Vogels Spotten in Kaeng Krachan National Park

Tourcode:0614
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 16.00
Category: Dieren
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Er is een vroege start voor deze vogels spotten excursie, waarin u het grootste nationale park van Thailand bezoekt, Kaeng Krachan.

In dit park zijn meer dan 530 vogelsoorten aangetroffen, en er leven ook vele andere wilde diersoorten. De eerste halte is bij het informatiecentrum, waarna u verder rijdt naar het regenwoud om het Bang Krach Camp te bezoeken. Van hieruit wandelt u over een natuurpad waarlangs vele vogelsoorten te zien zijn.

De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant nabij het reusachtige Kaeng Krachan waterreservoir dat ontstaan is door de bouw van de stuwdam. Tijdens de boottocht na de lunch kunt u heerlijk uitbuiken alvorens u weer naar uw hotel wordt gebracht.

Meer informatie over Khao Sam Roi Yot Marine National Park

Meer informatie over Vogelaar in ThailandOpmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Laat waardevolle spullen achter, maar neem uw beste camera en lenzen mee.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Hua Hin en Cha-Am hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gids. EHBO-doos en poncho's is aanwezig. Vervoer per airconditioned minibus en open boot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Hua Hin of Cha Am hotels en facultatieve excursies. Voor transfers vanaf Pranburi hotels wordt een toeslag berekend.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Vogels Spotten in Kaeng Krachan National Park

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  De vleermuizengrot en een dag in het park (1/2 + 1 dag)

  Handig 'doe veel in weinig tijd' programma, met een bezoek aan de Khao Lak Chang vleermuizengrot bij het Khao Yai Nationale Park, een jungle trektocht van een paar uur, wat

  Vanaf:
  Contact
  Al Ain, groen in de woestijn

  Al Ain is heel anders dan de hoofdsteden van de Emiraten, Hier is het vooral de natuur die u zult verrassen. Al Ain wordt ook wel "De tuinstad van de Golf" genoemd vanweg

  Vanaf:
  Contact
  Ontdek Hua Hin en Cha-Am

  Dit is een exclusieve tour die u meeneemt naar het schitterende teakhouten Marukathaiyawan Paleis (Paleis van liefde en hoop.) Een Italiaanse architect heeft het paleis ontworpen v

  Vanaf:
  Contact
  Actief avontuur in de jungle

  Een dag vol avontuur met raften over bruisende rivieren, een massage door vissen, een tocht door de jungle en een ATV tochtje.

  Vanaf:
  Contact
  Vogels Spotten in Kaeng Krachan National Park

  Vogels spotten in Thailand's grootste nationale park Kaeng Krachan.

  Vanaf:
  Contact
  Pala-U waterval familie plezier

  Op deze dagtocht nemen we u mee naar het ongerepte oerwoud dat tegen de berghellingen groeit westelijk van Hua Hin. We beginnen in een prachtige landelijke omgeving