PRIVE - Ongezien Ratchaburi

Tourcode:0606
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30-18.00
Category: PRIVE
Algemene waardering: 3.6 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
PRIVE dagtour door ongezien Ratchaburi met eeuwenoude tempels, een opvanghuis voor dieren door koning Bhumibol geïnitieerd en een klassieke keramiek fabriek. VERNIEUWD !
Exclusieve Green Wood Travel privé reis.
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !


Om half negen in de ochtend vertrekken we per minibus vanuit Cha-Am of Hua Hin naar de provincie Ratchaburi die tegen de grens met Myanmar aanligt. Allereerst gaan we kijken in de grot van Khao Bin. Deze 300 meter diepe grot, ongetwijfeld de mooiste in deze regio, heeft prachtig uitgelichte rotsstructuren.

In het enorme natuurgebied Khao Prathap Chang bezoeken we een open zoo waar dieren worden opgevangen die niet meer welkom zijn bij particuliere eigenaren of in beslag zijn genomen of waarvan er te veel waren in een dierentuin. We maken hier een korte wandeling langs de dieren, genieten van de prachtige achtergrond van planten en rotsen en zien mogelijk af en toe een aap oversteken die niet in een hok thuis hoort. Het centrum wordt bekostigd door koning Bhumibol die als beschermheer het initiatief heeft genomen deze dieren te redden.

Al van ver zien we het zestien meter hoge Boeddhabeeld van de Nong Hoi tempel boven op een berg. De tempel is uitgebreider dan aanvankelijk lijkt. Er staan ook beelden van Kuan Yin, de geliefde godin van het mededogen en de liefde. Deze heilige tempel is zeer geliefd bij de Thai, ze komen zelfs uit de omringende provincies om hier te bidden.

Na de lunch (niet inclusief) gaan we naar een heiligdom. Het complex van de Arunyigaward tempel verraadt niet meteen hoe oud het is, maar het dateert waarschijnlijk al uit de Sukhothai periode, de eerste vorming van wat later het koninkrijk Siam zou worden. We zien de grote liggende Boeddha en verschillende eeuwenoude stoepa's.

Onze volgende halte is de grootste keramiek fabriek van Ratchaburi. Deze provincie is beroemd vanwege het goede keramiek. Van enorme Chinese kruiken tot bewerkte vaasjes. In deze werkplaats is ogenschijnlijk weinig veranderd met een eeuw geleden, alles is nog handwerk. De 100 meter lange oven wordt nog met hout gestookt.

Mocht er nog tijd zijn dan stoppen we halverwege op de weg terug nog even bij de heilige berg Khao Yoi. Rond 18 uur zijn we weer thuis.Opmerkingen:
 • Green Wood Travel organiseert deze dagtocht PRIVÉ. U betaalt iets meer maar deze tour is op-maat gemaakt voor u !
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet, zonnebril en zonnecrème meenemen!)

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, sluiting van wegen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  SURCHARGE pickup Pranburi hotels : +400 THB per person.
  SURCHARGE pickup Hua Hin hotels: +100 THB per person.
  Pickup from Cha-Am hotels: 07.30 - 17.30 hours.
  Inclusief de tour: alle vermelde entreegelden, vers fruit, drinkwater en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Cha Am hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of auto en open trein.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Cha Am hotels, toeslag pickup Pranburi & Hua Hin hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor PRIVE - Ongezien Ratchaburi

  Algemene waardering: 3.6 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
  Name: Luc Kaal
  Date: 29-Jun-19

  Recensie: Hier zijn wij twee keer geweest. Een leuke open dierentuin waar je prachtige foto's kunt maken. Onderweg veel Boeda's en de landelijkwe Thaise omgeving.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Rosemarie
  Date: 14-Feb-19

  Recensie: Is leuk om te doen. In vergelijk met tours die wij in Chiang Mai hebben gemaakt wel wat minder mooi qua natuur.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Van hoogendorp
  Date: 27-Aug-18

  Recensie: Wij vonden deze tour zeker de moeite waard. we hadden voldoende tijd om het opvangcentrum met de dieren te bezichtigen,hij nam voor ons fotos.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1750 Baht
  PRIVE - Ongezien Ratchaburi

  PRIVE dagtour door ongezien Ratchaburi met eeuwenoude tempels, een opvanghuis voor dieren door koning Bhumibol geïnitieerd en een klassieke keramiek fabriek.