Vogels Spotten in Kaeng Krachan National Park


Prijs vanaf
2,100 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 16.00
BOEKING
Tourcode:0614
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 16.00
Category: Dieren
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Er is een vroege start voor deze vogels spotten excursie, waarin u het grootste nationale park van Thailand bezoekt, Kaeng Krachan.

In dit park zijn meer dan 413 vogelsoorten aangetroffen, en er leven ook vele andere wilde diersoorten. De eerste halte is bij het informatiecentrum, waarna u verder rijdt naar het regenwoud om het Bang Krach Camp te bezoeken. Van hieruit wandelt u over een natuurpad waarlangs vele vogelsoorten te zien zijn.

De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant nabij het reusachtige Kraeng Krachan waterreservoir dat ontstaan is door de bouw van de stuwdam. Tijdens de boottocht na de lunch kunt u heerlijk uitbuiken alvorens u weer naar uw hotel wordt gebracht.

Meer informatie over Khao Sam Roi Yot Marine National Park

Meer informatie over Vogelaar in ThailandOpmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Laat waardevolle spullen achter, maar neem uw beste camera en lenzen mee.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Hua Hin en Cha-Am hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gids. EHBO-doos en poncho's is aanwezig. Vervoer per airconditioned minibus en open boot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Hua Hin of Cha Am hotels en facultatieve excursies. Voor transfers vanaf Pranburi hotels wordt een toeslag berekend.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Vogels Spotten in Kaeng Krachan National Park

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1850 Baht
  Ontdek Pattaya en omgeving!

  We vertrekken in de ochtend naar Wat Saensook waar wij vele beelden te zien krijgen die de verhalen over hemel en hel weergeven. Daarna gaan we via een leuke toeristische route, de

  Vanaf:
  1900 Baht
  De vleermuizengrot en een dag in het park (1/2 + 1 dag)

  Handig 'doe veel in weinig tijd' programma, met een bezoek aan de Khao Lak Chang vleermuizengrot bij het Khao Yai Nationale Park, een jungle trektocht van een paar uur, wat

  Vanaf:
  90 Euro
  Al Ain, groen in de woestijn

  Al Ain is heel anders dan de hoofdsteden van de Emiraten, Hier is het vooral de natuur die u zult verrassen. Al Ain wordt ook wel "De tuinstad van de Golf" genoemd vanweg

  Vanaf:
  1300 Baht
  Ontdek Hua Hin en Cha-Am

  Dit is een exclusieve tour die u meeneemt naar het schitterende teakhouten Marukathaiyawan Paleis (Paleis van liefde en hoop.) Een Italiaanse architect heeft het paleis ontworpen v

  Vanaf:
  2650 Baht
  Actief avontuur in de jungle

  Een dag vol avontuur met raften over bruisende rivieren, een massage door vissen, een tocht door de jungle en een ATV tochtje.

  Vanaf:
  2350 Baht
  Krabi ontdekkingstocht

  Deze dagtocht maakt u bekend met het mooie leven van Krabi. We bezoeken het Marine Nationaal Park, vroeger ook bekend als Had Nai Yang Nationaal Park. U ziet hoe ananassen worden g