt van Hua.

De 27 holes zijn gelegen tussen een mengelmoes van water en bomen. Dit biedt uitdaging aan zowel de gevorderde als beginnende spelers. Er zitten wel een paar addertjes onder het gras wat zelf voor de gevorderde speler een goede training is.

De beste routing is de Oost-Zuid combinatie met veel uitdaging en verschillende disciplines van het golfen die terugkomen. De betere holes zijn hole 2 en de 17 hole die zelf over het water gespeeld wordt.

Echt een ideale golfbaan voor de golfer die rust zoekt in de prachtige Thaise heuvelachtige omgeving.

Kaeng Krachan

Designer: Cherd Boonyaratavej
Opening: 1990
Yardage: 6,427 Yards
Holes: 27
Par: 72


Prijs vanaf: 3.150 THB

Een prachtig stuk van deze golfbaan is de nieuwe Jack Nicklaus 9 holes Mountain baan. Geopend voor het spel in maart 2008. De baan strekt zich 3.600 yards uit en heeft een paar uitdagende hoogteverschillen. Elke hole presenteert risico versus beloning opties en is speelbaar voor golfers van alle niveaus. Het Nicklaus design team heeft op een opmerkelijk wijze het natuurlijke terrein, meren en beken behouden. Een zeer natuurlijke baan.

Daarom is de Nicklaus Mountain echt een aanrader voor iedereen die de ideale golf ervaring wil in Thailand. De Nicklaus Mountain werd gebouwd aan de internationale normen en is een van de best geconditioneerde 9 holes in het Hua Hin gebied. Zelf de Aziatische kwalificatie tour werd gespeeld op deze baan.

Kaeng Krachan is 51 kilometer van Hua Hin en de baan wordt erg weinig bespeeld. Vooral in het laagseizoen is het zeer geschikt voor mensen die verandering zoeken en buiten de toeristische paden willen gaan.

Opmerkingen:
 • Extra kosten voor golfclubs, schoenen, paraplu, golfkar enz. dient u op de bestemming te betalen.
 • Extra kosten golfkar 850 THB
 • Standaard club 400 THB per set Callaways club
 • KZG club 600 THB per set
 • Weekend surcharge bij Sawang Resort Golf Club: 500 THB/per persoon

 • Additionele transfer kosten indien u niet verblijf in Hua Hin & Cha-Am Hotel:
 • Hotels in Pranburi omgeving: + 550THB/person
 • Inclusief de tour: green-fees, caddy fees en roundtrip transfers hotel Hua Hin & Cha-Am - golfbanen. Vervoer per airconditioned minibus of auto.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, bagageafhandeling en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Golf in Petchburi

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Golf in Hua Hin

  Thailand is beslist het 'leidende Golfparadijs' in Azië. Elke baan is met zorg uitgezet temidden van de mooiste natuur. Met toewijding wordt het gras gemaaid en de perken

  Vanaf:
  Contact
  Golf in Petchburi

  In tegenstelling tot wat je zou denken is Thailand een perfecte bestemming om te golfen. Het weer is geweldig, de golfbanen hebben luxe voorzieningen, zijn mooi ontworpen, hebben e